God dag

Vaknade för en timme sedan, har ätit frukost och dricker mitt chaiteá. Idag är det en speciell dag :D Ska göra mig i ordning och packa det sista (; Wiiieeee!

Later

Ha en Underbar dag!

/ Sophie ♥

Sex and the City & Blåbärsbulla

Har packat ner allt som går hittills, har kokat mig en kopp örtteá och värmt blåbärsbulla, mmm! Nu ska jag se ett eller två avsnitt av SATC och måla mina naglar eftersom det inte blev av till DH.  

God natt! vi hörs i morgon!

/ Sophie ♥

Paket (;


Vad döljer sig i paketet mån tro ? Kan Du gissa? Detta paket ska jag ge till min Älskling i morgon som då har gjort sin andra tenta denna vecka. Önskar honom all lycka till i morgon! Som dom flesta har förstått har jag inte någon tenta denna tentaperiod utan jag har tre tentor i Januari, Great! 

Nu ska jag börja packa inför i morgon. P kommer och hämtar upp mig i stan så jag ska ta 15.15 bussen in, chiill. Later


Det som döljde sig i paketet var en svart & grå Halsduk (; 

/ Sophie ♥



Ansiktsmask från Döda Havet

How do I look? 


Premier Miracle Noir Mask

En helt underbar mask som man tar bort med hjälp av en magnet, praktiskt! Köpte den i Cypern, mitt andra hem (; 

/ Sophie ♥

Lovely Tuesday

Hej! Har tidigare idag tagit en härlig dusch och skrubbat hela kroppen, nice. Tänkte att det var lika bra att göra det idag eftersom jag i morgon ska till P :D Lääängtar!!! Senare i kväll är det Desperate Housewives, tänkte måla naglarna och ta en ansiktsmask. Ska även börja packa inför morgondagen. 

Jag såg även att det är Closer på 3:an i kväll, har aldrig sett den men jag har hört att den är underbar så jag ska spela in den på boxern (; Tänkte inte se den i kväll utan jag ska se den senare med Älsklingen. Några av mina absoluta favoritskådisar är med, Jude Law och Clive Owen samt Natalie Portman och Julia Roberts! Här kommer MovieTrailern: 


Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥

Im back

Nu är jag tillbaka från tandläkarbesöket (; Hade inga hål, dock lite tandsten och så ska jag fylla i en tand som illar eftersom den har blivit djup så jag fick en tid om två veckor, den 14/11 klockan 10 30 på en fredag. Gick även förbi Apoteket och köpte deras dagkräm eftersom min Estee Lauder är slut och det lär ta ett tag innan jag hittar någon tid att fara in och köpa en ny. Det får nog bli till julshoppingen (; 

Till lunch blev det en kryddig karibisk kycklingsoppa från Kelda och jag stoppade i kycklingbitar, färsk tomat, broccoli och dill. Värmde även ett bröd i ugnen mmm! Rekommenderas.



Nu ska jag fortsätta med Fastighetsrätten...

Have a nice day!

/ Sophie ♥
   

God morgon

Har startat igång morgonen med en brakfrukost bestående av chaiteá och en mandarin (; Tänkte att det är bättre än ingenting alls. Ska som sagt till tandläkaren idag 11 30, så jag tänkte hinna äta lunch innan så jag skall börja med lunchen på 30 min så jag klarar mig nog på min "frukost". Har stoppat i motorvärmaren till Pärlan så vi får se om den kommer igång när jag skall fara, det är - 3 idag, men solen skiner. Härligt!

God morgon på er! 

/ Sophie ♥ 

SATC

Jag tycker att det är så kul att det är så många som har hittat hit & om du vill fortsätta att följa med i min vardag kan du Följa min blogg med bloggkoll ! Ett väldigt smart och smidigt sätt att följa med vad som händer i mitt liv. Enjoy!


Nu blir det ett avsnitt av Sex and the City och en kopp örtteá (kvällsro) och möjligtvis något gott till det (; 



Sov så gott!

/ Sophie ♥

Duktig

Har tidigare idag kört ett Pilatesaerobic pass, guuud vad jobbigt och så himla skönt. Har även försökt att tänja min kropp till max, jag har faktiskt blivit vigare sedan de senaste veckorna av träning. När man var liten kunde man gå ner i split och spagat hur lätt som helst men 10 år av fotbollsspelande har gjort sitt och nu är man stel som en pinne. För i fotbollens värld existerade inget som heter obligatorisk stretching utan det var frivillig stretching efter träning och match, vilket sällan blev av.

Men nu skall jag börja mitt vigare liv! Efter träningen blev det duschen och sedan middag och nu sitter jag här och skall kämpa mig igenom Fastighetsrätten. Föresten så ringde tandläkaren idag, blev lite chockad eftersom jag hade varit i kontakt med dom tidigare idag men nu så gällde det min tid. Det var många som hade avbokat och eftersom jag var först på listan att få en tid så fick jag välja vilken tid som skulle passa. Så i morgon blir det tandis 11.30 , jag skall få låna J:s "röda sportbil" hah så det blir perfekt. Bara den inte sviker mig i morgon som den gjorde sist (; 

Ha en bra kväll!

/ Sophie♥         

I care - en systers bekännelse

Gick för en timme sedan till min brors rum för att kolla om han var vaken, men han sov, och självklart väckte jag honom och sa: - jag skulle bara kolla om du lever. Det är mitt sätt att visa att jag bryr mig. Jag har en alldeles underbar lillebror trots våra stunder. Han kan vara riktigt respektlös och ha på tok för högt ljud på Datorn och ibland tror jag att han inte behöver någon sömn alls eftersom han alltid är uppe hur sent som helst och ändå tar han tidiga bussen till skolan. Vet inte hur det går ihop. Eftersom jag är EXTREMT ljudkänslig när jag skall plugga så måste jag sitta med öronproppar och efter ett tag får jag riktigt ont i öronen. Men heey jag gillar min bror i alla fall!

/ Sophie ♥

God morgon

Vaknade klockan 8.00 för att ringa till tandläkaren och de har inte ringt upp mig ännu. Ligger fortfarande i sängen, borde gå upp och äta frukost, men sängen är sååå skön (; 

"imorgon imorgon" (internt) får jag träffa min Älskling :D Längtar! vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge, alltså över två veckor utan att umgås, visst vi har kramats och pussats på skolan för mer än en vecka sedan men det varade bara i några minuter. 



Äntligen har dom ringt upp,  vilken tur att han fick tid så TIDIGT 12/12 herregud men vad skall man göra om man har tenta liksom. 

God morgon på dig!

/ Sophie ♥ 

God natt

Har nyss pratat med min underbara :) Skall ringa till tandis i morgon och avboka hans tandläkartid eftersom han har tenta, vilken snäll flickvän man är. Nu tycker kvinnorna i NY att det är dags för ett återseende, jag tror du vet vilka jag menar, hah! När jag ändå skall drömma mig bort så varför inte skämma bort sig själv med den sista biten av min enormt goda kladdkaka och vaniljsås till det (; 

Kalinikta, god natt på Grekiska 

/ Sophie ♥


Kvällsfika

Blev så himla hungrig nyss så jag var tvungen att ta något att äta. 


