Mys vid öppen eld

Igår efter middagen då jag kom till P så började vi att kolla igenom det han hade sorterat upp att ta med sig och sedan gick vi igenom all musik som vi ska ta med oss ;) Hur mysigt som helst. Sedan gick vi ut och gjorde upp en eld (P gjorde upp eld) i P:s familjs nya eldstad hur fint som helst. Så där satt vi på kvällen och hade det hur mysigt som helst och käkade olivtapenade och bara myste på.



/ Sophie ♥

Epilatorn & 17 Again

I fredags efter en otroligt god middag bestående av grillad kyckling och fläskfile samt potatisgratäng, sallad, vitlöksbröd m.m. så körde jag med min epilator (som sliter upp hårstråna från roten), gissa om det gör ont?! Ja! Men ska man vara fin får man lida pin. Så efter ett antal timmar med epilatorn såg vi (jag och min familj) filmen 17 Again med Zac Efron i huvudrollerna. Har sett den förut men aldrig med min familj och eftersom jag tycker att den är så bra så såg jag den gladeligen igen ;)

Det var en helt perfekt avslutningskväll med min familj.

/ Sophie ♥

Here we go...

Nu har jag packat ner allt som ska med till Thailand så nu ska mor & J köra mig till P. Vi ska som sagt vara hos P tills vi far på måndag morgon till Arlanda och sedan kl. 14.00 mot Thailand ;) Snacka om att det pirrar i magen just nu. Wiiieeeee! Spännande man vet som inte riktigt vad som väntar en, är så van att veta vad som komma skall när vi till exempel far till Cypern har ju varit där 13 gånger så man kan ju landet och vet hur det ser ut på flygplatsen, beachen osv. Nu vet i alla fall jag INGENTING! 

Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥

Packning...

...i torsdags så jobbade jag som vanligt och efter jobbet for jag hem och duschade och sedan kom min älskling. Vi packade hela dagen igår så därför hann jag aldrig uppdatera något här på bloggen och det var inte riktigt det jag prioriterade. Vi hann packa klart min ryggsäck samt mitt handbagage. Idag ska jag endast packa ner lite kläder som har hängt på tork. Slutvikten (igår) hamnade på 10 kg på ryggsäcken och 4 kg på handbagaget jag vet inte om det är sådär jätte bra men jag tror ändå att det är hyffsat. Några av grejerna vi har tagit med oss kommer ju ändå att ta slut, som krämer ect. och toapapper och sådant så då kommer ju väskan att väga mindre och det är ju bra eftersom vi har tänkt att shoppa en hel del i Thailand ;) 

/ Sophie ♥

Bio i Stockholm

Min bror kom hem från Stockholm nu i tisdags och han hade varit där med våran kusin S som har fått jobb där. Så en av dagarna när dom var där nere så gick dom på bio på HERON CITY och skulle se Brûno så dom köpte biljetter till 12.50 bion men eftersom klockan då var 12.10 så gick dom och köpte popcorn och kollade i lite affärer innan bion skulle börja, när klockan började nära sig 12.50 så går dom in till biosalen. När dom kommer in ser dom att Brûno redan har börjat vilket var lite konstigt eftersom klockan endast var ca. 12.51 och det brukar ju alltid vara reklam innan, men när dom väl sitter så börjar eftertexterna att rulla efter 30 min. HAHA dom hade alltså gått in i hel biosal där Brûno hade börjat 12.05 så dom hade missat 45 min av filmen. Det roliga var att när dom köpte popcorn så var det en familj där som köpte biljetter till nya ICE AGE 3 trots att den redan hade börjat då tänkte min bror och kusin: "Jaha så det är såhär dom gör i Stockholm, vem fan betalar för att se en film som redan har börjat"! hahaha snacka om att dom blev blåsta. 

