Sömnig måndag!

Gud så trött jag har varit idag på jobbet och det var riktigt svårt att hålla sig vaken. Redan på väg till jobbet kändes det som att ögonen skulle falla igen, läskigt! Men jag klarade mig till och från jobbet. Igår när mamma och J kom hem fick jag en Ed Hardy t-shirt, shit snygg! 

Såå jag längtade att få komma hem till min familj eller en del av min familj min lillebror kommer hem från Cypern ikväll. Efter jobbet har jag rengjort ryggsäcken jag fick låna av F samt lekt med Alex (J:s son). Alex satt och kollade på mig under middagen så jag frågade vad han kollade på och så svarade han: "dina blåa ögon", sötnosen och efter maten kom Alex fram och sa: "du har fantastiskt fina ögon". Då smälte "storasyster hjärtat" så himla söt unge och helt från hjärtat sade han det också :) Det gjorde min dag! 

/ Sophie ♥   



Söndag

I söndags invigde jag mina nya örhängen som jag köpte i torsdags. De är från H&M och kostade 59.90 men jag hade 50 kr i rabatt så de kostade endast 10 kr, nice! 
På kvällen for jag förbi min vän F som jag ska få låna en ryggsäck på 65 liter att ha med till Thailand, så jag tog hem den för att kunna packa, hah ja jag vet det är 28 dagar kvar. Tack vännen :D Efter en snabbvisit hos F så körde jag till flygplatsen för att hämta upp min mor och hennes sambo eller de är ju nu förlovade så min mor och hennes fästman ;) 

/ Sophie ♥

Om vädergudarna får bestämma

Idag på morgonen var det fint väder men kring 14-tiden blev det molnigt och alldeles svart på himlen. Det började mullra rejält så då var det bara att pallra sig in. Väl inne börjar det att ösregna och åska och blixtra. Antar att det var vädergudarna tyckte att det var bättre för mig att städa huset än att sola ;) Så idag har jag storstädat huset så himla duktig och det behövdes kan jag lova. Just nu ligger jag och ser på filmen, Sova med fienden med Julia Roberts har aldrig sett den tidigare men har dock hört talas om den. Den är mycket spännande!

/ Sophie ♥

StylebyStars

Igår kom min klänning som jag hade beställt från Stylebystars. Det blev en vit tajt klänning i silke...





...med en öppning på ryggen, snyggt!

/ Sophie ♥

Nelly.com

Detta blev min beställning från Nelly idag, alltså en vit chiffong klänning med vacker spets med rosor upptill samt en ljusrosa klänning med öppen rygg och en ögonmask till en prinsessa ;) Hade 100 kr i rabatt samt studentrabatten så det blev en slutlig summa på 656 vilket är ett mycket bra pris. Fick min lön igår för de tre dagarna jag jobbade i maj så nu ska det shoppas!



/ Sophie ♥

Vilket vackert väder!

Igår var det jätte fint väder men idag var det ännu varmare, hela 30 grader. Hur underbart är inte det, och ännu bättre jag fick ta vara på denna dag. Jag jobbar som sagt ute så att få vara ute i detta fina väder är helt underbart. Jag har dock bränt mig lite på ryggen trots solkräm. Solen är varm så skydda dig! Har faktiskt fått ganska mycket färg, gött! Ska försöka få så mycket färg som möjligt innan vi drar till Thailand ;) 

Idag gick Lasse på semester så vi åt lunch tillsammans på en asiatisk restaurang, mycket gott. Tidigare idag gick jag ner till ICA för att handla mig middag. Det blev grilladkarré, klyftpotatis med rödlök och timjan (såklart) samt örtstekt halloumi och tzatziki, mums! Vilken stjärnkock jag är, hah. 

Nu blir det efterrätt, nämligen jordgubbar och gräddglass.   

/ Sophie ♥

The King of Pop is Dead!

