Första advent & Madagaskar

Vi hade ställt klockan på 9 men snozade till halv tio så det hann bli lite stressigt eftersom vi skulle vara på SF klockan 11. Men vi hann. Vi kom in i biosalongen prick 11.00 (; Vi hamnade bredvid P:s kusinbarn och dennes moder, världen är liten & gratis är gott!


Efter bion kom P:s kompis S eftersom dom skulle fara till S:s släktingar så dom körde först hem mig (; Idag är det första advent och här hemma hos mig är det julpyntat. Såå mysigt! Har även ätit lussebulla, pepparkaka och druckit Pepparkaksteá. Nu ska börja med dagens plugg! 

Ha en underbar Första Advent!

/ Sophie ♥ 

Back Again

Nu kommer en liten update på vad som har hänt de senaste dagarna. Har inte prioriterat att sitta framför datorn och skriva i bloggen när jag har så mycket annat som måste göras. Det känns skönt att inte känna någon press att skriva eftersom jag endast skriver till mig själv. För att kunna gå tillbaka och minnas vad jag har gjort (;  

Torsdag: Hela dagen spenderades med Fastighetsrättsboken hann nästan läsa ut den innan sista kvällsföreläsningen började 18-20. Efter det kom jag hem och renskrev föreläsningen. Under dagen pratade jag även med M i en timme på skype (; 

Fredag: En händelserik dag! Dagen började med att jag gick upp vid 9 tiden och försökte läsa men jag hade inte någon motivation så det blev inte så många sidor. For även in och hämta mamma från jobbet och sedan fick jag sminka henne inför Julfesten hon skulle till. Hon blev så fin :) Det hann bli lite stressigt eftersom jag inte hade packat klart min väska. Så det blev stress ner till bussen och tror du inte att bussen passerar när jag är ca 50 m från busshållsplatsen. Great! Självklart var det ingen annan som skulle hoppa på så den bara passerade. 

Men jag gick och ställde mig i busshållsplatsen i alla fall och ringde och bad mamma komma och hämta mig eftersom min LV-väska var såå tung och jag hade Macen och lagboken i en påse, jobbigt! Men när jag står där och väntar på att mamma ska komma så kommer bussen. Så jag hoppade på bussen och halvvägs in till stan ser jag att det lär bli tight att hinna med nästa buss till min Älskling så jag frågar busschauffören om hon tror att jag kommer att hinna och då säger hon att hon redan hade bett bussen att vänta. Tack snälla busschaufför. 

Väl på busstationen stod min Älskling och väntade på mig :) Direkt när vi kommer hem till honom var det middag och sedan efterrätt och efter var de det traditionella PEPPARKAKS BAKET :D Julen är här! På kvällen såg vi Pinapple Express haha vilken film. Den var helskruvad men underhållande. 

Lördag: Härligt att vakna upp med min Älskling. Mys mys mys! Under dagen blev det lite läsande och jag läste klart om Panträtt och jag & P for och körde lilla H i pulkan. Hih sötisen! Det är rart med barn men samtidigt väldigt krävande har tidigare velat ha 4 barn och kanske 3 eftersom det är mer praktiskt (; (i bilen bl.a.)  Men nu tror jag att det nog skulle räcka med två och högst tre eftersom man måste ju ha tid för varandra som makar (vill helst gifta mig innan jag skaffar barn) så att man inte tappar bort varandra i allt blöjbytande och skrikande ungar för vad har man då kvar när alla ungarna lämnar boet? Det är även det dyraste man kan skaffa sig! och dålig ekonomi är det som kan tära på en relation som mest.

På kvällen såg vi Sunes jul (; Hih nostalgi! 

/ Sophie ♥





Ändrade planer

Jag tog 16.35 bussen hem idag eftersom jag inte mår så bra och känner att jag behöver vila. Så jag gick förbi ICA och köpte ett Pringles rör och en Marabou Schweizer nöt (; Har plockat undan i mitt rum eftersom det verkligen såg ut som ett bombnedslag med stora kartonger på golvet, kläder överallt och min härliga kurslitteratur. Nu sitter jag och pimplar i mig mitt underbara Pepparkaksteá och hoppas på bättre tider. Hah okej inte riktigt. Nä nu ska jag ta en värktablett, 3:e för dagen och hoppas att min värk försvinner. Tänkte gå igenom Familjerätten och eventuellt skriva ut Fastighetsrättsföreläsningen och rita in alla figurer. 

Det känns faktiskt lite konstigt att inte sitta på Jourmötet. Jag som annars är en väldigt plikttrogen kvinna. Men när kroppen säger ifrån så gör den och då är det bara att lyda. 

Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥

Min dag

Dagen började med att klockan ringde kl. 6.00 eftersom jag tänkte ringa till Posten och be dem ta med mitt paket. Men självklart somnar jag om och vaknar chockad över att jag sover och lyckats somna om, kollar på klockan som nu visar 9.00 Great! Jag skulle i och för sig vakna klockan 6.00 för att endast ringa till Posten och somna om igen och sedan ställa klockan på 8.00 eftersom jag hade en pakt med M att vi skulle pallra oss upp då eftersom vi har blivit riktiga tjuvsovare. Men det sprack för mig och det hade inte gått så bra för M heller fast vi som dock inte till 10 så en eloge till oss ;D 

Jag bestämde mig som sagt att prioritera bort att fara in till övningspasset idag kl. 10.15 för att ta emot min stora order på 11 kg (jag vägde) som kom kl. 11. Shiiit vad skoj det var att bokstavligen få bada omkring i alla Underbara produkter, smarta tips och enorm glädje att få dela med mig av allt detta till andra. Men innan jag öppnade paketen så läste jag 60 sidor i Panträttsboken. Min plan var att kolla på produkterna vid lunch och sedan fortsätta läsa. Men det blev inte som planerat utan jag satt med produkterna enda till middagen och sedan var det bara att fara iväg till kvällsföreläsningen kl 18 - 20. På föreläsningen får jag veta att Föreningsrättsövningen var inställd och de fick man veta först på skolan, kul för alla som hade farit in. TUR att jag valde att inte fara (; 

När jag kom hem såg jag DH och har renskrivit allt från föreläsningen. Har verkligen en HELDAG på skolan i morgon. Börjar kl 13 och slutar 21.00 puuuh! Först har jag panträttsövning, sedan Familjerättsövning som jag förövrigt måste göra nu ;) och sedan har jag jourmöte från 18 - 21. 

Nu ska jag ta mig en kopp teá och göra Familjerättsövningarna samt läsa rättsfallet (;

God natt!