Ugnsbakat fullkornsbröd med skinka & sallad samt ett glas med Mammas vinbärssaft ;p
Just nu väntar jag på att P skall ringa, han har som sagt tenta i morgon men det kommer att gå bra eftersom han är så himla smart & duktig. Min Prins :D 

/ Sophie ♥

Storstädning och Pilates

Så skönt, idag har jag storstädat mitt rum. Tänkte först bara göra en vanlig städning med dammtorkning och dammsugning men så kom jag på att det verkligen är huller och buller i en av mina lådor under sängen, där jag har en massa skolsaker, studentprylar, ljus, böcker, you name it! en hel del alltså. Jag hittade 20 juridikböcker, TJUGO stycken!!! Det är helt galet och det är böcker från mitt första år. Fast det roliga är att jag har 15 böcker till de tre kurserna jag läser nu och jag har inte köpt alla ännu (; 

I min låda fann jag även alla studentprylar, balklänningen som jag var tvungen att pröva och självklart passade den perfekt. Klänningen skall nog bli min måttstock, jag skall alltid kunna få på mig den! Hittade även min studentmössa:


I mössan står det en massa fina saker och det är så himla kul att ha det som minne från en av de bästa dagarna i mitt liv.  
Efter storstädningen körde jag Pilates i 30 min, skönt! Sedan blev det duschen och snart är det dags för middag.

Ha en fortsatt bra dag!

/ Sophie ♥
    

Sex and The City

Sophie Chrystall vars är motivationen? Har inte fått gjort så mycket idag, men man behöver ju sådana här dagar också, right?! Fick dock inte så mycket gjort igår heller (; Nä i morgon skall det bli ändring på det! Saknar P som fasiken, men det är inte så många dagar kvar nu... hold on be strooong!

Nu blir det i alla fall ett avsnitt av SATC och sedan sängen, ska ta och koka mig en kopp örtteá (som vanligt) och inget snacks, är mätt sedan Pizzan idag. Fast en mandarin skulle inte sitta helt fel (;  


Sov så gott du som läser! 

/ Sophie ♥   

Hur naturlig är jag?

Hittade denna utmaning hos Engla

Du har...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr (men jag använder ALDRIG foundation)
(x) Ögonfransböjare /ligger och skräpar i sminkväskan (;
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag (borde)
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym (Pilates & Cross)
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret (har varit blondin för 2,5 år sedan)
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig (naveln)
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 14

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Resultatet: Jag är alltså en konstgjord behandlad blomma


Vad är Du?

/ Sophie ♥

God morgon

Har nyss ätit frukost och kokat mig en kopp teá och sitter och funderar på om jag skall få något gjort idag hah. Vaknade med världens träningsvärk. Men nej nu måste jag göra någon nytta, tiden går ju fort när man har roligt ?! Vilket innebär att jag får träffa P fortare (; 

God morgon på er!

/ Sophie ♥

Örtteá & SATC

Nä nu skall jag koka mig en kopp med Örtteá och se ett avsnitt av SATC blir möjligtvis en bit mörk choklad också (; 


God natt!

/ Sophie ♥

Vilket skämt

Souldrottningen är utröstad och JOHAN & LARS är kvar, wooooot? Varför skall en massa småungar se Idol? Johan har verkligen inte rösten för att vara en Idol, visst i början var han charmig och bjöd på sig själv men nu har han kommit i målbrottet (inte en dag försent) och det låter förjävligt var till och med tvungen att skruva ner ljudet. Lars herregud han var en av mina favoriter i början men nu har han gått för långt, han såg för det första ut som Sweeney Todd och jag trodde för ett tag att jag såg på en musikal och absolut inte Idol. 

Men två favoriter är dock kvar, Underbara Alicie och Kevin :D Nej det känns inte som att det är värt att slösa en fredagskväll på detta längre. Vem tycker du mest om i Idol 2008?

Hoppas ni har haft en underbar kväll!

/ Sophie ♥  

PilatesAerobic

Tidigare idag har jag kört 30 min "vanlig Pilates" och sedan PilatesAerobic i 45 min sååå himla jobbigt och roligt och framförallt skönt efteråt. PilatesAerobic innehåller Aerobic med Pilatesrörelser och chachacha. Mycket höftmoves (; Vilket jag är expert på eftersom jag har dansat Salsa förut. Har även gått en Salsakurs med P ;D

Just nu sitter jag och försöker få på mig ett av mina favoritjeans. Hör och häpna mjukiskläder tjejen skall ha på sig Jeans hela fredagen. Jag MÅSTE få på mig mina godingar! jag skyller på att jag håller på att bli mer kvinna eftersom jag har fått större bröst och bredare höfter (går det?!) hah har alltid haft breda höfter. Me Like! 

Nu blir det Tacos, mmmm. Föresten min underbara klänning från StylebyStars kom idag och den satt som en smäck, hur fin som helst! Visar bild senare.

Ha en underbar kväll kära vänner !

/ Sophie ♥   

Hej bloggen!

Har nyss ätit frukost, nybakat bröd och chaiteá såklart. Det blev som sagt ingen träning igår eftersom jag vaknade och hade träningsvärk i axlarna och ryggen så jag tänkte att det var bäst att ta en vilodag + att jag faktiskt skall träna idag på en fredag och eventuellt resten av helgen eftersom jag inte skall vara med P. Saknar Dig! Men snart får vi vara med varandra igen. P har som sagt två tentor nästa vecka, måndag och onsdag så på onsdagen får vi vara i varandras armar igen :D Wieee! Längtar! 

Nä nu är det plugg som gäller. 

God morgon på er :)

/ Sophie ♥

Sussa söt!

Äntligen har jag gått igenom alla föreläsningar vi hittills har gått igenom i Fastighetsrätten och övningsuppgifterna (; Nu blir det att se ett avsnitt av SATC, ska koka mig en kopp örtteá och ta en mandarin samt en bit mörk choklad. 


Sov så gott alla bloggläsare!

/ Sophie ♥ 

Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt till lille A, sötnosen :) Det blev mys i soffan med en ispinne, glas saft, tårtspelet och sedan tandborstning och sagoläsning. Efter det har jag sett Efterlyst, som J spelade in åt mig igår. Nu ska jag fortsätta med Fastighetsrätten. Det har gått seeegt idag! 

Ha en bra kväll!

/ Sophie ♥ 

Tävling hos Emelie

Fotografen Emelie Ohlsson har nu en tävling på sin blogg, :D



Självklart vill jag vara med och tävla! Jag har alltid drömt om att få vara med i en riktig FOTOGRAFERING!
Nu är det bara till att hålla tummarna ;)   

Vill ni också vara med och tävla? Tävlingen finns HÄR

/ Sophie ♥

Chailatte & nybakat bröd!

God morgon! Har just avnjutit en god frukost bestående av en Chailatte och nybakat ljuvligt bröd!
Ha en underbar dag!

/ Sophie ♥

Nyckeln till Frihet

Idag har jag sett den underbara filmen Nyckeln till frihet som Du bara måste se om du inte har sett den. Jag såg den med min fina vän F som jag har spenderat onsdagskvällen med :) Så kul att träffa dig vännen. F far till Brasilien om exakt 13 dagar, shiiit, det är ju snart. Kommer sakna henne men jag vet att hon kommer att få en underbar tid där med A och hon har lovat att sola och bada för mig och ta en drink på playan (; 
 
Shawshank Redemption
En mycket sevärd film!

/ Sophie ♥

Cross & Pilates

Tidigare idag har jag kört Pilates i 30 min och efter det cross-maskinen 15 min. Det blev ett rejält träningspass. Efter det var det middag och sedan duschen. Jag har bestämt mig för att införa en Onsdagspeeling dvs. varje onsdag skall jag peela kroppen och ansiktet, med start denna onsdag. Kände mig som en ny människa (; Efter det smörjde jag in mig med go-krämen som jag och P hade i Cypern. First shot!