Igår den 25 juni 2009, dog Michael Jackson. Jag fick veta denna otroligt tråkiga nyhet på morgonen påväg till jobbet. Jag har alltid älskat honom och hans fantastiska musik. Det finns verkligen ingen annan som kan mäta sig med honom och hans underverk inom popkulturen och inom hela musikvärlden. Michael var en legend och han lever fortfarande vidare genom sin musik. Vi vet inte vad som orsakade hans död men mest troligen var det en överdos. Jag tycker att det är enormt tragiskt att media och "folk" har hakat upp sig på hans privatliv för hur man än vrider och vänder så kan ingen förneka att hans musik är en klass för sig. 
    

Rest in Peace!

/ Sophie ♥

Äntligen är sommaren här!

Igår blev det inte något bloggande, jag hade helt enkelt inte tid eller ork att göra det. Gårdagen bestod dock av jobb till kl. 16 och sedan att städa här hemma. Hann även med ett Yoga pass. Idag har jag jobbat som vanligt. Det är sådana här dagar som idag med strålande sol, klarblå himmel och 25 ° som man verkligen uppskattar att få jobba utomhus. JAG ÄLSKAR MITT SOMMARJOBB! Har dock bränt mig lite på bysten och ena axeln men det är smällar man får ta ;) När jag kom hem körde jag ett 30 min Pilatespass och efter dusch och middag har jag suttit och spanat in olika Internetsidor med kläder. Funderar på att beställa lite kläder från Nelly har ju köpa Cosmopolitan där man fick 100 kr i rabatt. 

Nu blir det en kopp örtteá och mys framför TVn.

/ Sophie ♥ 

Back again.

Ja då var man tillbaka till vardagen och jobb. Har som sagt jobbat idag och som tur var har vi haft bra väder det blåste dock en hel del på morgonen men senare under dagen var det riktigt skönt. Efter jobbet tog jag mig en joggingrunda runt byn, skönt. Sedan gjorde jag en kycklinggryta med ris och sallad. Till efterrätt blev det en magnum. (Det är irriterande att det inte funkar att lägga upp några bilder!)

Nu ska jag gå och mysa i soffan, som vanligt ;P 

Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥

Cykeltur & Stockholmsstad

Denna morgon var det soligt och härligt så vi satt allihopa och åt frukost på altan, hur mysigt som helst! Efter den låånga frukosten tog jag och M en sväng runt om i T... (stället dom bor på). Det är ett urmysigt ställe i skogen och det finns hur många fina hus som helst som smälter in i skogsmiljön. Vi fick oss en rejäl träning när vi får upp och ner för alla backar och krön men det var välbehövt. Efter cykelturen så hade P, J och R fixat klart J.s jolle så då fixade vi oss alla för att fara in till Stockholm. Vi blev guidade genom bilen och det var första gången jag fick se globen, hah har liksom aldrig blivit av att se den tidigare. Efter att ha farit runt mest överallt for vi till Söder och till Hermans för att äta lunch.

Det var hur härligt som helst och det var värsta vyn över Stockholm och god vegetarisk mat och fika. Sedan gick vi genom Söder på en härlig promenad längs bergskanten kommer inte ihåg vad den heter. Sedan kom vi ner till staden och köpte oss något att dricka för att sedan fara hem till T.. Där åt vi middag. Grillspet med lax, tigerräkor, champinjoner, paprika och tonfisk samt klyftpotatis med färska kryddor. Jätte gott! Efter middagen körde P mig till Arlanda eftersom mitt flyg gick 21.25. Det blev puss & kramkalas innan jag gick in i flygplatsen. Det kändes lite sorligt men samtidigt lite skönt att komma hem. 

När planet landade på hemmaplan så åkte jag hem med min kusin och när jag kom hem var det bara att ställa sig framför spisen och slänga ihop en omelett för att ha lunch med mig till jobbet följande dag. Sedan blev det att sussa sängen!

/ Sophie ♥

Lördagen

Vaknade såklart upp med min älskling och det är så mysigt. Vi åt frukost tillsammans och pratade en massa om allt mellan himmel och jord, vilket behövs i alla förhållanden. Sedan åt vi pannkakor (på stockholmska) eller plättar (på norrländska) med gräddglass,jordgubbar och en massa annan frukt som nektariner m.m. 