/ Sophie ♥

Äppelkaka & SATC

Nu blir det Äppelkaka och Sex and The City & örtteá. Tidigare idag innan hudvårdskonsultmötet gick jag på stan och köpte Pepparkaksteá (; Då får man riktig julstämning nog för att Chaiteet luktar & smakar juligt det med. 



Sov så gott!

/ Sophie ♥

Prioritering

Det handlar verkligen om att prioritera. Jag har de senaste dagarna prioriterat bort träningen, eller prioriterat och prioriterat jag har känt mig lite krasslig och haft lite halsont och jag vill verkligen inte att det ska bli värre så därför har jag valt att vila i några dagar nu. Jag gjorde som sagt klart övningsuppgifterna till Föreningsrätten igår och i morgon är passet. MEN i morgon får jag min STORA order och då måste jag vara hemma för jag vill för det första inte lämna den på bron och för det andra så tar det en massa tid att ta sig in till Universitetet, till stan och sedan hem och det orkar jag inte med. 

Så jag bad min snälla vän R om att jag ska få skriva av hans anteckningar senare, tack! Förhoppningsvis lägger vår lärare upp svaren på Fronter men man vet ju aldrig. Istället för att slösa en massa resetid så ska jag jobba med mitt "företag" kolla igenom produkterna, bestämma möten och kolla vad som måste inhandlas. Men innan det ska jag läsa om Panträtt i fast egendom och möjligtvis träna om jag mår bra. 

/ Sophie ♥

Ut i snöstormen

Nu ska jag bege mig ut i snöovädret. Ska ta bussen in till stan, har tagit på mig min dresscode (kavaj & kjol) och ska möta upp M och förhoppningsvis E för att gå på hudvårdskurs ;) Älskar så himla mycket produkterna och jag verkligen längtar tills jag får hem alla Underbara Produkter och får dela med mig av dem. Choose to live your Life! Nä nu måste jag klä på mig, "uggs" och goosen på. 

Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥ 

God dag

Nu har jag läst klart Föreningsrättsboken, skönt! Så nu ska jag sätta mig och gå igenom dvdn till mötet med de övriga Fristående hudvårdskonsulterna ikväll (; Ska även äta lunch, lär bli en Fattig Riddare, as usual! 

Ha en underbar dag!

/ Sophie ♥

SATC

Har läst ca 60 sidor i Föreningsrättsboken så nu får det räcka för idag. Får ta resten i morgon. Nu blir det ett avsnitt av SATC (; och en kopp örtteá. Måste se filmen någon dag, kanske i morgon? 

God natt!

/ Sophie ♥

Yxdåd eller?

Idag på förmiddagen så ringde mammas telefonen precis när jag gått in till badrummet och jag ropade förbrilt att någon skulle svara men det gjorde ingen. Alla var ute i garaget och hämtade in ved och J dammsög bilen. Sedan ringer det på J:s mobil och sedan hem, jag ropar till J att det ringer men halvt hörselskadad som han är hör han ingenting. 

Så jag rusar ut ur badrummet men hinner inte svara. Sedan ringer det på min mobil och jag ser att det är min Älskling som ringer. P säger att jag ska säga till Mamma och J att hämta upp min Lillebror S . Jag ber Mamma ringa upp S, hon är smått bekymrad över att behöva hämta honom eftersom de hade fullt upp med annat och trodde att han hade fixat skjuts hem. 

Jag är med när mamma ringer upp och från att först låta irriterad över att behöva komma till: Vi kommer! Tydligen så hade S blivit skadad på Innebandymatchen (jag trodde först att det var boxningen). Blev helt orolig och tankarna hann fara iväg, jag ringde upp Mor och sa att hon skulle ringa så fort hon fick veta vad som hade hänt. 

Han hade tydligen blivit knuffad in i en stolpe så det hade spruckit upp i hårfästet, och han hade sår ända ner till läppen. Efter ett tag kom dom hem och ja han såg förfärlig ut. Han såg ut som han från Yxdådet i Vojakkala, med sitt svullna blåöga från gårdagen(boxningen) och de röda såren som såg ut som ett stort ärr, hacket i pannan & fläskläpp :( Stackarn. Förstår inte varför han ska ha sådan otur hela tiden. Han ser helt normal ut på ena sidan och på andra sidan ser han ut som Quasimodo. Min Älskade bror!  

/ Sophie ♥

Mys i soffan

Hade nyss mys i soffan ;) Det var saft och saffransbulla, mmm Älskar saffran såå gott! Fick även en kram av Lille A som sover sin sista kväll här för denna gång, i morgon lämnas han på sexårs och hämtas av sin mamma. Tycker alltid att det är lite sorgligt när jag vet att när jag vaknar i morgon så kommer han inte att vara här. Men han kommer ju igen nästa vecka. 

Ska inte dricka mer teá idag eftersom då lär jag inte kunna sova ikväll/inatt och mitt rogivande örtteá kommer endast att göra mig sömnig så det får bli varm vatten. Det är faktiskt inte så illa, brukar även stoppa lite ingefära i. Nä nu ska jag slå mig ner i sängen och läsa Organisationernas rättsliga ställning, om ekonomiska och ideella föreningar. 

Ha en fortsatt bra kväll! 

/ Sophie ♥

Hembakt Pizza

Mmm, idag har jag ätit Mammas goda hembakta Pizza. Mycket godare än köpes.
 

Tidigare idag har jag skrivit in alla figurer från Fastighetsrättsföreläsningen. Har även gjort övningsuppgifterna i Föreningsrätt till på tisdag och druckit en massa tea. Har fortfarande lite ont i halsen har känt mig lite hängig ett tag nu vilket är anledningen till att jag inte har tränat sedan i onsdags. Hade värsta huvudvärken tidigare idag men det har släppt nu, verkar som att allt mitt teá drickande med honung har gjort sitt.  

/ Sophie ♥

Helg update

Fredag: For in till skolan och hade Successionsrättsövning efter det fick jag åka in till stan med snälla F och hämtade böckerna av H sedan sprang jag till 15.00 bussen men den kom aldrig så då fick jag ta en annan buss 15.15 istället och jisses vad kallt det var, kändes som -20 fast jag visste att det endast var -7. Då börjar man att fundera hur man ska klara mer kyla?! Anyway sedan kom jag hem, duschade och vid 18.50 for jag och möte upp E vid ett matställe för att ta med oss mat till henne. Det blev en lövbiff och strips för mig, ovanligt (; hah och E tog en kycklingrulle. 