Så ska du på bio i Stockholm se till att gå in i rätt biosalong ;) 

/ Sophie ♥

70-års fest

I onsdags fyllde min morfar 70 år så efter jobbet for jag till festlokalen där jag och mina släktingar och familj skulle fira morfars dag. Till middag skulle det bli smörgåstårta men eftersom min lillebror och mina kusiner inte äter (tycker om) smörgåstårta så beställde morfar pizza till dom. När väl budbilen kom med pizzorna så glömde budkillen att lägga i handbromsen så helt plötsligt börjar bilen att rulla eftersom den stod på en väg som lutade neråt, sedan sa det bara pang. Bilen for alltså in i en lyktstolpe, hahha!!! Skadeglädjen när den är som bäst! Gud vad klantigt att inte sätta in handbromsen. Som tur var blev bilen inte totalkvaddad utan den gick att köra trots att hela fronten var inkörd ;P 

På festen var min morfars syskon där, ja alla som fortfarande var vid liv dvs. 7 av 12 eftersom 5 har gått bort. Min morfar hade alltså 11 syskon, 7 bröder och 5 systrar. En av min morfars systrar berättade vad min gammelfarmor hade sagt:
"Andra lever så länge dom kan, men jag lever så länge jag vill", och det är lite så jag minns henne (gammelfarmor) hon blev 93 år gammal och dog en såkallad "naturlig död" hon hade just ätit palt och gick och la sig och somnade in, ingen smärta eller någonting, helt underbart så borde det vara för alla. Det borde vara ens vilja som beslutar när vi ska lämna denna jord och inte en olidlig smärta på grund av sjukdom eller liknande.

Hela festen var väldigt lyckade och det blev en hel del tårtätande och annat gott. Fick tillochmed ont i magen för allt jag åt ;) 

/ Sophie ♥    



Äntligen SEMESTER!

Nu har jag semester eller jag fick semester för 1 & 1/2 h sedan. När jag kom hem har jag kört ett yogapass, så skönt och jag somnade på avslappningen ;) Det börjar verkligen närma sig nu kan man säga. Endast 4 dagar kvar till Thailand! Har en hel del grejer att göra idag inför resan, ska packa ner allt och fixa det sista för imorgon far jag till P och är där tills vi far. 

/ Sophie ♥

Tjejkväll

Igår var jag med min kära vän Fez, vi såg på film, käkade popcorn och hade det allmänt trevligt :) Innan hon kom började jag fixa lite med mina kläder som jag ska ta med mig till Thailand jag är dock än idag lite förvirrad över vad jag ska ta med mig. Idag har jag jobbat, som vanligt och efter jobbet har jag strukit de kläder som jag ska ta med mig.  

 

"Fyll inte livet med år - fyll åren med liv"


/ Sophie ♥

Planering pågår...

...både idag och igår har vi planerat inför Thailand. Vi har kollat upp boenden på de olika ställena vi ska till. Vi har även kollat upp olika sevärdigheter osv. I lördags planerade vi ganska mycket efter frukosten och sedan på eftermiddagen for vi hyrde film det blev, My best friends girl ;P Vi valde denna film i sista sekund eftersom ICA stängde på 5 min men det var en helt okej film ungefär allt man kan förvänta sig av en komedi. Jag har sett bättre och sämre men denna var ändå sevärd.  
  

/ Sophie ♥

Underbar fredag

Idag på jobbet så fixade jag lite ärenden, ringde och fixade reseförsäkring bland annat. Efter jobbet for jag in till stan eller lättare sagt till Team Sportia där P var och prövade joggingskor. Han hade redan hittat ett par när jag kom som jag tyckte såg bra ut så dom köpte han :) Sedan for vi vidare och köpte lite grejer på apoteket som vätskeersättning, alkogel, hydrokortisol osv. inför resan, for även och köpte schampo, balsam + serat till håret. Beställde även ett extra batteri till kameran som förhoppningsvis kommer till veckan. Det kan vara bra att ha ett extra batteri till resan speciellt då vi kommer att vara i djungel osv. 