Efter lunchen städade P runt i huset medan jag satt och såg min favorit film The Holiday ;) Så snäll är min "man". Under dagen bokade vi även två hotellnätter på Koh Samui, eller lättare sagt på bo phut där vi ska spendera dom två första nätterna för att sedan ta en katamaran till koh tao där vi ska ta dykcertifikat. Det blev en hel del mys och vi valde att stanna "hemma" istället för att fara in till Stockholm. Jag kom ju till Stockholm för att få umgås med P samt träffa hans morbror med familj. Men hans morbror var som sagt ute med båten ända från torsdagseftermiddagen till lördagskväll (dom firade såklart midsommar med oss i Trosa). På eftermiddagen for jag och P in till Åkersberga för att köpa en grillad kyckling och annat som vi behövde för att göra Clubsandwich. 

Vi lagade som sagt middagen till P:s morbror R och hans fru M samt P:s kusin J till deras hemkomst kring 19 tiden. Det blev riktigt lyckat och dom tyckte att maten var jätte god. Vilka kockar vi är P ;P hah okej det var ju inte så svårt. Till middagen drack vi rödvin ;) Helt stolt! 

På kvällen spelade jag, P och J (P:s kusin) fotboll nere i parken, hur kul som helst. Jag fick låna J:s fotbollsskor hah lite komiskt att jag kan ha en 9-årings skor. Jag har storlek 36. När vi kom in från parken hade R och M tänt en massa ljus och gjort det mysigt med tea, jordgubbar och glass och ost och kex, godis. Jätte mysigt! Ett härligt avslut på en underbar dag!

/ Sophie ♥



Midsommar i Trosa

Vaknade upp med min älskling. Vi åt frukost tillsammans och sedan var det bara att göra sig i ordning för att fara ner till Trosa. Dock så råkade vi köra norrut istället för söderut så när vi närmar oss Uppsala säger jag till P: "Men Uppsala ligger ju norr om Stockholm, vi skulle ju söderut" haha P trodde att vi skulle norrut så vi körde 7 mil åt fel håll, lyckat ;P Men vi hade ju i alla fall varandra. Väl i Trosa hjälpte jag att fixa silltårtan och sällskapade med gänget som var där. Vi var hos en av P:s morbrors anställa som har ett jätte fint sommarhus (såg inte ut som ett sommarhus) i Trosa. I sommarhuset befanns även några fler av P:s morbrors anställda med familjer. Det var mycket trevligt. Vi började med att äta silllunchen. Efter lunchen gick vi ner till en park för att kasta dom där bollarna som jag inte vet hur de stavas, då man kastar ut den lilla bollen först för att sedan kasta så nära denna som möjligt. 

Men mitt i spelet började det att ösregna, shit vad blöta vi blev så då blev det bara till att byta om till andra kläder. Senare på kvällen var det middag, jag och P trodde först att det inte skulle bli någon middag så vi var hur hungriga som helst och käkade en massa chips men som tur var serverade det middag, baconlindad fläskfilé och biffar samt klyftpotatis och en jätte god kantarellsås. Till efterrätt blev det M:s goda limetårta med färska jordgubbar och grädde till ;) 

Sedan for jag och P hem och gissa vem som har kört genom Stockholm. Ja jag såklart ;P Vi bestämde oss innan att P skulle få dricka (alkohol) och att jag skulle köra hem. Eftersom det regnade var vägarna alldeles svarta och P har inte så bra strålkastare på bilen så jag såg inte så mycket men det gick bra. Lite ovant att köra på fyra filer och så men man vande sig efter ett tag. Väl hemma blev det sängen. 