Det var mycket trevligt hos E och hennes två katter. Jag har alltid tyckt att katter är söta och gosiga Men, fy vad kattavföring stinker och sedan är jag väldigt rädd för saker jag inte kan kontrollera så mest hela kvällen var jag tvungen att ha koll på vars de två befann sig. Så P du vinner vi ska inte ha någon katt mest troligen ingen hund heller men om jag får välja då blir det definitivt en hund. E, vi måste definitivt träffas igen snart!

Lördag: Vaknade kring 10 tiden och började renskriva det jag hade kvar från torsdagens föreläsning och jag hann precis klart tills att P kom kl.15. Min Älskling :D Är så LYCKLIG att jag får ha Dig. Du är BÄST! Efter en massa mys for vi in till Universitetsområdet eftersom vi var bjudna på middag hos P:s klasskompis A, så vi var 10 personer i en liten studentlägenhet, trevligt. Det blev Tacos till middag och en smarrig Chokladkaka och glass till efterrätt. 

Jag och P hade redan innan bestämt att det inte skulle bli någon utgång eftersom vi ville umgås bara han och jag eftersom P skulle hem tidigt på söndagsmorgonen. Vi for hem vid 22-tiden. När vi kom hem till mig såg vi andra Arn filmen, jag tycker att det är väldigt bra filmer för att vara svenskt. Jag tycker om mixen med svenska och engelska och andra språk (;  

ps. Jag måste bli bättre på att ta med mig kameran, jag glömmer ALLTID! Föresten i fredags kollade jag i E:s fotoalbum och hon hade bilder från Umeå och Gothia fotbollskup :D Shiiit vad skoj att se bilderna och självklart var jag med på en massa bilder. Då hade jag blont hår hah ojoj måste få kopior på korten. 

/ Sophie ♥

SATC & Sova

Nej nu får det vara nog, orkar inte sitta och renskriva längre jag får helt enkelt göra det i morgon. Jag har lektion kl 13 så det blir 12.20 bussen in och innan dess måste jag hinna läsa rättsfallet, och göra minst en uppgift. Det vore ju bra om man hann renskriva lite mer men vi får se hur det blir med det (; 

Efter skolan ska jag in till stan för att hämta lite böcker av H och sedan mest troligen ta bussen hem. Jag ska äta middag hos min vän E så jag får se om jag far hem eller om jag far direkt till henne?!

Nu blir det örtteá och förhoppningsvis något att äta och se det första avsnittet av SATC, hah börjar om nu. Skulle dock vilja se filmen, får se om jag och E ser den i morgon.    


God natt!

/ Sophie ♥

Hej kära vänner

Har haft fullt upp HELA DAGEN och jag är tyvärr inte ledig ännu. Har haft två föreläsningar efter varann på dagen och sedan hade jag Killerpasset från 18.00 - 20 00 i Fastighetsrätt som jag har renskrivit, nu har jag "bara" den lååånga föreläsningen att renskriva kvar (; Wish me Luck!

Nä nu måste jag fortsätta...puh

/ Sophie ♥

Fristående Hudvårdskonsult

Nu är jag en fristående Hudvårdskonsult och kommer att hålla i kurser om hudvård och makeup ;D Älskar verkligen produkterna dom är helt underbara och jag är totalt såld! Vilket är den största anledningen till att jag tackade ja till erbjudandet. Tack kära H som så gärna ville ha med mig och eftersom vi båda tror på ödet var det nog just den som förde oss samman :) 

Hann endast läsa några sidor om Föreningsrätt men jag vet inte om jag orkar gå igenom mer i kväll, we will see! Det har som sagt var en händelserik dag. 

/ Sophie ♥

Ny dag nya tag

Vaknade kl 10 00 idag med trots att jag fick och la mig tidigare igårnatt. Nu på morgonen har jag i alla fall renskrivit Fastighetsrättsföreläsningen som jag hade igår. Nu ska jag pröva på Yoga :D Spännande! Vi får se hur det går, man skall tydligen kunna stå på huvudet utan problem efter tre månader, hmm. Jag återkommer efter tre månader om det (;

Sedan blir det lunch och så måste jag börja pallra mig in till stan. Det blir nog 13.15 bussen eftersom hon som håller i kurserna jag ska på 14.30 sa att hon kanske skulle bli klar tidigare så jag får väl sitta och läsa i vänterummet tills hon är klar (; Måste som sagt läsa lite inför Föreningrättsföreläsningen i morgon. 

Ha en underbar dag! 

/ Sophie ♥

Min dag

Den började med att jag gick upp vid 10.00, drack chaiteá och åt en macka. Ritade samtidigt in alla figurer som läraren skissat upp på föreläsningen, var klar vid 14.30 åt även lunch däremellan. 14.30 körde jag ett 30 min Pilatespass, skönt! Sedan började jag att städa mitt rum, det såg förfärligt ut, men jag hann inte klart innan jag var tvungen att köra in till skolan och ha föreläsning 18.00 - 20 00 härligt härligt! Sedan körde jag hem och började städa och nu är jag KLAR :D Har dammsugit, byt lakan, dammtorkat ja hela rasket. Rensade till och med i min garderob. 

Föresten i morgon ska jag på Make-up och hudvårdskurs kl 14.30 lär ta ca 3 h ;) Ska bli så skönt att äntligen få fara dit. Nä nu ska jag ta något att äta.

Later

/ Sophie ♥

Nu är den här

SATC - The Movie Limited Edition 
Äntligen är den här :D Visst jag fick vänta lite längre på den men det var det helt klart värt. Vad gör man inte för tio minuter extra film med sina favoriter. 


/ Sophie ♥

Second Round

Nu har jag gått igenom Fastighetsrätten, ska skriva ut och skriva in lite saker i morgon. Men nu är det dags för SATC och det är det sista avsnittet, som är lite längre. Ska måla naglarna samtidigt och dricka mitt örtteá och möjligtvis ta något att äta (; Det är Second round med Sex and the City boxen nu. SATC-Filmen borde komma i dagarna, hoppas den hinner komma till helgen. *Håller tummarna*.

God natt!

/ Sophie ♥

Hej bloggen

Tanken innan jag gick och la mig igår var att jag skulle stiga upp kl 8.00 för att köra ett Pilatespass innan 10 bussen. MEN det tog lång tid innan jag somnade så jag tog lite sovmorgon, snoozade till kl 09.20 (; hah great! Så jag hann inte speciellt mycket på morgonen, jag hann packa alla grejer som skulle med, klä på mig, koka teá och ta med i min termosmugg och inget mer. Utan jag fick sminka mig på skolan och på bussen åt jag en mandarin. 