Efter att ha handla exakt ALLT på listan, stolta! Så gick vi och åt middag på MAX ;) Såå gott! Det var jätte länge sedan jag åt på MAX. Efter maten körde vi till en gokart bana där vi körde gokart ;) Gissa vem som vann?! Ja det var faktiskt P han varvade mig med två varv haha! Men det var något fel på min gokart för hur hårt jag än tryckte ner pedalen så hände det inget, antingen var det något fel på den eller så nådde jag inte tillräckligt långt fram (jag med mina korta ben). Hursomhelst så står det 1-0 till P så nästa gång blir det revansch ;P 

När vi kom hem lekte vi lite med A åt en god paj som mor hade gjort med hallon,  jordgubbar och åkerbär där de två första bären kom från vår trädgård ;) Det var jätte gott jag var dock ganska mätt. Senare på kvällen har vi sett på film och ätit popcorn, godis (ahlgrens bilar & daim) samt cola, gissa om jag är mätt nu ;) 

Imorgon blir det till att planera resan hela dagen typ. Så spännande! 

/ Sophie ♥

 

Torsdag

På morgonen åt jag frukost med P:s lillasyster M som tillochmed hade dukat fram frukost åt oss båda, så snällt! Det är så kul att vi har en sådan bra relation. Så vi satt och pratade ett bra tag och klockan sprang iväg så jag var tvungen att stressa iväg till jobbet, gav henne en kram och önskade henne lycka till på resan till Holland (till sin pojkvän) nu på söndag ;) Hon önskade mig och P lycka till i Thailand eftersom vi inte kommer att ses något innan vi far. Hon ska vara i Holland i tre veckor. 

Som sagt jag var nog sen på morgonen till jobbet och tror du inte att jag hamnar bakom en traktor som kör 40 km/h trots att han faktiskt får köra 50 km/h han var även nere i 30 km/h en sträcka, hah ja herregud! Men tillslut kom jag dock fram till jobbet. Under tvårasten for jag och M (på jobbet) och köpte fika. Det blev en stor kanelbulle för M och en chokladmuffins för mig, men efter första tuggan var jag less och mätt hah. Sparade den dock tills idag (fredag) men jag glömde bort den. 

Efter jobbet var tanken att jag skulle vara med min kära vän Fez men hon hade fotbollsträning och den slutade så sent så vi skulle inte hinna vara med varandra tyvärr. Men det kommer ju flera dagar vi ska försöka träffas till veckan eller nä vi ska träffas till veckan ;) 

/ Sophie ♥

Ändrade planer

I onsdags var tanken att jag och P inte skulle vara med varandra eftersom P hade fotbollsträning dvs. vi skulle inte få så mycket tid över att vara med varandra. Men då bestämde sig P för att inte fara på träningen eftersom han är lite krasslig så det är onödigt att träna så han blir värre eftersom man inte får ta något dyk.cert om man är förkyld. Så på onsdagsmorgonen fick jag per telefon instruera P om vad han skulle packa för grejer till mig att ta med ;) 

På lunchen for jag till ett ställe som heter Storsand, vilket är en strand. Där var min mor och A (mammas sambos 7-åriga son), så jag åt lunch med dom på stranden och myste på. Det var så härligt men när min lunch var slut så kom det en massa svarta moln och det började åska och blixtra och sedan hällregna.  Efter jobbet blev det mys och middag och så gjorde vi en checklista över allt vi ska fixa inför Thailand. 

På kvällen åt vi glass med björnbär och daim med P:s lillasyster M och såg Pirates of the Caribbean 3.

 

Tyvärr så somnade jag, hah jag var ju så trött hade knappt fått sova något natten innan. Men när filmen var slut och jag hade fått sova ett tag så tog jag och P en härlig kvällspromenad med deras hund. Det var kyligt ute men det hör ju till den svenska sommaren. Jag kan inte förstå att vi snart ska få komma till värsta hettan i Thailand ;) Det pirrar i min mage hela tiden för jag är sååå lycklig!

/ Sophie ♥

I tisdags...