/ Sophie ♥

Torsdag

Efter att ha landat på Arlanda och hämtat min väska gick jag ut till min älskling som stod där utanför :) Min snygging! Väl hemma hos P:s morbror (som var ute med sin familj i skärgården) så myste vi, poppade popcorn, P hade köpt en chokladkaka och ahlgrens bilar ;) och så såg vi på film, jag somnade dock ett tag in i filmen.  Älskar att få vara i min älsklings armar det är där jag hör hemma. 

/ Sophie ♥


Stockholm here I come!

Kl. 19.15 går planet ner till Stockholm och så jag har längtat ska äntligen få träffa min älskling :D Har packat ner det mesta och sitter här med blöt hår. Har nämligen städat mitt rum och äntligen gått igenom min garderob också. Idag på jobbet så bjöds det på grillade hamburgare, korv och potatismos samt efterrätt, vilken lyx! Efter lunchen fick vi sluta. Vi fick även ta med oss mer blommor hem så jag for förbi graven igen och planterade ner några riktigt fina blommor :) Nä nu ska jag göra mig klar inför avfärden. 

Vet inte om jag kommer att hinna (vilja)  blogga där nere men annars så får du ha en riktigt trevlig midsommar för det ska jag ha ;) 

/ Sophie ♥ 

Tjejmiddag

I går var det en härlig dag på jobbet som vanligt och vi fick ta med oss blommor hem :) Sådant uppskattas så efter jobbet for jag förbi pappas grav och satte några blommor det blev så fint. Sedan körde jag hem och planterade resten av blommorna hemma på gården. Jag hade tänkt träna men klockan hann bli så mycket att jag istället gick och duscha och satte igång med middagen. Min underbara vän F kom till mig och vi åt kycklingfajitas tillsammans, mycket gott! (bilder kmr upp senare) Till efterrätt blev det marängswisch, mmmm hur gott som helst!

/ Sophie ♥

Fröken duktig

Idag jobbade jag från 7.00-16.00 som vanligt och efter jobbet körde jag ett jobbigt men skönt träningspass i 45 min. Sedan gjorde jag middag det blev äggnudlar med svamp, creme fraiche kantarell, majs, dill, toppat med pinjenötter mycket gott! 

 

Efter middagen har jag städat i min byrå och håller på att städa ur min garderob. Sitter just nu och ser på säsongsavslutningen av Desperat housewives med en härlig smoothie med jordgubb och hallon, mums!



Värsta matbloggen har detta blivit, hah!

/ Sophie ♥

Vilken underbar dag!

Somnade lite för sent igår eller lättare sagt jag gick och la mig kl. 00.03 och jag börjar jobba kl. 7.00 dvs. kliver upp kl. 6.00 men jag nästan studsade upp. Klädde på mig, rengjorde ansiktet (MK såklart) smorde in kroppen med lotion. Åt verum hälsofil, färska blåbär samt linfrön. Fixade även ett glas med citronvatten som är min nya grej. Man får riktigt fräsch andedräkt samt att det är bra för kroppen, me like!

Det var en skön dag på jobbet och jag trodde att jag skulle vara mycket tröttare med tanke på att jag inte har sovit så många timmar inatt men det var inte så farligt var tröttare förra torsdagen (första dagen på jobbet) om jag säger så. På jobbet bjöd Lasse oss på mjukglass. Helt snäll är han men som alltid när vi ska köpa mjukglass finns det aldrig dajmkulor som är min favorit så det fick bli saltlaktrisströssel istället, inte fy skam det heller. 

Efter jobbet for jag in till stadsbiblioteket för att se om dom hade willmaguiden - Thailand inne eftersom jag ville kolla in den lite innan vi eventuellt skulle beställa den. Men då visade det sig att man fick låna hem den så nu har jag lånat hem willmaguiden - Thailand samt två andra böcker om Thailand ;) Gött! Kostar oss inte en spänn och det känns hur skönt som helst nu slipper vi lägga ut 280 kr på en bok som vi kan få låna gratis. Sådant gillar vi!