Klockan 12 - 13 skulle jag ha ett lunchmöte med Kvinnojouren där jag ska vara med i en Juridik Jour, jätte spännande och väldigt lärorikt. Ser verkligen fram emot att få jobba där och svara i telefon och ge kvinnor Juridisk rådgivning. Det är en väldigt bra merit och sådant gillar jag (; Väl på mötet fick vi som sagt lunchbaguetter från DagoBert, mycket gott! Det var även en hel del kvinnor där, dock mest förstaklassare skulle jag tro. 

Efter mötet hade jag lektion i Fastighetsrätt, sakrättsliga frågor avseende fast egendom och innan jag började lektionen pratade jag med L i min klass som även läser Familjerätt och jag hade till min förvånad missat Familjerättspasset, hur gick det till?! I kalendern hade jag skrivit att Familjerättspasset skulle börja 14.45 men passet var egentligen 10.15 :S Men som tur var hade dom endast gått igenom två uppgifter, en som vi hade kvar från förra passet och en av de tre uppgifterna som vi skulle ha gjort idag. Jag fick även låna L:s anteckningsblock, vilket var bra. 

Efter Fastighetspasset ringde jag min kära mor och undrade om hon kunde hämta upp mig på Universitetet men hon skulle åka buss så det var bara att ställa sig i busshållplatsen och vänta på att en buss skulle in till stan, men som tur var fick jag åka in till stan med min klasskompis MN:s kompis, väldigt snällt. 

När jag kom hem körde jag ett 30 min långt Pilatespass, sååå skönt! Har inte tränat sedan i onsdags så det var på tiden. Har även renskrivit Familjerätten och nu ska jag skriva ut Fastighetsrättsföreläsningarna som jag har renskrivit (; 

Ha en Underbar kväll!

/ Sophie ♥       

Nattliga aktiviteter

For som sagt hem ifrån P vid 12 tiden idag. När jag kom hem gick jag igenom onsdagens Successionsrättsuppgifter och började med dom jag har till i morgon. Men jag måste även läsa ett rättsfall till morgondagen. Det får bli en kopp med Örtteá och rättsfall i soffan. Inget SATC, det får jag ta i morgon istället. 

God natt!

/ Sophie ♥

Helg update

Fredag: På morgonen for jag till tandläkaren för att fylla igen en tand som var för gropig, trodde inte att jag skulle behöva bedövning och det första som systern säger är: " ska vi ta bedövning", what?! Jag som trodde att jag skulle slippa det eftersom jag inte har något hål. Men jag trodde fel. Som tur är var det en av mina övre baktänder så min tunga blev inte bortdomnad. Efter tandläkarbesöket for jag in till stan och gick in på Cubus och efter ett tag ringer min vän E som jag skulle äta lunch med. Hon kommer in till Cubus och vi kollar på lite kläder. Jag kom ut därifrån med två klänningar (visar bild sen) och två par hankypanky liknande trosor. 

Sen gick vi till "favvostället" och åt tacotallrik, sååå gott! Det måste vi göra om. Men det blev dock som jag befarade nämligen att vi skulle äta Tacos hos P och så blev det. Så jag åt tacos två gånger den dagen men det gjorde inget (; Efter några timmar av ätande och snackande var jag tvungen att fara iväg för att ha lektion. Hade som sagt inlämning av min Konkursuppgift. Skönt att alla inlämningsuppgifter är inlämnade nu. 

Efter lektionen hämtade jag upp P med röda sportbilen (; och så for vi till Elgiganten för att köpa ett tangentbord till P:s lillebror. Sedan for vi hem till P och åt tacos. Fredagen innebar även en massa mys, härlig kvällspromenad med hunden. Vi såg även Narnia 2, Prins Caspian som var en mycket bra film.  

Lördag: Vaknade upp med min Älskling :D Vi åt frukost och sedan pluggade vi fram till middagen. Efter middagen hade vi massagekväll, sedan blev det duschen och 1 h promenad med hunden, mysigt men kallt om ansiktet och fingrarna. Det var ca -10 brr, hur ska man klara sig när det är dubbelt så kallt? och till och med mer? När vi kom in såg vi Planet Earth. Sedan blev det ost & kex ;) Im loving it! Ost med bakteriekultur hah. (internt).  

/ Sophie ♥

Romantisk

Jag har nu packat allt jag ska ha med mig till P i morgon och ja det är en hel del. LV-väskan är full och så var jag tvungen att ta min Haglöf ryggsäck för att rymma alla plugggrejer. Men jag har även packat ner ett doftljus som luktar Jordgubb, rosblad, massageolja, en massagegrej, (måste även ta ett lakan i morgon) samt en underbar påfågelsfjäder


Längtar efter Dig ♥

/ Sophie ♥ 


 

Sen middag

Jag har suttit hela dagen med Konkursrättsuppgiften och nu är den Äntligen klar :D Såå skönt nu har jag gjort alla inlämningar på denna kurs och hittills har jag fått mycket bra på de inlämningarna vi har fått tillbaka. Det är roligt. Jag var mitt uppe i mitt bästa flyt under dagen vid 15-tiden så jag hann inte äta middag innan jag hade föreläsning kl. 18 - 20 i Fastighetsrätt. Så när jag kom hem strax efter 20 gjorde jag en jätte god sallad, med färsk persilja, tomat, isbergssallad, dill, gröna oliver, röd kaviar, räkor (oskalade), hackad morot och en alldeles för Hård Advokado + Rhode Island dressing på det (; 

En mycket god sallad!

/ Sophie ♥



SATC - Filmen får en uppföljare

Det är nu bekräftat att det kommer att bli en uppföljare av Sex and the City filmen :D Enligt Kim Cattrall skall den spelas in sommaren 2009! Sååå Himla kul. Längtar redan... Men jag får ta och njuta av första filmen och serien tills uppföljaren kommer upp på bioduken. 



Ha en Underbar dag!

/ Sophie ♥



Vaknat upp till ett Vinterland

Det har snöat i mängder i natt. Underbart! Hela gräsmattan, altan och vägarna är täckta med snö :D Jag börjar gilla vintern mer och mer nu. Tänk vad härligt det vore med en skidsemester till Alperna. Jag och P pratade om det igår, det kanske blir en skidsemester istället för sol & bad semester?! Ja vi får se hur det blir. 


Just nu sitter jag och dricker chaiteá och vindruvor. Det hade varit gott med en pepparkaka (;

God morgon underbara dag! 