Jag i Napa 2008 ♥  

/ Sophie ♥

H&M

Beställde nyss detta från H&M:

En snygg vit Poloklänning & en senapsgul sarf
Ett svart linne och ett par lila pjamasbyxor
Köpte även två par sexiga set underkläder: 


Det blev som sagt inte bara detta men jag orkade inte visa allt (; 

/ Sophie ♥


Supernanny

Sitter och äter lunch och ser på Supernanny (; Tycker alltid att man lär sig något. Personligen är jag en väldigt Pedagogisk människa och jag kommer att vara väldigt pedagogisk mot mina framtida barn. Mycket på grund av att jag har lärt mig en hel del om barnuppfostran, möte med andra människor och framförallt att läsa av andra människors signaler på gymnasiet. Ordet Pedagogik kommer från det grekiska ordet paidagagik som kommer av paidagagiko´s som hör till fostran/uppfostran  eller undervisningens vetande och metoder. 

För två år sedan ville jag bli barnpsykolog men jag tror inte att jag har psyket till det. Jag skulle inte bli en professionell psykolog eftersom jag har så mycket medkänsla för människor, (ser jag någon som gråter, gråter jag med). För att vara en professionell psykolog måste man kunna hålla masken och enligt mig vara väldigt känslokalla utåt sett. Supernanny är ett sevärt progam!

Till efterrätt blir det nog en bit av min underbara chokladkaka och vaniljsås (; 
Ha en bra dag!

/ Sophie ♥ 

God natt

Hej bloggen! Nu är det dags att bege sig till sängen ska först se ett avsnitt av SATC. Tidigare i kväll åt jag självklart en bit av min underbart goda kaka med vanliljsås (; 


God natt kära vänner !

/ Sophie ♥

God kväll

Har nyss bakat en Lyxig kladdkaka med After Eight för att belöna mig efter Pilates passet (; Receptet finns här (under september månad) hur får man en länk mellan inläggen att fungera? någon snäll själ som kan förklara för mig? 

Nu ska jag fortsätta med Fastighetsrätten, går som sagt igenom tidigare övningsuppgifter och föreläsningar. Klockan 21 är det Desperate Housewives som står på schemat samt ett fotbad och den goda kladdkakan.

 

Ha en fin kväll!

/ Sophie ♥

Pilates

Har tränat Pilates i 30 min och duschat, jag har även smörjt in mig med Vera hudlotion från CCS. Den påminner mig om när jag och Älskling var på Cypern i somras :D Nu har jag skalat en morot och dricker ett stort glas med vatten, så nu ska jag fortsätta med fastighetsrätten. Bon Voyage!

/ Sophie ♥

Lunch

Har nyss ätit lunch. Det blev en kryddig karibisk kycklingsoppa från Kelda. Stoppade även i färsk tomat, dill och broccoli. Värmde även en baguette. Mycket gott!
    
 

Har även hunnit klart med Successionsrätten nu ska jag plocka ur diskmaskinen och träna Pilates. 

/ Sophie ♥

God morgon

Hej! Vaknade för ett tag sedan och nu sitter jag med Successionsrätten och dricker en kopp Kalkstensdrömmar. 
Ha en underbar dag!

/ Sophie ♥

Sex and The City

Nä nu ropar kvinnorna i New York att det är dags att hälsa på och visst varför inte (; Ska koka mig en kopp örtteá och eventuellt ta något och äta, har varit jätte hungrig hela dagen idag, bara äter och äter men lyckas inte bli mätt, gravid ? Hah nej det hoppas jag verkligen inte, inte nu i alla fall. Ska lyckas få en utbildning innan, fast jobb, gifta oss, smekmånad, ha plan på hus/tomt, komma i min bästa form (äta nyttigt! och träna)...and the list goes on.    

Ja man måste ju ha en plan vill inte att mina framtida barn skall växa upp i dålig ekonomi, lägenhet m.m. Men man vet ju aldrig vad som händer!

God natt! 

/ Sophie ♥  

Matakuten

I Matakuten granskar Bert Karlsson och tre stjärnkockar maten i våra skolor. 



Ett väldigt intressant och viktigt program. Skolmaten måste bli bättre och det är inte mattanterna (kockarna) det är fel på utan det handlar helt enkelt om dålig ekonomi och för lite kunskap och framförallt föräldrarnas ansvar att se till att deras barn får i sig bra mat både hemma och i skolan. 

/ Sophie ♥

Hej bloggen!

For in till skolan på morgonen och kom hem 17. Jag och M satt och gjorde Successionsuppgifterna som är till på Onsdag och läst även rättsfallet till den lektionen. Funderar dock på att skippa att fara in eftersom vi förstod det vi gick igenom så det känns onödigt att åka buss i 1 timme (fram och tillbaka) för att ha en lektion på 1 och en halv timme. Har även fått pussa på min underbara Älskling :D 

När jag kom hem sprang jag på Crossmaskinen i 20 min och efter det var det middag. Jag har även fixat till mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. Nu kan jag faktiskt gå på golvet (; Ska sätta mig och renskriva Successionsrätten och sedan om jag hinner/orkar gå igenom Fastighetsrätten. 

Ha en trevlig kväll!

/ Sophie ♥

SATC

Då var det fixat, ska bara packa klart inför i morgon och koka mig en kopp med örtteá och se ett avsnitt av Sex and The City, det var ett tag sedan nu.

 
Sov så gott!

/ Sophie ♥  

Vintern är på ingång

Äntligen! Nu har jag hunnit gå igenom alla uppgifter vi har gjort på Äktenskapsrätten och i morgon börjar Successionsrätten. Gjorde som sagt uppgifterna till Successionsrätten med M i går. Det känns att vintern är på väg börjar bli lite torr i ansiktet och mina läppar är torra. Tidigare idag har jag smörjt in mina torra läppar med Honung och ja de blev faktiskt mjukare så det kan jag rekommendera för er med torra läppar

Sätt honung på era torra läppar

Nu måste jag skriva ut morgondagens Rättsfall och onsdagens när jag lika är igång (; 
Hoppas ni har haft en trevlig kväll!

/ Sophie ♥



Söndagsmorgon

Nyhetsmorgon - Söndag på TV4 är ett helt underbart program. Ett väldigt aktuellt program som tar upp en massa spännande saker. Har suttit och sett det med min Mor och samtidigt gjort lite Familjerätt. Skall koka mig en kopp teá och sedan fortsätta med Äktenskapsrätten. 

/ Sophie ♥

God morgon

Hejsan jag var som sagt och lämnade skidorna igår och for jag till M. Vi gjorde hälften av uppgifterna till Successionsrätten, måste idag skriva ut rättsfallen. Men först ska jag gå igenom Äktenskapsrätten är än så länge bara på uppgift 10 har 12 kvar. Nu blir det dock frukost med mamma i vardagsrummet (;

Härlig söndag!

/ Sophie  ♥

Brr

Har nyss varit upp på vinden, guud vad kallt, och hämtat ner mina slalomskidor som jag och Lillebror S ska fara och lämna tillbaka idag, har hyrt dom i två år. Efter det skall jag köra S till stan och sedan fara och hämta upp M och handla på COOP. Sedan skall vi sätta igång med Successionsrätten. Efter det blir det Tacos och se filmen The Holiday. En perfekt tjejkväll! Nu ska jag packa allt som skall med, alla skolböcker, macen, och Playstation 2 så vi kan se filmen (; 
Ha en bra Lördag!

/ Sophie ♥

Godnatt!