På väg hem körde jag förbi ICA och inhandlade dill samt mandlar. Sedan satte jag igång med middagen det blev en ceasarsallad, mmm! Jag är en riktigt duktig kock. Jag och min barndomsvän F ville ju bli kockar när vi var mindre så visst finns intresset där allt. Efter middagen så körde jag ett PilatesAerobic pass så skönt det var. 

/ Sophie ♥ 

    

Ta hand om sig själv

Det blev ingen rensning och städning av garderob och byrå utan istället har jag tagit hand om mig själv. Jag har målat mina tå & fingernaglar, kört microdermabrassion (grov rengöring av ansiktet), kroppspeeling. Lagade lax & stuvad potatis till middag till efterrätt har jag gjort chokladmousse, gräddglass samt passionsfrukt ;) Mmm sitter här och tröstäter i min ensamhet haha!


Lax med rostade sesamfrön & stuvad potatis 

(less det gick inte att ladda upp någon mer bild nu som vanligt) 

Ikväll ska min lillebror och P sova tillsammans och jag är såå avundsjuk ;P hade velat sova med min älskling men det är ju bara några dagar kvar nu. Ska ner till P under midsommar. 

/ Sophie ♥ 

Alone

Ja det är exakt vad jag är. Har tidigare idag kört min lillebror till flyget och han ska få sova över hos P:s morbror (där P bor) i Täby för att P sedan ska köra in min bror till det tidiga flyget på morgonen, helt snällt! Skönt för min bror att slippa vara på Arlanda hela dagen och kvällen. Efter att jag hade kört bror till flyget for jag förbi ICA och köpte lite mat, kylskåpet gapade verkligen tomt så det behövdes fyllas på. Har även gjort ett matschema över veckan och början på nästa. 

Nu sitter jag och slöar framför TVn och äter en västerbottensost paj som jag slängde ihop ;) Känner mig lite huslig, men jag tycker om mat. Jag borde egentligen börja gå igenom min garderob jag hann endast gå igenom mitt skrivbord och sängbyrån så nu återstår min byrå samt garderoben. 

/ Sophie ♥ 

Alla känslor på samma gång...

...det känns så konstigt att inte ha något plugg. Jag är helt uppstressad för att det känns som att jag borde plugga fast jag inte har något, hah helt sjukt! Jag tror det är för att det har varit så mycket nu denna vecka att jag inte riktigt har hunnit smällta att jag faktiskt har avslutat 2 års universitetsstudier och har sommarlov nu. Det är så mycket jag vill göra och jag har så mycket inspiration att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Jag är även hur trött som helst. Körde in min mor och hennes sambo J till flyget idag eftersom de ska till Rhodos och i morgon ska jag köra min lillebror till flyget eftersom han ska till Cypern så jag kommer att vara själv här hemma i två veckor. 

Min älskling körde ner till Stockholm i morse så det känns lite konstigt att nu när jag äntligen inte har någon skola så drar alla haha. Men jag har en hel del att göra (endast roliga saker) så det känns ändå bra att få ta tag i alla dessa grejer nu ;) Nä nu ska jag sätta igång med något.

Ha en underbar lördag!

/ Sophie ♥

Studenten 2009

Grattis alla som tog studenten igår! Både min lillebror och P:s lillasyster tog studenten samt min kusin S och ja många andra. Jag hann gå och se när min bror sprang ut på lunchen. Fick åka in med en tjej från jobbet som också skulle in och se sin lillebror springa ut, hon bor förövrigt i Israel, det är ganska häftigt! Sedan när vi skulle åka tillbaka till jobbet var det hur mycket bilar som helst och vi fick stå i kö läänge. Så vi kom lite sent och hann inte äta någon lunch så vi fick vänta tills 14-rasten. Men som tur var hade jag med mig mina goda mandlar så det var inte så farligt.