/ Sophie ♥

Sex & The City

Nä nu ska jag gå och se ett avsnitt av SATC, dricka örtteá och knapra på min nya favorit i mörk-choklad-väg nämligen Lindt Excellence, Intense Orange,  med extra fin choklad med bitar av apelsin och flisad mandel. Jag blev dock lite besviken att den innehåller (minst) 47% kakao eftersom jag vill hellre ha 70-75 % eftersom det är nyttigare (; Men denna är i alla fall en av mina mörka favoriter. 


Obs! Här ser man även mina fina rödrosa målade naglar (; 

Jag invigde förövrigt även mina Underbart sköna "uggs" idag. Helt Underbara! 

God natt!

/ Sophie ♥ 

Hemma tidigt?

Konstigt nog kändes det som att jag kom hem tidigt idag, (kom hem 17.00) eftersom jag igår kom hem 21. Har suttit hela dagen med grabbarna och gjort Konkursrätten, har bara lite kvar nu. Hade även Successionsövning till 16.15 efter lektionen möte jag upp min Älskling och fick några pussar innan det var dags att hoppa på bussen :) 

När jag kom hem cyklade jag på Cross-maskinen i 30 min, duktigt och samtidigt såg jag Desperate Housewives som jag hade spelat in. Jag tycker att det är tråkigt att Gabrielle (Eva Longoria) inte längre är sitt snygga-jag, saknar det faktiskt. Nästan så att jag har lessnat på att se serien... 

Blir det inget mer Desperate H? 

Anyways nu är det middag.

/ Sophie ♥ 

På Skolan

Sitter nu på skolan och har en sen lunch, vi har jobbat på hela förmiddagen med Konkursrättsövningen och förhoppningsvis blir vi klara snart. Men det går i alla fall framåt så det är ju bra (; 

Later

/ Sophie

SATC - i alla fall

Klart jag inte kan svika mina "vänner" i NY.  Jag känner att jag inte orkar sätta mig och se DH eftersom avsnitten ofta är väldigt dramatiska och jag orkar inte med drama innan läggdags. Utan jag får helt enkelt ta och se det i morgon. Jag har packat klart allt inför i morgon och nu har jag bunkrat upp med kvällsfika (; 


Se vad juligt det blev med röd servett.

God natt!

/ Sophie ♥

Good Evening!

Jag lovade mig själv som sagt att gå upp 8.00 och att INTE Snooza, MEN det fick inte riktigt som planerat och jag skyller på att jag inte riktigt kom i säng som planerat och att jag endast drog ut 30 min för att få min 8 h sömn (; hah ja man är allt fyndig! Jag gick som sagt upp 8.30 och hoppade direkt in i mina träningskläder och körde ett 30 min Pilatespass efter det blev det frukost, fattige riddare, mmm! och efter det duschen. Sedan var det bara att packa allt och fara med bussen 10.00. 

Väl på skolan hade jag inlämning & förhörspass i Utsökningsrätt, fick även tillbaka mitt Rättsfalls PM, G + (man kunde max få G). Efter lektionen var det lunch med M och sedan var det Successionsrätt hela förmiddagen och sedan det Häärliga passet 18:00 - 20 00 (; Mor kom som sagt och hämtade mig efter, men vi var även tvungen att hämta upp brosan från träningen i stan så jag kom hem för två timmar sedan. 

När jag kom hem var det bara att börja renskriva dagens föreläsning, puuuh. Äntligen klar! Jag har självklart spelat in Desperate Housewives. Funderar på att gå och se det nu, och sedan gå och sova och vakna upp tidigt i morgon för att gå igenom Konkursrättsövningen. Ska i morgon in och gå igenom övningen med R, P & E, tre mycket trevliga grabbar i min klass. Sedan blir det övningspass i Successionsrätt.

/ Sophie ♥   

Sussa sött!

Har nu på kvällen pratat med min vän F som är i BRAZIL :D Tänk att ha 25-30 grader, sååå sköönt det vore! Men jag har börjat gilla Vintern, längtar tills jag får börja använda mina "Uggs" och Goosen, hah självklart inte bara därför :P Anyways nu har jag packat klart allt inför i morgon så nu ska jag gå och se ett avsnitt av SATC eller två (; Ska måla naglarna och dricka mitt örtteá. 

 
Mmm...Lemonadé

God natt!

/ Sophie ♥

Snoozning gör dig sömnigare

Hittade idag en artikel på Aftonbladet om att Snoozning gör en sömnigare samt att sömnbesvär kan försämras. Om detta är sant eller inte kvittar. Jag måste verkligen sluta med att Snooza och lära mig att gå och lägga mig i tid (; Tänkte att jag ska upp och träna i morgon på morgonen innan bussen går klockan 10, vilket betyder att jag måste gå upp klockan 8 och inte en minut senare. Vi får se om jag lyckas med det, spännande! Men något säger mig att när klockan ringer så kommer min sköna säng att hålla mig kvar och att snoozeknappen kommer till användning. We will see...

/ Sophie ♥

Marabou Premium Dark Raspberry



Upplev smaken av högklassig mörk choklad (70% kakaohalt) kombinerad med en frisk smak av hallon. Mmmm, Jag Älskar Mörk Choklad! Vardagslyx i all ära, jag kör som sagt på principen att "om jag tränar varje vardag får jag äta exakt vad jag vill" ;D 

Nä nu ska jag återgå till Konkursrättsövningen. Skrev nyss ut Utsökningsövningen som ska in i morgon så jag inte glömmer den. 

Ha en underbar kväll & Älska Livet!

/ Sophie ♥

Pilates & Plugg

Körde tidigare idag ett Pilatespass på 30 min, skönt (men jobbigt). Sedan har jag grejat med Konkursrättsövningen. Har även sprayat mina "Uggs". I morgon börjar jag klockan 11 och sedan ska jag äta lunch med M och efter lunchen ska jag, M och F göra uppgifterna till Familjerätten på onsdag. Klockan 18 börjar Killerpasset till 20, gaaah! Jobbigt att ha lektion så sent men det ska gå bra. Efter föreläsningen, kommer förhoppningsvis mor och hämtar mig så jag hinner se DH (; 

Later

/ Sophie ♥

Lunch

Har nyss ätit en omelett och nu sitter jag och ser Supernanny (; Sedan måste jag fortsätta med Konkursrättsövningen. Ska som sagt även träna har inte bestämt om det blir PilatesAerobic eller Pilates 30, we will see! 

Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

God natt

Idag har jag bokat biljetter till Madagaskar 2 den 30 november :D Ska se den med min Älskling det skall bli kul! Jag har idag försökt göra Konkursrättsövningen, men jag tappade motivationen på vägen och nu ropar kvinnorna från NY, ost & kexen, örtteet att det är dags att röra sig mot soffan. Har länge känt att ögonen är irriterade och det spelar liksom ingen roll om jag använder glasögon eller linser och skulle jag inte använda något alls skulle jag bara se svaga konturer av något fyrkantigt (macen), jag sitter på tok för mycket vid datorn. Måste börja ta riktiga pauser och inte spendera mina pauser vid ännu mer skärmtittande... 

Jag längtar för övrigt sjukt mycket till att få träna igen och jag tränade sist i fredags, hmm träningsskadad? Jag som har klarat mig i flera månader utan träning och nu går det endast någon dag och jag kan inte vänta på att få sätta på mig träningssetet och "jobba arslet av mig" (; But(t) I Love my Ass! haha, nä nu måste jag gå och sätta mig i soffan. 

Ha en underbart gó kväll & god natt på er!

/ Sophie ♥   

Farsdag

Nu ska vi fara och tända ljus hos Pappa. Sedan ska vi fara och gratta morfar och äta smörgåstårta, mmm! 


Update: Kom hem för en timme sedan. Vi fick riktigt gó fika hos morfar. Så här såg smörgåstårtan ut, den var mycket god men ingen slår Mammas (;

 

Efter det blev det gräddtårta och bullar m.m.



Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

Helg update

Fredag: Vaknade av mig själv 9.30, hade glömt ställa klockan konstigt nog. Tur att jag vaknade hyvsat tidigt i alla fall. Gick upp direkt, framsteg men det var mest för att jag var så chockad över att jag inte hade ställt någon klocka (; Startade morgonen med ett 30 min Pilatespass, åt lunch och tog bussen in till Universitetet där jag möte upp P och fick nyckeln till hans bil. Jag och M for in med min P:s bil till stan.  

På stan hittade jag det mest från min lista, jag köpte Chaiteá, mineralpuder (skönt att man till och med kan sova med det), måste boka tid hos hudvård och make-up kurserna (; jag köpte även ett par "uggs" från EMU, helt underbara!

  

Det blev två par tjockare strumpbyxor från Gina, råkade dock köpa ett par svarta leggins istället för strumpbyxor så jag måste gå och byta, jobbigt!. Har även beställt linsvätska från Lensway eftersom det var billigare plus att jag fick 10% studentrabatt. Köpte även fyra par örhängen, enkla och söta! 


Vi köpte även en present till födelsedagsbarnet. Jag & M hann även fika på vårt stamisfik (; Det blev en stor muffins och en COLA! Har som sagt börjat dricka coca cola efter måånga års uppehåll. Har lessnat helt på allt annat som finns inom läskvärlden som sprite, fanta, cider... Längtar till Julmusten kommer för det är underbart! Hittade dock inga pärmar, får köpa på Universitetet istället. 

Efter stan for jag hem och åt middag och gjorde mig i ordning inför kvällen och J:s bror och Moder körde mig till M. Men eftersom jag kom dit ganska sent så for vi direkt till förfesten hos MA som fyllde år. På förfesten var det blandat, allt får oss juriststudenter till ekonomer och civilingenjörer. Sedan blev det utgång på gamla kåren. Där inne var min Älskling med sina polare, vi dansade, drack "isdrinkar" och snackade med folk. 

Måste även säga att jag ibland inte förstår mig på folk (män/killar). Jag och M gick och satte oss i några fåtöljer och en kille började snacka med mig. En jätte trevlig kille, vi snackade om allt mellan himmel och jord och efter ett tag kom P och hälsade och de skakade hand och vi fortsatte att prata och så frågar han hur jag ska ta mig hem. Jag säger att jag ska åka taxi med min fästman och pekar på P och då säger han:
 - Sophie det var trevligt att träffas! och så gick han. Okeej! Det är inte första gången. Jag fattar inte det där, kan man inte få ha ett trevligt samtal med det motsatta könet utan att vilja något mer ? Varför ska det vara så krångligt att endast vilja ha en konversation. 

TRÅKIGT! Ska man verkligen behöva säga det första man säger att man är upptagen ? För om det nu är så viktigt att veta det varför frågar man inte det från för början då eller kollar om tjejen man snackar med har en ring på fingret? Finns verkligen inget osexigare än kåta singlar som kör med one night stand. Kalla mig gammalmodig men jag tycker att Kärlek och Sex går hand i hand!  Vid 02-03:00 tog jag och P taxi hem till mig. Vi gick inte och la oss förrän 04:00.   

Lördag: Vi vaknade 12.30, men det behövdes verkligen! Vi åt fattiga riddare (; 

Sedan såg vi Pearl Harbor och myste. Till middag blev det Tacos. Vi började även kolla på resor men vi vet inte riktigt vars vi ska fara ännu, vi har pratat om Paris men det vore skönt med sol och bad, men då måste man fara en bit bort när man ska på vintern. 

/ Sophie ♥

SATC

Nu blir det kvällsmys med Ost & kex, vindruvor och Örtteá som vanligt! I morgon är det fredag :D Ska som sagt på förfest hos en i klassen som fyllde år i måndags sedan blir det utgång, får inte glömma kårleget som jag har lycktas glömma tidigare. Förhoppningsvis blir det lite bilder ifrån kvällen och kanske på stan med. Min P ska på middag med Arkitekterna och sedan blir det utgång för dom på samma ställe som jag ska till senare (; Så vi lär ju ses där sedan får vi ta Taxi hem till mig, hoppas Mamma & J kan sponsra med lite cash. 

 

God natt!

/ Sophie ♥

Inköpslista

♥ Uggs eller liknande
♥ Id Minerals - Kicks
♥ Chaiteá
♥ Festoutfit
♥ linsvätska - Opti-Free express på Lensway 335 ml 85 kr & 120 ml 45 kr vad kostar det på Synsam?
♥ 3 st pärmar
♥ Mascara - Lancomes l'extreme, Diors "Diorshow" eller MaXfactor 2000 Max?

Måste skriva den i fysisk form (; 

/ Sophie ♥

I skolan

Sitter just nu i skolan, har precis fyllt på mitt busskort och väntar på att mamma ska komma förbi och hämta upp mig, vilken lyx! Har som sagt haft Fastighetsövning och det gick bra, det är väldigt intressant. När jag kommer hem så måste jag göra klart det sista på Utsökningsövningen så jag kan börja med Konkursövningen som ska vara inne om en vecka. Efter dessa två är alla inlämningsuppgifter i HII (Handelsrätt II) klara och det blir tentaplugg för hela slanten, eftersom jag har sedan en skriftlig tentamen på 7,5 p den 17 januari (; 

I morgon blir det FEST! Ska in efter lunch till skolan för att ta P:s bil och sedan fara in till stan med Maria. Ska göra klart min inköpslista hade jag tänkt också. Hoppas att vi kan fara förbi ICA på hemvägen så jag kan köpa mer örtteá, tuggummi, choklad, mandariner och mer ost (;    

Later 

Ha en bra dag!