...skyndade jag mig att duscha för att hinna "fixa" mig innan P skulle komma, men han hann komma när jag stod i duschen men vad gör det ;) Min tisdag bestod därav av en hel del mys med min älskling samt planerande inför Thailand och så såg vi en film, Notes on a scandal med Cate Blanchette & Judi Dench den var väl sådär, lite små konstig men den gick att se. Vi kom inte i säng förrän riktigt sent tror vi somnade kring 01.00 och jag som skulle upp och jobba kl. 07.00 dagen efter (stiger upp kl. 06.00). 

/ Sophie ♥

Work & Chokladbollar

Idag kändes det riktigt motigt att gå upp och jobba eftersom jag hellre hade stannat kvar i sängen med min varma och goa älskling. Men det var bara att pallra sig upp och iväg till jobbet. Själva jobbdagen gick som tur var ganska fort så det kändes skönt. Tyvärr så hann inte min älskling komma till mig idag eftersom han hade en hel att hjälpa till med hemma, som uteplatsen osv. Men i morgon kommer han till mig :D 

Efter jobbet och middagen i dag så bakade jag och Alex chokladbollar, A hjälpte mig med smeten och rullade på kokos och strössel på mina rullade chokladbollar ;) Han var jätte duktig, dom blev goda dock en aningen torra, för mycket havre och för lite vatten (bryggt kaffe). Men men A älskade dom så det var ju huvudsaken ;P 

Imorgon blir det att jobba först och efter jobbet ska jag vara med min älskling och vi ska planera mer inför resan samt beställa några böcker m.m.

/ Sophie ♥ 

Efterlängtad dag!

I lördags var det sannerligen en efterlängtad dag eller egentligen kom en efterlängtad man hem :) Lättare sagt min "man" :D P (och hans mor & fader samt lillebror A, de kom på onsdagen) körde hem från Stockholm under fredagsnatten och kom hem i lördags morse. Tur att P slapp köra hem själv. Så ett tag efter att dom hade kommit hem for jag till min älskling. Det var helt underbart att få vara i hans armar igen, det var ju trots allt nästan tre veckor sedan sist.

Under dagen så fikade vi en massa gott och bara njöt av varandra. På kvällen kring 20-21-tiden gick vi upp till P:s rum för att vila ett tag eftersom P hade sovit knappt 3 timmar. Men vi somnade båda två och vaknade upp först kl. 01.00, shieeet! Det var helt mörkt i rummet och vi båda blev helt chockade över att klockan hade blivit så mycket och jag var mest chockad eftersom jag inte trodde att jag verkligen skulle somna så länge för det var därför vi inte ställde någon klocka. Så när vi vaknade kl. 01.00 var det bara att gå och borsta tänderna och krypa ner med varandra igen ♥


Söndag: Vi steg upp klockan 07.00 och gjorde iordning frukost som vi åt ute på tomten. Mysigt trots att det var lite små kallt men sol hade vi i alla fall. Efter frukosten planerade vi inför Thailand, vad vi ville göra på de olika platserna som vi ska till osv. Det känns skönt för nu är vi på samma "nivå" vad gäller planerna inför resan. Senare under dagen for vi ut med båten och fiskade, vi fick totalt 9 st aborrar ;) Efter fiskelyckan for vi till P:s stuga och grillade korv och spelade kort, mysigt! Det var verkligen en perfekt söndag. 

/ Sophie ♥

Beat it!


Vilket häftigt sätt att hylla kära MJ på, beat it! Denna låt är en av mina favoritlåtar av MJ. 

/ Sophie ♥

Ta hand om mig själv dag

Idag är det fredag och imorgon på morgonen kommer min älskling hem :D Snacka om lycka! Det pirrar helt galet i magen. Idag efter jobbet såg jag klart det jag hade spelat in om Michael Jackson samt fixade det sista i mitt rum. Jag har även tagit hand om mig själv dvs jag har gjort ansiktspeeling med microdermabrasion från Mary Kay (såklart!) samt satin lips och satin hands och kroppspeeling ;) Såå himla underbart! 