Är helt slut vet inte om det beror på mitt träningspass eller all skola tror dock mest på det sistnämnda. Ska gå och lägga mig för att vakna upp med nya friska tag i morgon. Jag ska som sagt vara med M imorgon som är mitt substitut för P (; Min Älskling har som sagt två tentor om två veckor så han behöver tid att plugga inför dom. Samtidigt behöver jag gå igenom allt vi hittills har gjort i mina tre kurser så det är lika bra. Saknar honom dock! Får se om vi hinner träffas en sväng i helgen iaf (; 
Nu ska jag ringa P. 

Sov så gott alla som läser!

/ Sophie ♥

Idol

Tidigare idag har jag tränat Pilates i 30 min efter det har jag duschat och nu sitter jag och ser på Idol, vad gör du ?  


/ Sophie ♥


FF

Finally Friday! God morgon på er, vaknade för två timmar sedan av ett sms av min Älskling :) Tack, hade mest troligen försovit mig annars. Snoosade två ggr efter varann och efter det stoppade jag larmet och självklart somnade jag om. Sitter på skolan och börjar Fastighetsrätten om 15 min. Efter det blir det lunch med M. Senare idag har jag Rättsfallsseminarium. Ska fortsätta med Familjerätten också hade jag tänkt. 

Hoppas ni får en underbar fredag!

/ Sophie ♥

Lättlurade?

Nu på senare tid har det cirkulerat många bilder i tidningar, Internet och TV om hur kändisar egentligen ser ut. Utan allt smink och stora make-overs. Ett exempel är Britney Spears Body Double som hon använda sig av till sin nya parfym:


Britney som egentligen har en helt annan figur och en mer naturlig med tanke på att hon har fött två barn under de senaste åren: 

 
Och detta tror vi på? 

Personligen har jag ALDRIG önskat att jag skulle ha någon annans utseende, kropp m.m. Men visst när man var yngre så påverkades man mer och ja jag ville faktiskt en gång i tiden operera min bröst! - WHY?? Jag verkligen Älskar mina bröst som har gått från A-kupa till B-kupa den senaste tiden (; Idag har jag lärt mig att Älska min kropp. Jag tycker att det är fint att ha ett "annorlunda" utseende och att inte försöka sträva efter det overkliga idealet som framställts genom dataretuschering. Fake beauty!

Naturligt är vackrast!

/ Sophie ♥

Pilates

Heej :) Kom nyss från duschen, har kört mitt Pilates pass på 30 min och sedan ätit middag. Nu ska jag fortsätta med Äktenskapsrätt ska först mysa i soffan med en kopp grönt teá och Anthon Berg choklad med 72% CACAO, Strawberry & Orange samt Mango & Pink Grape Fruit.

  
Får se vilken som är godast!


Efter att ha smakat båda sorterna tyckte jag att den sistnämnda, Mango & Pink Grape Fruit var godast, den hade mest fruktig smak vilket jag gillar 

/ Sophie ♥

Lunch

Till lunch blev det en omelett som förvandlades till äggröra, hah jag och denna stekpanna alltså. Men den dagen jag lyckas få det till att bli en vacker omelett ska jag visa den här (;  Nä nu blir det mer Familjerätt och en kopp Kalkstensdrömmar. 
Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

Godmorgon Torsdag

Hej tog en välbehövd sovmorgon idag och natten innebar mååånga drömmar. Drömde bl a att jag och P var med i krig i USA??? och självklart fick jag sitta kvar i monstertrucken medan resten av gänget fick gå ut och skjuta (inte för att jag egentligen vill skjuta någon) men det var mer som en princip sak att jag var tjej. Tur att detta bara var en mardröm jag tycker att det är så himla hemskt med krig! Tyvärr så är detta många människors vardag :( 

Själv sitter man och äter frukost och har det hur bra som helst men tyvärr vet jag inte hur vi skall stopp dessa krig med korrupta ledare. Ajja nog pratat om detta. 

God morgon på er!

/ Sophie ♥


Style by Stars

Nyss beställde jag denna fina skapelse från StyleByStars för 399 riksdaler, nu återstår det bara att se om den passar!



/ Sophie ♥

Chailatté med Marshmallows

Idag har jag druckit Chailatté med Marshmallows, mmm det var gott! Klicka här för att se receptet


/ Sophie ♥



Fri som en fågel

Vilken börda som befriades idag, såå sköönt! Nu slipper jag lägga ner en massa negativ energi på något jag inte kunde göra något åt men nu när det är ur världen kan jag verkligen fokusera på annat. Den glada nyheten har jag firat med ett Pilatespass på 30 min. Jag har tänkt att jag ska försöka träna varje vardag, antingen 20-30 min på Cykeln eller Pilates, skönt med lite variation. Så jag kan frossa i mig alla onyttigheter som jag brukar göra (; Hah nä men jag ska minska på det också måste tänka på min insida också eftersom min utsida banne mig inte visar mitt frosseri, ännu iaf. Så det är nog bäst att sluta med det innan det är försent. 



Föresten så kom filmen The Holiday idag :D 

/ Sophie ♥

God dagens

Hejsan, har just gjort klart frågorna till Familjerätten och läst rättsfallet till dagens lektion. Idag skall jag ta 12.20 bussen in till Universitetet. Ska fixa en bok, antingen kopiera av den från R eller köpa den, lutar dock mest till att köpa den, beror dock på vad den kostar. Måste även lämna in mitt Rättsfalls PM till min lärare skall även gå igenom Fastighetsrätten med F innan Familjerätten börjar 14.45. 

Idag är det även sista ansökningsdagen till vårens kurser, har anmält mig till Arbetsrätt och Europarättslig grundkurs. Nu blir det lunch, kyckling i pitabröd & Tsatsikti mmm (; 

/ Sophie ♥    

Vad gjorde du i Tisdagskväll?

Vad gjorde du klockan 21 00 ? Såg du på Desperate Housewives? Inte jag, chockad? Hah. För er som känner mig vet att jag aldrig skulle missa ett avsnitt, men efter mitt pass på Crosscykeln som varade i 20 min var det fruktsallad, mys i soffan (dock utan A, som är hos sin mamma denna vecka). Efter det var klockan halv nio och jag hade inte gått igenom mitt Rättsfalls PM så jag stoppade på Inspelningstimern på TV:n och gick igenom PM:et och övriga rättsfall.

Så nu blir det DH för mig med Rice Krispies & en kopp örtteá, skönt att slippa alla reklampauser (; 
God natt!

/ Sophie ♥  

Kärlek

Vad ska man gör för att leva längre? Träna, Äta bra, Frisk luft, Bra sömn, en Chokladkaka, Intellektuell stimulans - Nej, det är  KÄRLEK ♥
 

Sophie ♥ P...  Cypern 2008 

Jag är så otroligt glad att jag får ha Dig i mitt liv, Du gör mig hel! Vi har snart varit tillsammans i 4 år, de absolut bästa åren i mitt liv, och än idag pirrar det i magen när jag tänker på Dig. Jag älskar dig så himla mycket. Äkta kärlek är det bästa som finns och det gör även att vi lever längre, snacka om att ha allt här i livet. Lycka! 

Innan jag startade denna blogg diskuterade vi mycket om publicitet av bilder. P sa att han inte ville vara en del av denna blogg, bildmässigt. Vilket jag helt klart respekterar och självklart kommer jag ALDRIG att lägga upp en bild på honom om jag inte har fått hans samtycke till det. Så som ni förstår har jag fått hans godkännande till att publicera denna bild på oss. Min snygging (; 

/ Sophie ♥


Hemma

Kom hem för en timme sedan, har ätit middag och ska nu cykla 20 min på Cross-maskinen. 