/ Sophie ♥

God morgon

Nu hade jag tänkt att kika igång rejält ska börja med ett 45 min PilatesAerobic (; 

God morgon!

/ Sophie ♥

Aloha

Onsdagsupdate: Hade som sagt lektion i Familjerätt, Successionsrätt så jag skulle som vanligt ta bussen in. När jag står och väntar på bussen ser jag hur en buss bara far förbi på den "stora vägen, på bron" och eftersom det brukar komma två bussar samtidigt, inte samma linje, när jag väntar på att min buss ska komma men bussen som for förbi såg precis ut som den linjebussen jag inte brukade ta men jag tänkte att det säkert var en annan linje eftersom den egentligen skall stanna där jag stod. Det går ett tag och sedan så hör jag något oväsen och vänder mig om... 

Då ser jag att bussen som for förbi backar ner från påfarten och sedan kommer busschauffören ut och frågar om jag ska åka med. Han hade sett mig när han körde förbi så han hade backat hela vägen tillbaka. Men jag skulle ju som sagt inte åka med den bussen så han fick fara vidare. Det kändes som att jag skulle ha åkt med bara för att han hade backat så långt för att han trodde att jag skulle med. Men han skulle in till stan och jag till Universitetet så det hade blivit lite tokigt. Ja det finns verkligen snälla människor där ute, det finns hopp för mänskligheten (; 

Anledningen till att jag inte har hunnit skriva här tidigare är för att jag har renskrivit övningarna och skrivit ut en massa rättsfall i Familjerätten och ja det tog 5 h, shiiit! Har dock även kört min OnsdagsPeeling, har peelat hela kroppen och smörjt in mig. 

Men nu blir det Ost & Kex samt vindruvor, örtteá, tända ljus samt ett avsnitt av Sex and The City!

 
  
God natt!

/ Sophie ♥


Presidentvalet i USA 2008

Ett Historiskt ögonblick, BARACK OBAMA är USA:s nya President. ÄNTLIGEN har USA fått sig en vettig president! Som står för alla människors välfärd oberoende av nationalitet, sexuell läggning, handikapp och ålder, ALLA är lika värda!


Barack Obama med familj

/ Sophie ♥

Äntligen

Nu har jag renskrivit dagens föreläsningar, skönt! I morgon har jag Successionrättsövning pass 4 så jag ska åka in med 12.23 bussen för att göra uppgifterna med M. Måste komma ihåg att ta med mig sakerna! Ska även köpa 3 pärmar. Idag är det faktiskt inte vilken dag som helst utan idag är det den dag min vän F for till Brasilien och det är exakt ett år sedan min första tenta, Juridisk översiktskurs I. Som tur var gick det galant och jag fick VG (det högsta betyget) vilket var väldigt skönt och speciellt när det endast var 14 % av 200 som fick det ;) 

Nu är det dags för mitt Kvällsmys de Luxe med ost & kex, vindruvor och en kopp örtteá och självklart ett avsnitt av SATC, såå jag har längtat. 

Sov så gott och så hörs vi i morgon!

/ Sophie ♥  

Vardagslyx

Kom hem klockan 19.30, det kändes konstigt att ha föreläsning 16.15 när det egentligen är då jag senast slutar det vore olagligt att ha föreläsningar så här sent. Vi slutade i och för sig tidigt skulle egentligen ha slutat 20.00. När jag kom hem för jag förbi ICA & köpte ost & kex samt vindruvor, ikväll blir det vardagslyx de luxe. Sedan åt jag en försenad middag. Nu är det Desperate Housewives ;D 

Ha en bra kväll!

/ Sophie ♥  

Good Morning

Vaknade för ett tag sedan. Jag har börjat bli helt hopplös när det gäller att ta sig upp ur sängen. Speciellt när det luktar Älskling där. Stänger av alarmet på mobilen vänder mig om och luktar på kudden och "kabom" så somnar jag och vaknar en timme senare. Nej det måste bli ändring på det. Måste börja vakna minst en timme tidigare i alla fall. 

Ha en underbar dag!

Update: Idag har jag även kört ett 30 min långt Pilatespass och sett en hel del på TV, som Oprah, Supernanny m.m. Lite DH (; 

/ Sophie ♥

God natt

Kvinnorna i New York is calling! Ska koka mig en kopp och slå mig ner i soffan (halvt nerslagen) och ta en mandarin. Älskar mandarinerna såhär års dom är helt underbara! Tänkte egentligen måla mina naglar men jag orkar inte det får bli någon annan dag istället. 


Happy girls, makes me happy! 

God natt på er!

/ Sophie ♥

Hej bloggen

Idag har jag skrivit ut en massa papper och uppdaterat mig på vad som skall göras veckorna fram till jul. Har även kört ett pilatespass på 30 min. Skönt att börja träna igen. Kommer som sagt att försöka träna varje vardag och "vila" på helgerna (umgås med P). Känns skönt att tentaperioden är över trots att jag själv inte har haft någon tenta eftersom nu kan jag träffa min Älskling (nästan) varje helg. Har även gjort en övning som jag har till nästa vecka. Måste läsa rättsfallet vi skall ha med Bertil Bengtsson i morgon (som är en av vår tids stora jurister, han har varit justitieråd i Högsta domstolen åren 1977-1993).

Börjar den föreläsningen klockan 16.15 och klockan 18 00 skall en extern föreläsare komma och föreläsa för oss. Känns konstigt att fara in och ha föreläsning så sent, då ska man ju vara hemma och ta det lugnt. Men jag får låna mammas bil, perfect! Lille A kom idag :D 

Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥




Ett Farväl

Kom nyss hem från min vän F som far till Brasilien med A på tisdag. Shiit! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag kollade vad hon hade packat och det såg bra ut (; Det var med blandade känslor jag gick hem från vår mötesplats efter att ha kramat om varandra och önskat varandra lycka till med resan & för min del pluggandet. Det känns sorligt och upprymt på samma gång. Jag är så otroligt glad för hennes och A skull, att få göra denna drömresa och att uppleva nya länder och lära känna sig själv. En livserfarenhet som heter duga! 