Nu på kvällen har jag nästan fått i mig en colaburk men jag börjar dock bli less på det. Började som sagt dricka cocacola igen efter flera års uppehåll i höstas men nu har jag lessnat, nu blir det vatten hädanefter eftersom jag är less på all annan läsk sedan tidigare ;P Men det gör ju inget jag älskar vatten! 

Jag har även tjockat i mig ostbågar jag blev så sugen när jag och M (på jobbet) började snacka om ostbågar så jag var bara tvungen att köpa det. Har även ätit lite ahlgrens bilar och daim ;) Men nu är jag sjukt mätt. Sitter nu och slötittar på tvn men jag funderar på att gå och fixa lite grejer inför Thailand istället, det är som sagt endast 18 dagar kvar ;D

Ha en underbar fredagskväll!

/ Sophie ♥

Storstädning & snickrande

I torsdags efter jobbet storstädade jag mitt rum. Jag dammsög och torkade golvet under min stora byrå, samt mitt nattbord, skrivbord och under mina nätlådor under sängen. Det brukar jag endast göra någon gång per år så det känns så skönt att ha städat verkligen överallt. Jag "snickrade" även ihop ett nattbord från IKEA som jag fick av mina mamma. Jag hade redan en likadan innan så nu har jag två tills jag och P flyttar ihop ;) 


/ Sophie ♥


Födelsekalas med Palt & tårta

Konstig kombination kanske men det var jätte gott med palt. Är inte så mycket för fika (kakor, bullar, tårta ect.) Min morbror fyllde nämligen år i onsdags och då var vi bjudna på palt och fika. Senare på kvällen eller lättare sagt kl. 20 - 22 såg jag såklart Bachelorette med söta DeAnna. 

 

/ Sophie ♥

Känslomässig kväll

Idag var minnescermonin för Michael Jackson och den var minst sagt känslomässigt för många och även för mig själv. MJ har länge varit en stor idol för mig, en legend och en förebild. Minns att jag fick upp ögonen (& öronen) för honom när jag gick hos min dagmamma vilket måste ha varit kring årtal 93-94. Det var första gången jag hörde låten Thriller och älskade den. Han var så häftig och cool och ändå så främmande. Han dansade likt en Robot men hade ändå så mycket känsla, känsla för musik. Kring den tiden var det även mycket snack om hans x antal näsoperationer som han då hade gjort och jag minns att det var ett stort uppslag i Aftonbladet (om jag inte minns helt fel) om att MJ:s näsa skulle ramla av. Redan då hade media tagit ett stort grepp om the King of Pop. 

Det är många som har delade meningar om MJ. Man skulle kunna dela upp dessa i två grupper, den ena gruppen som tror på allt media skrivit (anklagelser & utseende) om honom och den andra gruppen som ser upp till MJ på grund av hans musik och hans historia och allt han har uppnått. Själv har jag för länge sedan placerat mig i den andra gruppen. Under hans rättegångar år 2004 satt jag som klistrad vid TV och hoppades att dessa ogrundade anklagelser inte skulle knäcka honom allt för mycket. Visst vi kommer nog aldrig få veta vad som är sant eller inte angående dessa anklagelser men det vi vet idag är att han inte är dömd för något och då är han oskyldig tills någon bevisat motsatsen. 

Jag tror personligen att det var media som tog hans liv, eller i alla fall hjälpte till en bra bit på vägen. Alla som når någon slags framgång skall det klankas på och media vrider och vänder på allt för att få en bra story, för att få publicitet. Media borde få en stor fet spark i arslet. 

Själva minnescermonin var helt underbart vacker. Jag kan dock inte annat än att hålla med kommentaterna under cermonin om att dessa uppmuntrande och fina tal borde Michael ha fått ta del av när han fortfarande vandrade på denna jord. Även fast jag inte tror att det hade gjort så stor skillnad beträffande hans död men det hade MJ mått bra av, garanterat! 