Sedan måste jag snabbt kolla igenom mitt PM eftersom jag ska lämna in det i morgon, skall även kolla igenom de andra rättsfallen och skriva små kommentarer så jag kan hänga med på Seminariet. 

Ha en bra eftermiddag!

/ Sophie ♥ 

God dag!

Hejsan har nyss ätit lunch med grabbarna och vi har tidigare idag hunnit klart med en av inlämningsuppgifterna, nu har vi ett domförslag och redovisning av våra tankar kring ett rättsfall kvar att göra. R och U har nu gått iväg för att prata med en lärare så jag ska sitta och försöka få klart sista frågan till familjerätten i morgon, börjar som sagt Fastighetsrätten om 45 min. Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

Duktig

Har idag sprungit på Cross-maskinen i 20 min har även hjälp min Mamma och hennes sambo J att upprätta ett samboavtal. För alla er sambos skriv ett samboavtal mellan er. Det kan tänkas onödigt för att det kommer ju aldrig ta slut mellan er, eller ? Detta är fakta man aldrig faktiskt vet och visst man kanske är bra vänner idag men den dagen ni (eventuellt) skiljer er är ni mest troligen inte vänner. Det är därför man skapar äktenskapsförord när man gifter sig för då är man vänner och man anses ha samtycke till att giftorättsgods skrivs till enskild egendom... det samma gäller för samboavtal!

Jag har även läst de två rättsfallen till Fastighetsrätten i morgon och även läst det rättsfallet jag har i samma rättsområde till på fredag. Duktig. I morgon ska jag göra Utmätningsövningen som egentligen är flyttad till den 11/11 men R och U skulle sitta och göra den i morgon och frågade om jag ville vara med och ja självklart det är ju skönt att ha den bortgjord. 
Nu blir det en kopp örtteá och SATC. 
God natt!!

/ Sophie ♥

Hemma

Kom hem för ett litet tag sedan och nu är det middag. Efter middagen blir det rättsfallsläsning till fastighetsrätten i morgon samt träning på Crossmaskinen i 15 min (; 

/ Sophie ♥  

Hej bloggen

Sitter på skolan och gör Fastighetsuppgifterna med M. Men nu är det lunch. 
Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

SATC & God natt

Idag har jag läst 60 sidor i Fel i fastighet vilket är helt okej eftersom boken inte är den bästa jag har varit med om, nog för att jag har varit med om värre. I morgon skall jag in med 8.47 bussen till skolan och sitta med M och göra Fastighetsrätts uppgifterna till på tisdag samt de vi har till på fredag vi får se hur mycket vi hinner. Måste även skriva ut tre rättsfall till i veckan i samma rättsområde (fastighetsrätt). Ska packa inför i morgon och sedan se ett avsnitt av Sex and the City, det var ett tag sedan sist. Sov så gott!!

/ Sophie ♥

Beställt film

Idag har jag beställt en av mina absoluta favorit filmer, The Holiday med Hollywoods mest underbara skådisar, Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet & Jack Black:


Här är trailern:


Jag hoppas den hinner komma till helgen, för då ska jag och M se den.



Jag bokade även Sex & The city the Movie, vet inte varför jag inte har bokat den tidigare men nu är den bokad iaf. Gillar du serien och inte har sett filmen ännu gör det du kommer inte att bli besviken, det blev inte jag i alla fall.



/ Sophie ♥

Äntligen

Nu är mitt Rättsfalls PM klart och nu ska jag börja läsa Fel i Fastighet, önska mig lycka till. Ha de gött!

/ Sophie ♥

God morgon

Nu är det nya tag som gäller för denna dag. Har inte blivit något pluggande under helgen men nu blir det andra bullar. Ska idag fila på min Analys till Rättsfalls Pm:et och börja läsa om Fel i fastighet. Men nu blir det frukost!
Ha en trevlig dag kära bloggläsare!

/ Sophie ♥ 

Juridiska Föreningen

Idag var det som sagt JF-fest, mkt trevligt. Vi bowlade och käkade Pizza, sedan var det utgång eller "mellanfest" hos en i klassen men det blev ingen utgång för min del, ovanligt hah. Har varit väldigt trött idag, jag och P gick som sagt upp tidigt.

P gick upp vid 05. jag låg kvar lite längre (; gick väl upp vid 06. men lika död var jag för det, det var helt kolsvart ute. P skulle som sagt med planet 8.00 och det tar ca 1 timme att köra dit. Fick åka in med dom och så hade jag ringt till the ppl hemma att komma och hämta mig så när vi kom fram stod J där, så jag åkte hem med honom. Sov hela vägen hem och när jag väl var hemma gick jag och la mig en timme. Men lika trött var jag för det. 

Sen så tycker jag inte om det där med club som jag har skrivit om tidigare, däremot så hade det varit trevligt att hänga med till A:s lägenhet och ha "mellanfest" men jag känner mig inte i form. Vi bowlade som sagt och självklart gick min tumnagel av och alldeles för långt ner så det började blöda, men som tur var hade en i mitt lag plåster med sig. Under kvällen hade jag på mig detta:

 

Hade på mig blusen & västen som jag köpte igår samt ett par svarta jeans med dragkedja och lack kilklackar från Cypern, pärlörhängena från Pearls for Girls, svarta armband. 
p.s ser ni mitt korta hår! Nu slutar mitt hår ovanför bysten innan var mitt hår någon centimeter under bysten, det är stor skillnad.

/ Sophie ♥
 

Grattis Brosan

Idag fyllde min Lillebror 18 år, shit jag fyllde ju nyss 18, tiden går så himla fort. Så idag hade vi främmande, mormor & K, morfar, mina kusiner, morbror m.m. Trevligt! Innan alla kom hann jag städa mitt rum sååå skönt, det behövdes verkligen. Till kalaset hade Mamma gjort en jätte god tårta, en rice crisp tårta: 

 

/ Sophie ♥

Fredagens shopping

Var som sagt med M på stan i fredags men det tog ett tag innan jag kom in. Eftersom halv två (skulle träffa M 14), sätter jag mig i bilen, vrider på nyckel och vad händer, precis INGENTING! Den var död, dead, over. Shit vad ska jag nu göra, fick panik, ringde självklart till J (mammas sambo) för att säga att pärlan är helt död och självklart fanns det inget att göra åt det eftersom batteriet var tomt så jag fick springa in igen packa om allt från min LV väska till min ryggsäck, ringa M för att säga att jag kommer sent och kolla när nästa buss går. Som tur var gick det en buss 14.12 men självklart var den sen. Så jag kom in till stan första tjugo i tre, great! Så vi fick stressa oss genom stan. Detta hann jag bl.a köpa:



♥ En vit blus från H&M med snygga volanger
♥ Svart väst från H&M
♥ Silverringar
♥ Pärlörhängen från Pearls for girls
♥ Fick även ett halsband där det står, Who are you? när M köpte skor, hon fick såklart ett också.
♥ Köpte även en en långarmadtröja med fin rosett nedanför naveln



♥ samt en grå polo t-shirt



♥ Köpte även ett Chaiteá med smak av choklad, karamell i påse, smakade det idag det var jätte gott. Tänkte egentligen köpa löschaiteá men det var slut, så det fick bli denna istället.   

Nästa gång vi går på stan ska vi definitivt fika (; LÄngtar!