Personligen älskar jag att resa och vill uppleva så många nya platser och kulturer som möjligt. Ibland tänker jag om man kanske skulle ha farit och rest innan man började plugga. Vilket egentligen var tanken från första början, jag och P hade bokat en långresa till Thailand efter studenten och tänkte fara ut och resa för att komma på vad vi verkligen ville bli, (utbilda oss till) eftersom Högskola/Universitet har alltid varit en självklarhet för mig. Vi skulle komma hem 1 dag innan jul och tanken var att vi skulle söka till en utbildning till våren. Alltså ta ett halvår till att resa. Men så blev det aldrig utan vi båda kom in på den utbildning vi hade sökt till så vi avbokade resan och började plugga istället. Något jag absolut INTE ångrar. Jag känner idag att Jurist är det jag vill bli. Inom exakt vilket rättsområde är inte lika klart men man har vissa områden som är mer intressanta. 

Nä nu blir det ett avsnitt av SATC, örtteá, en bit mörkchoklad och en mandarin och tända ljus. Underbart höstmys!
 
God natt kära läsare!

/ Sophie ♥


Nya friska tag

Min Älskling for som sagt hem idag men vi ses ju snart igen :) Det har varit skönt att bara vara för några dagar och inte tänka på skolan. Att gömma alla böcker och pärmar, dock inte lagboken den står på sin hedersplats vid fönstret men det är ju min Bibel så det gör inget (; Att få vara med Världens underbaraste och bara njuta av att vara i varandras armar. 

Haha visst ja! Kom just på att jag i onsdags tänkte att jag skulle använda foundation, (det var 1 och ett halvt år sedan sist, närmare bestämt på Balen), men jag orkade inte kleta på något och det gjorde jag rätt i. För när vi kommer till P och sätter oss i hans rum, myser och lyssnar på musik förstår jag varför jag Aldrig använder foundation, förutom det att jag inte tycker om att täcka ansiktet med skit att det aldrig skulle vara lönt eftersom P pussar verkligen överallt och det lilla smink jag hade när jag kom är efter några minuter helt borta (; Därför sminkar jag mig aldrig på helgen om man nu inte ska bort.

Åter till skolan, det känns både roligt och lite jobbigt att allt drar igång igen eftersom jag pluggar på 150% blir det en hel del att göra. Men Juridik är kul! Det känns konstigt att inte ha tränat sedan i måndags. Men i morgon är träningen igång igen och det känns skönt, nog för att det inte behövs någon träning när jag är med P eftersom vi busar en hel del (kan missuppfattas), haha. Sånt där nykärbus! Trots att vi har varit tillsammans i nästan 4 år (;

Idag föll även snön för andra gången denna höst!

/ Sophie ♥         

Halloween

Igår (lördag) vaknade jag upp med min Älskling och vi tog en promenad. Efter promenaden när P plockade in ved bakade jag den "klassiska spöktårtan" eller i år blev det min Lyxiga kladdkaka och spöken av maräng orkade inte göra den "riktiga" tårtan eftersom den tar 4 h. 


Efter det var det lunch och sedan var det Biomys som stod på schemat. Vi hade köpt biljetter till den nya Bond filmen, Quantum Of Solace så vi körde in till stan och köpte varma sour cream chips och två läsk (; Det var tur att vi såg den första filmen i fredags för filmen började direkt där den slutade sist. Jag tyckte att filmen var bra, tänker inte säga mer utan du får ta och se den själv. När vi kom hem hade mamma gjort en helt underbart god middag. Med fläskfilé, Potatisgratäng, egen Bearnaisesås, vitlöksbröd & skagen förrätt... 

Efter middagen tänkte vi uppleva lite minnen så vi bestämde oss för att klä ut oss (; hah vi gick dock endast till mina kusiner som bor i samma kvarter. När vi kommer dit öppnar min yngsta kusin och hans kompis dörren och båda undrar självklart vilka vi är för dom hade ingen aning. Sedan säger min kompis kusin: " Vilka fan är det ?, vi sliter av dom maskerna" och självklart rycker han av mig masken men jag hinner vrida bort huvudet. vad fasiken är det med dagens ungdomar? Ge oss godis och låt maskerna vara! Det är ju att klä ut sig och fråga "bus eller godis" som är hela grejen! Men så här snygga var vi:

Sophie, P & S (Lillebror)

Vi fick ett äpple och en banan haha och min morbror frågade om vi ville ha öl eftersom vi kom med en Systemetpåse (; När vi kom hem blev det efterrätt, min goda tårta och godis. Vi såg Johan Glans film hahaha så himla kul. Efter det såg vi Closer, vilken skitfilm! Nog för att jag gillar skådespelarna som var med men inte i denna film.

/ Sophie ♥ 

Höstlov update

Onsdag: Fixade jag mig för att fara in till stan med 15.15 bussen men klockan 14.00 ringde P (som var klar med tentan en timme innan tentatiden var slut) och jag hade inte packat klart. Men jag ville inte att min Älskling skulle behöva vänta i 1 h och 45 min på att jag skulle komma in. Så jag fick stress packa det sista och springa ner till bussen som skulle gå 14.15. Jag hann ;) Direkt när jag stoppade min fot i busshållsplatsen kom bussen. 

Väl inne i stan fick jag vänta ett litet tag på att P skulle komma och hämta upp mig. Vi skulle äta lunch/middag inne i stan så det fick bli MAX (; Efter det for vi till P. Det blev en massa mys och vid lyssnade på J Cash. Tog en härlig kvällspromenad och så såg vi Max Payne med Mark Wahlberg vilket var en helt okej film. 

Torsdag: Vaknade upp med min Älskling :) Åt frukost i vardagsrummet och såg Åter till Cold Mountain med Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger & Natalie Portman. En helt underbar film!

   

Det blev även en härlig höstpromenad med P & hans familjs hund H. Det var ett underbart väder, solen lyste, det var frost på backen och vattnet hade frusit till is och för att inte tala om en helt underbar kille vid min sida. Kärlek till Livet! Senare på dagen kom även P:s storasyster med Familj. Lilla H som har blivit så stor och om någon månad skall få ett syskon. På kvällen tog vi en till Promenad med P:s hund H och hans systers hund U. Mysigt! När vi kom in i värmen igen såg vi Spiderman 3.

Fredag: Efter lunch for vi in till Universitetet, jag köpte boken, Brott & Straff i Affärslivet och sedan for vi hem till mig. Vi såg Shrek 3 och på kvällen Idol (endast för att se Alice & Kevin) i väntan på att Red Eye med Rachel Mcadams skulle börja. Det blev självklart en hel del mys också :D

/ Sophie ♥


RSS 2.0