* 1958 - 2009 

Rest in Peace!

Nu får du äntligen vara i fred. Men vi kommer att minnas din musik för alltid! 

/ Sophie ♥ 



Bäst sex efter fyra år

Enligt en artikel på Aftonbladet har par bäst sex efter fyra år tillsammans eller mer. Jag kan inte mer än instämma på det ;P Jag och P har varit tillsammans i 4 år & 7 månader. Vill inte direkt snacka om vårt sexliv på min blogg men jag tror definitivt att om man har ett kärleksfullt och äkta förhållande så blir ALLT bara bättre med åren (inte endast sex). Man känner varandra utan och innan och litar på varandra (tillit är jätte viktigt) och ju mer tid och kärlek man lägger ner på sin relation desto bättre blir den.

Jag vet att jag har diskuterat detta ämne med mina vänner tidigare. Då har jag alltid sagt att jag inte kan förstå varför vissa avslutar en relation (om den är bra dvs.) för att bli "nykär". Visst det är helt fantastiskt att vara nykär då allt är spännande och nytt MEN hur underbart är det inte att vara trygg och kärare än någonsin i sin partner. Min kärlek till P växer för varje dag.  

Läs artikeln här:
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5480054.ab

/ Sophie ♥

Att göra i Thailand

Sitter och funderar på vad vi kan/måste göra i Thailand. Det är som sagt endast 3 veckor kvar och på lördag kommer min älskling hem :D Tycker att det är viktigt att ta reda på vad man vill göra i ett land innan far dit eftersom annars kanske man missar en hel del smultronställen. Det är även viktigt att fråga sig själv, "vad vill jag/vi få ut av denna resa och vad vill jag/vi se?". 

Är det någon som har något tips på vad man inte får missa på Koh Samui, Koh Tao, Koh Samet, Koh Chang och Bangkok? eller finns det något annat ställe vi inte får missa? 

/ Sophie ♥

Trix & fix

Idag har jag jobbat till kl 16. som vanligt. Ganska chill dock för kallt ute, hoppas på bättre väder imorgon. Jag ska snart gå ner till mina kusiner som bor några hus ifrån för att fråga om "moster U" kan hjälpa mig att korta ner den rosa klänningen som jag beställde från Nelly tidigare ;) 

Har glömt att vissa mitt snygga nitarmband som jag har beställt från Cocoo för 195 kr:
Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥ 

Storforsen


I lördags hände det inte så mycket förutom att jag packade lite inför Thailand såg på film och bara hade en allmänt härlig lördag. Idag söndag for vi efter frukosten till Storforsen i Älvsbyn. Det var jag, mor & J samt lille A. Vi grillade korv, åt bullar, kakor m.m. och bara myste det var dock lite kallt men det gick bra. Jag har dock varit hur trött som helst idag och jag saknar min älskling sjukt mycket. 1 vecka kvar nu bara! 

/ Sophie ♥

Finally Friday!

Det var så efterlängtat med helg och speciellt eftersom jag på morgonen idag (fredag) på jobbet började känna mig hängig och armarna var tunga som bly. Som tur var fick jag en alvedon av en på jobbet, tack så mycket! Senare under dagen började det att kännas bättre och jag fick mig en tupplur både på lunchen och på två rasten, skönt! När jag kom hem vankades det tacos och på kvällen ringde min kära vän Å som undrade om jag ville komma förbi och se på film. Självklart ville jag det. Ås kom hem från Oslo i onsdagskväll och eftersom hon endast skall vara här till på söndag har hon ett ganska fullspäckat schema på allt och alla som ska hinnas med. Men som tur var kunde vi umgås HELA kvällen och natten tills nu ;) 

Det är skönt att kunna diskutera och bolla ideér och tankar med en riktigt god vän. Även fast vi bor så långt ifrån varandra så har vi alltid lätt att umgås och kan vara oss själva till 100%. Inge fejk här inte! På väg till henne så gick jag förbi ett av våra grannhus där det var en hel del småpojkar och när jag kom gående (halvspringandes) så frågade dom om jag ville komma och äta chips med dom hah, småpojkar! Just nu sitter jag och dricker en kopp örtteá eftersom jag blev så kall när jag endast hade klänning på mig (& kofta) samt ballerinaskor så när jag kom hem nu för ett litet tag sedan blev det direkt på med mjukisbyxorna, raggsockar samt en av P:s t-shirts ;) 

/ Sophie ♥

Snart så...