Efter stan tog jag bussen till P som hoppade på vid Universitetet. När vi kom hem till honom var det tacos. Jag blev även klippt av P:s mamma som är bl.a. Frisör. Så nu är mitt hår en decimeter kortare. Var lite ovant i början men nu har jag börjat vänja mig. Det behövdes dock verkligen och mitt hår växer som ogräs så det är nog lika långt snart igen. Efter min klippning gick vi på promenad, mysigt! Älskar dig så himla mycket P! Efter vår promenad såg vi Planet Earth (;  

/ Sophie ♥


Lunch & SATC

Har nyss ätit lunch och sett ett avsnitt av Sex and The City. Nu måste jag börja packa och fixa mig för jag ska vara i stan kl. 14.  Detta ska jag försöka hitta på stan:
  • Uggs
  • Chaiteá + något annat teá
  • Kläder till JF-festen på Lördag
  • Höstfinskor
  • Någon skön tröja    
/ Sophie ♥

Hejsan!

Blev väckt av att Mammas sambo ringde vid 9. och sa att jag nog inte ska ta bilen eftersom det var jätte halt! Varför? varför ska man bo i kalla Sverige? Tänk att få ha sommar största delen av året, eller alltid. Självklart tycker jag att det är mysigt med vinter, det mesta har hänt under mina vinterhalvår (kanske för att det är mest vinter här). Jag fyller år, träffade min Älskling, förlovade oss, tog körkort...& det som aldrig fick hända! 

Nä nu ska jag göra någon nytta! Ha en bra dag!

/ Sophie ♥  

Knocked-up

Sitter och ser filmen På smällen som slutar alldeles strax. Har gjort min manikyr men jag orkar inte ladda upp någon bild. Sov så gott!

/ Sophie ♥

Plugg plugg plugg

Har hållit på med Rättsfalls PM:et nästan hela dagen, men nu är det i princip klart, har kvar att formulera min analys lite bättre. Måste dock läsa igenom de 35 andra sidorna med rättsfall eftersom utöver PM:et så ska vi även sätta oss in i de andra rättsfallen för att kunna hänga med i diskussionen, men den är först nästa fredag. I morgon ska jag på stan med M, men det är först kl. 14. så jag ska äta lunch hemma och eventuellt hinna plugga. Ska även till min Älskling i morgon så jag tar go-bilen in (; 

P far till Stockholm på lördag morgon eftersom han är med i Svenska Fotbollsförbundet och de bjuder ner sina medlemmar till Stockholm för att se Sverige-Portugal nu på Lördag, Skoj! Den matchen hade det varit kul att se Live. Nu väntar jag på att P ska ringa efter Sportnyheterna. Efter det ska jag sätta mig i soffan och se en film, evt. Sex and the City och fixa fransk manikyr (bild kommer upp sen). 
Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥        

Jag har syndat

Sitter och äter min Fattiga Riddare, som består av ett fullkornsbröd, ägg och rökt skinka, allt stekts i stekpanna. Till det dricker jag COCA COLA!!! Det är något jag har börjat dricka efter många års uppehåll. Man lever ju bara en gång så jag passar på att njuta (;  Sitter och kollar på Barna i Bullerbyn på TV4 film, nostalgi! - Hur glad kan man egentligen bli av snö?!


JUL - vad mysigt! I Bullerbyn äter dom julgröt på kvällen är det bara min Familj som äter julgröt till Lunch? och Julbord på kvällen, innan tomten kommer... 
Det är det som är kruxet om jag & P ska fira Jul tillsammans eftersom vi äter Julbord på kvällen och dom innan Kalle Anka så då kan man inte vara halva dagen hos P:s familj och andra halvan hos oss, ja om man nu inte vill äta Julbord två gånger eller Julgröt två gånger. - Vilket I-landsproblem!

Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

God morgon Bloggen!

Sitter och äter frukost, chaiteá och macka. Vilket trist väder det är ute, regnar och är alldeles mörkt ute fast det är ändå ganska mysigt. Idag ska jag försöka få klart mitt PM. Bara jobbigt att dra ut på det. Har som sagt två andra kurser som jag måste ligga i fas med, nog för att jag gör det, fast inte om jag inte hinner klart med PM:et innan helgen. 
Ha en underbar morgon!

/ Sophie ♥

Hej alla Goa!

Har försökt skriva lite på PM:et, men koncentrationen har inte varit den bästa idag, har sista instans kvar och analysen... men jag ger mig för i kväll, har hela dagen i morgon på mig. Ska som sagt inte in till skolan utan det blir plugg hemifrån. Guud vilket stökigt rum jag har. Borde plocka ihop lite, det ligger papper och böcker överallt och för att inte tala om en massa kläder. Men men det sparar vi till morgondagen. Nu blir det så klart ett avsnitt av SATC och örtteá och något gott (; hah vilken snask-tjej jag är, borde även börja träna. Vilka många måsten det blev nu. Nej jag ska ta mig en macka och mitt teá & tända ljus som vanligt och besöka mina "vänner" i NY. 

God natt!

/ Sophie ♥

Hej bloggen

Har ätit middag nyss och ska nu ta bort mitt smink och ta på myskläder. Idag fick jag även hem min rullväska från Laredoute. Jag och M har pratat om att hitta en rullväska som man även kan bära som en bag och samma dag som vi pratade om det damp det ner ett erbjudande om denna väska på Laredoute för 0:- så jag slog till (köpte självklart kläder också). 


Så nu är den här får se om jag inviger den på måndag eller tisdag. Nu slipper jag få snerygg och stela axlar efter allt bärande som sagt att läsa Juridik innebär en hel del tyngdlyftning. Med lagboken, kurslitteratur, Macen, laddaren m.m. och ja det väger en hel del. Nä nu ska jag ta bort mitt smink och sedan sätta igång med PM:et. 
Ha det bra!

/ Sophie ♥

God morgon

Har nyss käkat frukost och läst dagens rättsfall, nu ska jag börja med rättsfalls PM:et till nästa vecka, Skoj! Min lärare sa att när vi håller på med detta PM kommer vi att önska att alla hästar vore hamburgerkött eftersom hästar är en dyr "egendom" och kan ha flera ägare, men vem är det då som får det sakrättsliga skyddet till hästen, vem är då den egentliga ägaren? Vid lös egendom krävs det att egendomen traderas/överlåts för att uppnå sakrättsligt skydd m.m. Hah var det någon som hängde med?
Ha en bra dag!

/ Sophie ♥     

Godkväll

Hej, har renskrivit dagens föreläsningar och sett på DH & nyss duschat. I morgon måste jag börja med mitt PM, måste även läsa rättsfallet till morgondagens Famijerättsövning. Borde även hugga tänderna i Fel i fastighetskapitlet på 150 sidor. Nä nu ska jag se ett avsnitt av SATC, dricka mitt örtteá och tunnbröd. God natt!

/ Sophie ♥  

Johnny Cash

Sitter och skriver rent Fastighetsrätten och lyssnar på Cashan (Johnny Cash), Rock and Roll legenden, and American Icon,  älskar hans röst & låtar! Vill du lyssna klicka här: http://www.johnnycash.com/



Tycker även om filmen om honom med underbara Joaquin Phoenix & Reese Witherspoon


Snart börjar Desperate Housewives

/ Sophie ♥

Mys i soffan

Mmm sitter och äter Fruktsallad a la A, med bl.a. Rektarin (nektarin) som A säger,  Hih sötisen. Har hunnit renskriva den första föreläsningen, nu har jag Fastighetsrätts föreläsningen kvar. 


A kom nyss och gav mig en kram och en för P (jag får alltid två kramar, lyx) och så säger han, kommer den till P nu? Hih barn är allt rara.  

