Skolstart?

Imorse vaknade jag ca 100 gånger av värsta stressdrömmarna och att jag vända och vred. Höll på att dö kändes det som. Jag hade över 39 gradersfeber och hade värsta feberfrossan. Men jag ville verkligen gå till skolan och inte missa allt som är nu i början. Jag ringde dock till Anette i min klass som också ska läsa kursen ledande extern redovisning (ekonomi) samt de tre andra ekonomikurserna som jag ska läsa nu i höst, och hon skulle föra anteckningar som jag kunde få om jag inte skulle orka fara in. Men ca 9.30 hade febern gått ner och jag somnade en stund i soffan (ställde klockan) när klockan ringde började jag göra mig iordning inför skoldagen.  
Jag for alltså in och hade 2,5 h föreläsning. Fick låna mammas bil tack och lov, annars hade jag aldrig orkat gå ner till busshållsplatsen. Jag klarade mig igenom föreläsningen men den sista 1,5 h var jobbigt. Som tur är jag ledig imorgon och har ingen lektion så då ska jag verkligen försöka krya på mig mer. 
Det tar mycket på krafterna att behöva vara social och prata med folk när man har jobbig hosta, ont i halsen, täppt i näsan och ont i öronen. Nu ska jag ta mig lite tapenade och se lite TV innan jag somnar!
God natt!
/ Sophie ♥ 

I söndags...

...for jag hem från Petter för att fara in till stan och inhandla almanacka, block osv. inför skolstarten imorgon men när jag kommer in till stan kring 10.35 öppnar inte affärerna förrens kl. 12.00 jäkla norrland! Så jag orkade inte vänta så länge utan jag tog 11.00 bussen hem istället. Men när jag kom hem började hostan som jag hade fått kvällen innan att förvärras och på kvällen låg jag med 39 graders feber. Alexander hade alltså smittat mig. Helt perfekt nu innan skolan börjar. Igår kväll sa vi även hejdå till min bror som är jägare och skulle tillbaka till Arvidsjaur. Hade tänkt ringa och höra av mig till mina vänner och berätta lite om resan och så men jag orkade ingenting.
/ Sophie ♥ 

Födelsedagsfirande

I måndags fyllde min älskling år så idag ska Petters familj och släkt fira honom med tårta och fika. Det ska bli gott. Måste förövrigt säga att jag har frusigt ända sedan jag kom hem det är ju jätte kallt här. Det känns konstigt att behöva klä på sig en massa kläder. Men jag vänjer mig nog snart!

/ Sophie ♥

Barnvakt

Igår var jag barnvakt till A (mammas sambos 7-åriga son) som var förkyld. Han är även inne i en konstig period med att kissa i sängen så vad hade hänt när jag gick in till hans rum på morgonen, ja självklart hade han kissat i sängen och inte kom han och sa något. Så första morgonen hemma började med att tvätta sängkläder och duscha A. Under gårdagen beställde jag även böcker inför det nya skolåret. Det känns lite småjobbigt att allt drar igång igen, men det är sista året nu så det är bara att hålla ut ;)

/ Sophie ♥

Home Sweet Home

Hejsan! Vi kom hem i torsdags och har sovit sen dess känns det som. Jetlagen har verkligen satt sina spår och vi är fortfarande trötta. Sen kan det vara så att vi blev lite småförkylda under sista dagarna i Bangkok då man går inne i köpcentrumena och fryser och ut i värmen utanför ingen bra mix med andra ord. Vi får se när en hel uppdatering från resan kommer. Vi har som sagt skrivit ner vad vi har gjort varje dag under resan ;)

/ Sophie ♥

Aloha

Hej fran heta Thailand! Det var ett tag sedan jag skrev har senast men det har inte direkt varit prio nr 1. En hel uppdatering om var resa kommer nar vi ar tillbaka i Sverige. Just nu befinner vi oss pa Lamai Beach i ett toppen frascht hotellrum som ar nybyggt och nara till var paradisstrand. Vi far se om det kommer nagot fler inlagg under resan. Petter (aka P) har aven lovat att skriva ett inlagg ;p 

Nu ska vi ga till 7-eleven och kopa nagot gott (bl.a mentos & cola) och mysa pa vart hotellrum!

Puss & Kram 

/ Sophie & svarte Petter (internt) ♥

 

    

RSS 2.0