Efter jobbet for jag hem för att duscha och klä på mig för att fara ner till mina kusiner eftersom vi hade studentmiddagen där. Min älskling kom sedan på kvällen. När P kom så kollade vi om vi hade fått något svar från Ban´s diving resort vilket vi hade fått. Vi frågade som sagt i onsdag om vi kunde börja med kursen direkt när vi kommer till Koh Tao vilket vi kunde så nu har vi bokat in oss på en PADI Open Water kurs på 3-4 dagar samt bokat hotell för fyra nätter på Ban´s diving resort ;) Härligt härligt, längtar helt sjukt mycket men det är mycket som måste fixas innan det är dags. 

/ Sophie ♥    

I work work

När klockan ringde kl. 6.00 var det lite jobbigt att gå upp men jag hade inget val så det var bara att stiga upp och äta frukost och köra till jobbet. Jag glömde dock min lunch hos P, great! Men som tur var bestämde jag, L och M att gå och köpa en kycklingbaguett, mmm dom är så goda! Jag hängde med till M och åt våra mackor där. Eftersom det är min tredje sommar på detta jobb kändes det som att jag hade jobbat i evigheter trots att det var min första dag efter att alla mina tentor var avklarade. Men det kändes skönt att tjäna lite penningar. 

Efter jobbet for jag tillbaka till min älskling. Han hade garnerat alla smörgåstårtor, han är så duktig. Sedan på kvällen var det P:s lillebrors skolavslutning, han gick ut nian så vi var där och kollade på alla elever som uppträdde och även P:s lillebror som spelade elgitarr. Efter föreställningen blev det smörgåstårta och fika, mums! Det blev en ganska sen kväll. 

/ Sophie ♥ 

Avslutningslunch (middag)

Efter att vi hade bakat hälften av smörgåstårtorna (P garnerade tårtorna själv på torsdagen) for vi till P:s farmor och farfar som alltid grillar hamburgare till avslutningslunch men detta år blev det istället en avslutningsmiddag ;) Efter middagen for vi hem och fortsatte med bakandet. Jag och P kollade även upp lite hotell i Thailand och skickade iväg ett mail till en dykningsresort som vi vill ta vårt dykcertifikat hos. Jag försökte gå och lägga mig hyffsat tidigt eftersom jag skulle upp och jobba kl 7.00 dagen därpå men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig utan, haha, ovanligt!

/ Sophie ♥

 

Studentbal 2009

Efter min tenta körde jag förbi min bror till en kompis som han skulle fixa sig hos inför sin studentbal. Så när jag kom hem och var hur slut som helst tänkte jag att jag skulle sova men jag lyckades inte somna trots att jag max hade sovit 4 timmar. Utan istället var det dags att fixa sig för att fara in till min bror och hans baldate S. Kolla så fina dom var, (såklart går det inte att ladda upp)

När bror och S hade gått in till Statshotellet for vi hem. Det var mysigt att äntligen få umgås med min älskling ♥ Vid 2-tiden var det bara för mig och P att gå upp för att hämta min bror från balen. På onsdagsmorgonen fick jag även ta och köra bror till tandläkaren, hah han var typ fortfarande full ;P 

Senare gjorde vi alla frunch tillsammans (frukost + lunch) sedan for jag och P in till stan för att göra lite ärenden och efter stan for vi hem till P. Egentligen skulle jag ha börjat jobba på onsdagen men eftersom jag inte hade fått någon sömn alls mådde jag inte alls bra så jag bestämde mig för att vila upp mig en dag. När vi kom till P var det bara att sätta igång med smörgåstårtbakningen. Det är alltid jag och P som bakar smörgåstårtor för vi är så jäkla bäst ;P 


/ Sophie ♥



Ingen sömn...