/ Sophie ♥

Godagens

Nyss hemkommen, ska äta middag sedan ska jag renskriva dagens föreläsningar. I kväll är det DH :D Längtar! Ha en bra efter middag!

/ Sophie ♥


Sex & the City

Det jag har kvar att göra från min lista är att läsa Fel i fastighet, köpa grejer på Kontore, höra med Ewa i morgon. Resten är avklarat, har läst 50 sidor om Utsökningsrätt och skrivit ut en massa papper m.m. Men nu är det dags för kvällsmys, en kopp med örtteá och något mättande, är hungrig. 
Sov så gott alla bloggläsare!

/ Sophie ♥

Kvällsro & rosa bandet

På hem vägen gick jag förbi ICA och köpte mitt favvo kvällsteá, Kvällsro från Friggs & Rosa Bandet Brosch. Köp ett Du med, 20 kronor är inte mycket för dig som enskild person men tänk vilket skillnad det gör. Cancer är en förfärlig sjukdom så stöd Cancerfonden med ett bidrag. ALLA bidrag räknas!


Kärlek, Kunskap, Empati, Vänskap, Saga, Omtanke, Lekfullhet!

/ Sophie ♥

Hemma

Har nyss ätit middag och tagit dagens outfit, den blev dock väldigt suddig. 


♥ Har på mig en klänning från Gina Tricot
♥ Svarta strumpbyxor 
♥ Mina favorit örhängen
♥ En grå kofta till & stövlar


Lille A kom idag :) Sötisen. Nä nu ska jag ta bort mitt smink och ta på mysdressen.   

/ Sophie ♥

På skolan

Sitter på skolan med M, vi har gått igenom onsdagens uppgifter i Familjerätten. Borde gå och köpa sakerna på Kontore, men jag sitter kvar här, min buss går på 40 min. Jag köpte lunch idag på centrumrestaurangen här på Universitetet, det blev kyckling med rotgrönsaker med ris, mycket gott! 

När jag kommer hem har jag som sagt en hel del grejer att skiva ut, måste även skriva in alla pass i min Almenacka, har fått några nya idag nämligen. Har även lust att baka chokladbollar eftersom dom alltid är slut! Fast jag borde faktiskt komma igång med träningen innan jag börjar proppa i mig en massa onyttigheter.  

/ Sophie ♥  

Att göra idag:

  • Skiva ut OH-bilderna från Familjerätten
  • Läsa i Familjerättsboken
  • Kolla i boken om Fel i fastighet
  • Kolla i Specialprocess boken om Utsökning
  • Köpa grejer på Kontore, pärm, Post it-lappar, understrykningspennor
  • Skriva ut rättsfallet i Familjerätten
  • Hör med Ewa om HII, vilka böcker är relevanta?
  • Köpa Kvällsro på ICA!!!!
  • Skriva in viktiga saker i Almenackan

/ Sophie ♥

Helg update

Lördag: For som sagt till M i lördags. Vi gjorde uppgifterna till idag och hann en uppgift till på onsdag. Vi gjorde en härlig och stark kycklingsoppa till lunch och kom fram till att vi förhoppningsvis ska åka till USA i sommar :D hoppas hoppas! 
Vid 17 tiden for vi hem till mig för att äta middag. På kvällen blev det ansiktsmask, lite stjärnor på is, chokladfondue & frukt och allt annat snask som hör till en lördagskväll och så såg vi såklart What happens in Vegas med underbara Cameron Diaz & Ashton Kutcher.

En underbar film som utspelar sig i Las Vegas & New York!

Resten av kvällen kollade vi på bilder från USA och drömde oss bort och hon sov även över. Tack för en härlig lördag!

Söndag: Började morgonen med plugg, jag renskrev klart föreläsningen som jag hade i fredags, duschade och fixade det jag skulle ha med mig till P. Min Älskling och S var som sagt i Stockholm i helgen så dom kom med planet halv två så min Mamma och hennes sambo J körde oss till flygplatsen och sedan körde P:s mamma hem M & S. Jag och P:s familj var bjudna på middag hos M som fyllde 18 år. Vi blev bjudna på en jätte god förrätt, med advokado & lök blandning med rom i ett gott bröd, till varmrätt blev det Enchillades med kyckling eller med köttfärs det var mycket gott blev dock mätt efter förrätten sedan var det efterrätt M hade gjort en jätte god citron, glasstårta, måste få receptet till den det bjöds även på en chockladtårta. 

Efter den trevliga middagen for jag & P hem till honom för att plugga jag läste rättsfallet till idag och läste 50 sidor i Familjerättsboken. Sedan blev det kvällsfika och sovdax! Det är så mysigt att sova med dig P tänkt vilken dröm att få göra det varje kväll. Detta var min helg i stora drag och nu har en rolig skolvecka börjat men tro mig det är snart helg igen. Visst ja kom just på att jag måste anmäla mig till JF-festen nu på lördag. 

/ Sophie ♥ 



Första snön

I Lördags föll den första snön det var stooora snöflingor och det såg nästan ut som att bomull föll ner från himlen. Dock så for den bort nästan lika fort som den föll ner. Snart är dock allt täckt av snö. Det är ganska mysigt ändå trots att jag verkligen är en sommar människa men den svenska sommaren har svikit mig i två år nu, hoppas verkligen på en bättring. Men man ska njuta här och nu så nu njuter jag av att det är höst. 
 
 

/ Sophie ♥

100:e inlägg

Nu har jag skrivit 100 inlägg på en månad visst har jag varit duktig. Just nu sitter jag på skolan, tidigt jag vet (; Börjar inte förrän klockan 10.15 så det är ett tag kvar. Fick åka in med P & hans pappa så det kändes bättre att gå upp och äta frukost med min Älskling och börja läsa Familjerätten på skolan innan lektionen, effektivitet! Än att ta bussen klockan 9 och äta frukost själv. Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

Inbyggd väckarklocka

Vaknade av mig själv halv nio hade helt glömt bort att ställa klockan igår natt. Så det var bra sitter nu och äter frukost, fil & ska dricka mitt chaiteá och samtidigt  renskriver jag från gårdagens föreläsning och bloggar (; En kvinna kan göra mååånga saker samtidigt! Ska som sagt vara hos M klockan 10.00. Ha en bra dag!

/ Sophie ♥ 

SATC

Nä nu får det räcka orkar inte skriva mer, somnar nästan sittandes. I morgon kl 10.00 ska jag vara hos M och göra Familjerättsuppgifterna till på måndag & onsdag, sedan ska vi till mig och äta middag och sedan ha SPA kväll :D Skoj! Men först ska jag se ett avsnitt och sedan sova. 

Ångrade mig ska borsta tänderna och gå och sova nu! 

God natt!

/ Sophie ♥

Hot Coco

Har gjort mig en kopp choklad (bild later) eftersom jag har SLUT örtteá, neeej men varmchoklad får vara mitt substitut ikväll. Nu ska jag renskriva dagens lååånga föreläsning. Får se hur länge det tar förhoppningsvis blir det ett avsnitt men jag tror nog att det blir rakt till sängen. Vi får väl se, jag vet ju hur det brukar sluta. 
Ska lyssna på Kevin Borg med Footloose


/ Sophie ♥ 

Update

Tidigare idag har jag varit i skolan och läst i tysta rummet med M sedan gick vi och åt lunch på en restaurang, vi åt lövbiff med persiljesmör & strips, mmm! Sedan fick jag springa iväg till lektion för att ha ett häärligt dubbelpass i H II. Guud vad trött man blir efter ett sådant pass. Har även hunnit träffa min älskling & fått några pussar innan han for iväg till Stockholm. Det känns inte som att det är helg nu när jag inte får vara med P. 