...kommer min älskling hem och jag längtar! ♥ Har dock en hel del att göra innan han kommer nästa lördag, såsom att börja packa (ja jag vet jag är ett planeringsfreak) fixa våra fotoalbum, sy upp en klänning och fixa till ett linne m.m. 

Idag efter jobbet har jag även kört ett 30 min Pilatespass. Jag är såå duktig ;) Sitter just nu och filar på min packningslista, lyssnar på musik. Har verkligen fastnat för denna:

Kings of Leon - Use somebody


Peace out!

/ Sophie ♥

Its getting hot in here

Guuud vad det är varmt. Alltid när jag säger "hot in here" tänker jag på Nelly´s låt "hot in herre" och just denna låt tillägnade en kille till mig när jag var på en club i Nicosia på Cypern 2003, haha vilket minne och ett roligt sådant. Det är jääätte varmt i mitt rum och att sitta med min mac gör det inte kallare. 

/ Sophie ♥

Äntligen...

...har jag fått fingrarna ur a***** och skrivit ner en packningslista till Thailand! Har lite saker som vi ska införskaffa innan vi far, jag har dock lite svårt med det här att "inte packa ner för mycket kläder". Hur fasiken ska detta gå. Jag som flyger med en resväska när jag ska vara i Stockholm under en helg, haha! Men tydligen så ska man: "Lägg upp allt du tror att du kommer behöva på sängen, plocka bort minst hälften och du börjar närma dig rätt storlek på packningen", good luck till mig. 

Visst vi ska inte på en ultimate backpackingsresa, dvs. vi ska inte bo på hostel eller liknande där vi inte får vara ensamma utan vi ska alltid ha eget rum där vi kan ha våra ryggsäckar (vi kmr låsa in våra värdesaker i safety box). Visst vi ska resa runt en hel del och förhoppningsvis shoppa massvis så det är nog bäst att inte packa alltför mycket. Jag kommer att skriva in min slutliga packningslista här på bloggen ;) 



/ Sophie ♥

Paket till mig

Efter jobbet idag körde jag ett rejält mag- och rygg träningspass så skönt och sååå jobbigt. Idag kom även mitt paket från Nelly, alla sakerna var hur fina som helst! Snart börjar Bachelorette med en grekinna som söker sin man, det bara måste jag ju se ;) Har följt de tidigare avsnitten så jag kan ju inte missa detta. 

Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥



Cykeltur & kulglass

I tisdags jobbade jag som vanligt 7.00 - 16.00. På jobbet igår så blev vi bjudna på saft och kakor av en jätte snäll och söt äldre dam som vi trodde var ungefär 80 år. Men hon var 98 år gammal (eller egentligen 97 men skulle fylla 98 snart). Hon var väldigt pigg och så visade det sig vara en gammal klasskompis gammelfarmor (-eller mormor). Efter jobbet åt vi grillat, så gott! 

Efter middagen hade jag ett härligt och välbehövt prat med min mor. Det är inte ofta vi har djupa prat om min far men igår hade vi det och det kändes bra. Igår lekte jag även "jaga" med Alex. Sedan cyklade jag ner till ICA där jag möte upp min kära vän F och vi cyklade tillsammans till Alvik för att köpa mjukglass men det hade dom inte så det fick bli kulglass istället. Det blev en saltlakritskul samt daimkulor ;) mums! 

På kvällen ville Alex att jag skulle läsa en godnattsaga för honom så det gjorde jag. 

/ Sophie ♥

RSS 2.0