...Ja det är verkligen så man kan sammanfatta natten innan min sista tenta som var i tisdags. Jag gick och la mig strax efter mitt inlägg kl. 22.25 MEN, jag kunde verkligen inte somna! Hur jobbigt som helst. Jag var inte speciellt nervös inför själva tentan eller nervös inför mitt tentaresultat från arbetsrätten utan det var nog för att jag var så orolig över att inte kunna somna att jag spände hela kroppen helt enkelt inte kunde slappna av och somna. Kl 02.30 var jag fortfarande vaken och då ringde jag till P och grät, haha! Fast det var faktiskt jätte hemskt och det blev ju inte bättre över att jag fick panik. P hade sagt att jag fick ringa till honom om jag inte kunde somna så du vet ;P Min älskling sa att jag skulle ringa om 10 min om jag inte kunde somna. Jaja tänkte jag, jag lär ju inte ha somnat innan dess eftersom jag har legat vaken i 4 h. Efter 10 min ringde P tillbaka till mig och sa att han var påväg till mig. Min sötis han körde ändå från R... för att komma till mig. 

Efter att han kom kunde jag äntligen somna. P kan alltid få mig att somna, få mig att slappna av. Tack älskling! ♥ Hade han inte kommit vette tusan om jag hade fått sova något alls. Så när klockan ringde kl. 8.00 var det ganska jobbigt att stiga upp men jag hade ju inget val det var bara att ta sig upp och fara in till stan och skriva tenta i EU-rätt. Tentan kändes hyffsat bra, har ju ingen aning om hur han kommer att rätta eller vad han lägger tyngden på. Det var någon delfråga som jag inte riktigt förstod vad han ville att man skulle skriva men men vi får se. Fick förövrigt tillbaka min tenta i Arbetsrätt i tisdags, skönt nu kan jag slappna av, det blev såklart ingen omtenta ;) 

/ Sophie ♥

Imorgon är dagen då...

... jag för det första har tenta i EU-rätt, ska bli såå skönt att få den bortgjort! Efter tentan kommer min älskling ;) och på kvällen ska min lillebror och S gå på bal! Ska bli så kul att se alla välklädda imorgon men mest av allt längtar jag till min älskling. Just  nu sitter jag och ser ett avsnitt SATC och dricker mitt örtteá. Sedan blir det sängen, härligt!


God natt!

/ Sophie ♥

Reunion

Igår hade jag och mina vänner Å och F reunion :D Ås hade kommit hem från Norge så självklart träffades vi och umgicks. Alltid lika trevligt, även fast vi lever "olika" liv så håller vi kontakten, fast det är väl klart att goda vänner gör ;) Förhoppningsvis får vi ihop något mer get together och ha ett "sleep over party" hur skoj låter inte det liksom ;D 

/ Sophie ♥ 

Jippie!

Nu har vi sålt vår kära Polarhusvagn :D Den har hängt med ett tag och det var många år sedan jag var med på resa i den. Det är en väldigt fin vagn och nu kan vi äntligen få köpa en ny bioanläggning + ny TV bänk, jibbe! Hoppas vi hinner få gå och rösta snart! Rött vs blått! 

/ Sophie ♥

Planering

Idag på morgonen satte jag ihop en planering för hur jag ska plugga idag. Håller nu på med den 3:e föreläsningen, vi har 8 totalt så nu ska jag fortsätta gå igenom EU-rätten. 

Ha en underbar Lördag!

/ Sophie ♥

Långpromenad

Igår hade jag jätte mycket tentaångest! Jobbigt som tusan. På grund av det så fick jag ingenting alls gjort, great! Men men jag behövde verkligen en dag att komma bort från skrivbordet. Just innan tolvslaget tog jag en långpromenad runt byn, såå skönt. Det var lite lustigt när jag gick förbi möbelaffären (i byn) och ser att det är några lampor som är tända och så började jag fantisera om hur kul det hade varit att vara inne i en möbelaffär mitt i natten och vad ser jag om inte en massa människor där inne, hah. Dom hade tänt ljus och såg ut att ha riktigt trevligt undra om dom bor där?! 

/ Sophie ♥

Hur gick detta till?

Jag är fortfarande vaken och vad är det som har hållit mig vaken, -nej det är inte plugget, utan Robinson Annas blogg ;P 


Jag hejade på Anna ända in till slutet då hon kom trea i finalen, och ja jag fällde en och en annan tår, men som sagt är jag ju ganska känslig haha. Ser jag någon annan gråta, gråter jag, jag kan känna med människor väldigt bra! Men nu blir det sängen, så efterlängtat!