Har nyss sett Idol mina favoriter så här långt är Kevin & Alice samt den ljuvliga Loulou. Borde skriva rent dagens föreläsning men jag vet inte om jag orkar. Nä nu ska jag ringa till M och höra hur vi ska göra i morgon. 

/ Sophie

Mamma Mia

Vilken FEELGOOD movie! Så otroligt rolig & bra och sen så var det kul att tjejen hade samma namn som mig (; Heter som sagt Sophie med engelska uttal är även halvt grekcypriot så det var kul att allt utspelade sig på en grekisk ö. 

/ Sophie ♥

Im back

Gud vad trevligt det var att träffa min kära vän F sedan barnsben. Vi såg Idol och kom att tänka på alla hyss vi har gjort, herregud vilka ungar vi var helt galna, till och med en kille som gick fyra klasser över oss blev rädd för oss trots att han var en av skolans värsta, haha! Och den gången på fritids då vi stoppade trådar (från garnnystan) i ett helt rum för att vi skulle leka spindlar ojoj vilken syn fröknarna fick när dom såg det. Vi tyckte att det var hur kul som helst men dom delade inte vår glädje utan dom blev faktiskt riktigt arga och som straff fick vi sitta en hel dag och linda ihop trådarna som var hur mycket som helst, en hel låda med garnnystan. 

Och den gången vi lekte Timon och Pumba i korridoren och fick kvarsittning och vi har även gjort en hel skiva tillsammans, med en massa paranoider på Nordman, Ted Gärdestad, Björn Rosenström och självklart vår egna version av Timon & Pumba m.m. Önskar så att vi hade kvar den men den har lyckats komma bort på något vis. Det var till och med folk som ville köpa våran skiva efter att ha spelat upp den inför klassen och på fritidsgården.   



Efter Idol blev det lite mer Tv-tittande och sedan gick vi ut och gick, hur trevligt som helst gick förbi vår gamla skola och förbi ett hus där en kompis har bott men som för några år sedan har flyttat, saknar verkligen att vara där. Vi gick även förbi Ås hus, fick lust att knacka på och fråga om hon var hemma även fast vi vet att hon är i Norge. F far förövrigt till BRASILIEN om en månad, den 4 november och jag kommer givetvis sakna henne massor men jag vet att hon kommer att få en kanon tid där borta!       

Har förövrigt bokat platser till Mamma Mia i morgon 18.30 det blir jag, Mamma och hennes Sambo J, tyvärr inte P eftersom han far till Stockholm i morgon med S för att kappsegla med NCC*, byggföretaget, jätteskoj! Helt kul att dom blev uttagna det var många som sökte. Så på lördag ska dom under en heldag i Stockholms inneskärgård, Askrike, Lidingö, vara med och tävla mot andra ingenjörsstudenter i kappsegling. Kommer givetvis sakna honom men jag vet att han kommer att ha det kul därnere och jag får ju faktiskt träffa honom på Söndag!



Det blev inte mycket till att läsa idag & ärligt talat så orkar jag inte göra det nu utan jag ska fixa klart allt inför i morgon och ta mig en kopp örtteá och se ett avsnitt måste jag ens säga från vad? ! Ska även ta mig den pyttelilla biten som finns kvar från mintchokladtårtan & en klick grädde på det (;   

God natt alla bloggläsare & så hoppas vi på en underbar dag i morgon! 

/ Sophie ♥
   

Hello

Har nyss duschat och pratat med P. Måste klä på mig ska fara till min vän F & se Idol. Måste egentligen läsa Konkursrätt har 100 sidor kvar, hah ojoj. Men jag får väl sitta hela natten! Nä nu måste jag gå. Ha det gött!

/ Sophie ♥

Skriver ut...

Just nu håller jag på att skriva ut en massa papper, det har jag gjort mest hela dagen, måste börja förbereda mig till Rättsfalls PM:et som skall vara klart om två veckor. Vi får välja mellan att skriva ett rättsfallsreferat med en egen analys eller att läsa något av de förkortade fallen som vår lärare har räknat upp och till det skriva ett förslag till dom. Hmm vet inte riktigt vad jag ska välja men jag tror jag ska välja det första alternativet! Ska vara ett sidantal på minst 2 sidor och max 5 sidor. 

/ Sophie ♥

God morgon

Vaknade för en timme sedan och nu sitter jag och äter paj (ovanligt) och dricker mitt härliga teá, kalkstensdrömmar. Vilket tråkigt väder det är ute, det regnar och ser allmänt grått ut men det gör inte så mycket, ska ändå bara läsa. Får ta och kurra ner mig i soffan med en skön filt, kopp med teá och läsa en härlig bok om Specialprocess. Det hade varit skönt om jag skulle få in ett Pilatespass idag, kanske efter lunch, då jag ska äta mer paj (en annan sort dock). 
Ha en trevlig torsdag! 

/ Sophie ♥

Äntligen

Nu ska jag svulla (; hah har laddat upp med en av kvällens pajer, nämligen en gravadlax paj med räkor, färsk dill, rom, creme fraiche... mmm samt mintchokladtårtan som jag gjorde igår. Till det dricker jag svartvinbärsaft & örtteá och ser på Efterlyst. Snart har jag bloggat i 1 månad, lättare sagt i morgon. 

  
p.s ser ni vad som gömmer sig under bordet...


00.00 - Nu är det SATC som gäller & örtteá, Grattis bloggen 1 MÅNAD!
God natt!

/ Sophie ♥

God kväll

Vill verkligen se på TV, hann se Idol missade endast första tävlande, Linda. Men det var ganska jobbigt att se när hela grannfruligan är här och eftersom vi har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet hör man knappt vad dom säger på TV:n och man vill inte höja ljudet för man vill inte störa. Så nu sitter jag i mitt rum istället. Vill se Efterlyst men jag stoppade på rec knappen och får se det när sällskapet har gått hem (; 

Kanske ska göra någon nytta idag tänkte gå igenom Specialprocess boken, om jag orkar. 
Ha en trevlig kväll!

/ Sophie  ♥ 

Hej igen!

Kom hem vid 17, har ätit middag och hjälpt Mamma inför i kväll, gästerna kommer klockan 19. Ska nu ta bort mitt smink, det jag har kvar att göra på min lista är att göra markeringar i böckerna och lagboken & kolla igenom Specialprocess boken, ska göra på det sätt som föreläsaren i Studieteknik tipsade om nämligen att göra:

1. Snabb översikt – Innehållsförteckning,sammanfattning, blädderläsa 30 – 40 min.

 

2.  Fördjupad översikt – Det som ”står ut”, kolla fet text & ta fyra till fem meningar i taget. Man kan läsa dem första   meningen i varje stycke, alltså den första och sista delen av ett kapitel.

 

     Dessa två punkter skall man gå igenom INNAN Föreläsning!

 

     / Sophie ♥

h   

     

 


Lunch

Har hunnit klart med svaren till Skuldebrevsrätten och nu ska jag äta våfflor, min bror kom just hem så vi ska äta tillsammans. Måste ta och städa innan jag far till skolan, måste åka vid 14. 


Våffla med grädde och drottningssylt

/ Sophie ♥

God morgon

Har just läst klart rättsfallet till idag & nu ska jag gå igenom Skuldebrevsrättssvaren. 
Ha en bra dag alla bloggläsare!

/ Sophie ♥ 

RSS 2.0