God natt!

/ Sophie ♥

Inte min dag idag!

Vaknade verkligen på fel sida idag, kände redan när jag klev upp att jag var alldeles tung i huvudet och snurrig. Jag fick såklart stressa mig till skolan, trots att jag skulle möta upp R kl. 11. hah ja tidsoptimist i all ära! Jag hade till och med glömt att sätta på mig BH:n, som tur märkte jag det innan jag gick utanför dörren ;P Jag kom till skolan strax över 11 och egentligen skulle jag gå och få en puss av min älskling, som jag hade längtat efter men det hann jag inte men som tur var kom P förbi senare. 

Strax efter halv två efter att R hade farit packade jag ihop och tänkte att jag skulle gå förbi P på gymmet. Så jag frågar gubben i receptionen om jag kan få gå in en snabbsväng för att få tag på en vän (min älskling). Gubben var allmänt otrevlig och sa: jaja 5 min och så sa han något i stil med; ta det där upp och ner vända krysset. What?! jag fattade inte alls vad han menade med det och jag hade tänkt att jag skulle gå genom dörren så jag står där och han tjatar om det uppochnervända krysset snacka om han fick en att känna sig blåst, (hatar när det sker) men tillslut så förstod jag att han menade den den grejen som man drar sitt kort i (detta var endast inom loppet av några sekunder men det kändes som en evighet). 

Så när jag kommer fram till min älskling som ser att något är fel, och bara för att jag vet att han känner mig utan och innan så börjar tårarna att rinna, haha! Snacka om att jag är känslig idag, visst jag brukar vara känslig men inte såhär känslig för en sådan liten grej. Kort och gott detta är inte min dag! Nu har jag satt mig tillrätta i skrivbordet med en 88-glass, för det är jag värd!

/ Sophie ♥

 

Ceasarsallad

Ja det var precis det jag åt till lunch idag, belive it or not men jag har faktiskt fotat, vet dock inte vars min usb-kabel tagit vägen så bilden kommer upp när jag hittat den ;) Annars idag har jag pluggat. Jag dras mellan känslor som ångest, stress, lycka, längtan och förtvivlan... Jag antar att det är tentaångesten som driver mig till vansinne! Samt sommarlovslängtan som gör den mer explosiv! JAG VILL HA SOMMAR NU!!! Men jag vill ju gärna klara denna tenta innan, känns onödigt att halv plugga och inte klara den. KÄMPA KÄMPA KÄMPA! Det är inte länge kvar nu, LYCKA! 

Förövrigt så har min lillebror bokat en resa ner till Cypern (till farfar), fy fan vad skönt det är ;P Det betyder att jag kommer att vara helt ensam hemma eftersom min mor och hennes sambo far till Rhodos lördagen den 13:e juni och S (min lillebror) den 14:e juni, gött! Home alone! 

Nu ska jag dricka mitt örtteá och käka lite Tapenade chili, mmmm! 

/ Sophie ♥

Ny energi!

Gissa vem som kom igår kväll,  ja min P såklart :D Vi hade det så mysigt och underbart igår, åt jordgubbar med glass och bara njöt av varandra ♥ Nu på morgonen har vi ätit brakfrukost tillsammans och P for in till universitetet för att träna och jag ska sätta igång med EU-rätten ;) Nu har jag en massa energi att plugga i en vecka till och sedan får vi vara i varandras armar igen! 

Ha en underbar Tisdag!

/ Sophie ♥



1 juni

Shit vad tiden går fort och idag är det exakt 8 dgr kvar till min tenta, ska bli så skönt när den är över. Tidigare i morse for jag till M för att opponera på ett PM i Arbetsrätten, vi hann klart strax efter 11 så, nu är jag hemma, har ätit lunch och sett på Top Chef ;) Nu ska jag sätta igång med EU-rätten och förhoppningsvis kommer min älskling senare ikväll. 

/ Sophie ♥

RSS 2.0