Massor med lek

Det sammanfattar min förmiddag väldigt bra. Vaknade upp med min älskling ♥ Vi åt frukost. Sedan gick vi ut och lekte i snön med Alex. När vi kom in spelade vi fotboll, jag och P mot Alex, sedan var det jag mot P och Alex ;) Hur kul som helt och snacka om att jag har tekniken och bollkänslan kvar. Tänk att jag spelade fotboll i 10 år, och duktig var jag också, riktigt duktig faktiskt om man får skryta.

Men sista året hade jag helt tappat suget, kom i en sits att antingen satsa eller sluta och valet var då lätt. Jag visste att jag inte kunde försörja med på fotbollen och när motivationen till att spela försvann var det ingen mening att fortsätta spela. Jag har däremot aldrig ångrat mitt val, var dock nära att börja spela igen men det blev det inget av. Kan ibland sakna fotbollen, gemenskapen och att få spela men idag ser jag mest tillbaka på min fotbollstid med glädje, fotbollen har gett mig så mycket!

Efter fotbollen med mina kära var det lunch. Efter lunchen myste jag och P ett tag, jag fixade även hans kofta (sydde några detaljer som hade lossnat) sedan for han hem. När P hade farit gjorde jag klart rättsfilosofin. Sedan gjorde jag en kladdkaka, Alex hjälpte till (slickade skålen ;) sedan duschade jag och började med rättsfalls PM:et. Alla dessa jäkla PM, så skönt att det är det sista som är kvar. Nu på kvällen har jag sett OS, sista bronset till Johan Olsson ;)

/ Sophie ♥

Underbara lördag!

Igår gjorde jag i princip klart rättsfilosofi PM:et. På kvällen kom min älskling :D Helt underbart att vara i hans armar igen ♥ Vi gjorde i ordning massor med frukt, ananas, äpple, mango, blodapelsin, banan m.m. samt smält choklad = chokladfondue! Såå gott! Vi såg Bröllopsfotografen, en riktigt bra film! Sedan blev det en hel del mys, såå underbart!



/ Sophie ♥

Valentine´s day



Idag var jag på bio med M, vi såg Valentine´s day, en riktigt bra film, den hade med allt & många kända kändisar! Bion var faktiskt en födelsepresent till mig från M, väldigt snällt! Den perfekta presenten!

Jag har nyss sett på ett avsnitt SATC. LÄngtar sjukt mycket till imorgon...då kommer min älskling ♥

God natt!

/ Sophie ♥

Fullspäckad dag

Morgonen började klockan 8.00 (eller 8.15 snozzade 2 & 1/2 gång). Sedan tog jag 8.45 bussen in till universitetet för seminariet i Strömholm 2. Efter seminariet åt jag lunch med A, lax och stuvad potatis, mums! Sedan satte jag mig i tysta rummet och skrev på mitt rättsfilosofi PM. Klockan 14.45 hade jag seminarium i rättssäkerhet.

När jag kom hem har jag suttit och försökt skriva rättsfilosofi PM:et, det har väl gått sådär. Jag får ta nya tag imorgon! Nu sitter jag och dricker örttéa, ser SATC, och äter min nya favorit, skorpor med västerbottenost, så gott!

Nya friska tag imorgon...

God natt!

/ Sophie ♥

OS-GULD

Härligt G r a b b a r! Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner tog guldet på 4x10 km längdskidor! Jag är egentligen inget stort fan av OS. Visst det är intressant när man väl sitter där i soffan och kollar men det är inget jag sitter bänkad inför. Det är nästan det som är kul, man har inga förväntningar när man landar ner i soffan och så helt plötsligt sitter man och kollar/upplever något historiskt! Det är ganska häftigt egentligen. Helt plötsligt känner man en enorm stolthet och helt plöstlig är det vi, VI som vunnit OS-guld!



Nu ska jag sätta mig och se ett avsnitt SATC och käka citrus/cactus sorbet och en kopp örtteá på det ;)

God natt!

/ Sophie ♥

Nattning av liten gosse

Igår var jag på skolan och hade föreläsning i rättsfilosofi, men det var tungt. Blev nämligen krasslig i måndags och det kändes som att jag hade feber när jag satt på föreläsningen! Jag åt lunch på skolan med tjejerna sedan tog jag 13-bussen hem. Gick in på ICA och köpte GODIS! och sorbet glas. Kom inte ens ihåg när jag köpte godis sist, köpte dock endast en liten fruxopåse som tog slut på några minuter! Men jag behövde lite pigga upp mig snacks! I övrigt läste jag i Murphys bok, som är på engelska och inte vilken engelska som helst utan den är väldigt krånglig.

På kvällen gjorde jag kvällsfika och borstade tänderna och läste godnattsaga till Alex! Så mysigt. Han är så himla enkel, han tillochmed kom och sa att han var trött, gick och la sig utan protest!

/ Sophie ♥

Juridikjouren

Idag vaknade jag klockan 8.00, imponerande! Jag började läsa rättsfilosofin och skriva lite på PM:et som vi ska göra även där, shit alltså alla dessa PM. Ska göra 5 stycken totalt, har hittills gjort 2. På kvällen for jag in till jouren. Det var jag M och F. Vi jobbar från 18-20 och klockan 19.55 fick vi ett samtal vilket innebar att jag inte kom hem förrän klockan 21.00. När jag kom hem skrev jag ut mitt PM och A:s PM som jag ska hitta en fråga till seminariet på torsdag.

Nu blir det sängen har nyss sett ett avsnitt SATC.



God natt!

/ Sophie ♥

Sunday

Vaknade upp med min älskling. Vi åt frukost, gick ut med Hebbe. Senare under dagen for jag dock hem eftersom jag var tvungen att plugga. Jag gjorde helt klart mitt PM och började kolla igenom vad som ska göras de närmaste veckorna, vilket är en hel del! Har därför inte prioriterat att blogga.

/ Sophie ♥

Jobbsökande...

Vaknade tidigt, gick upp och började skriva på mitt personliga brev till olika jobb som jag ska söka till veckan. Gick även igenom M:s PM och skrev lite kommentarer och hon gick igenom mitt så det var bra. Efter middagen körde jag in till stan och lämnade lite produkter till en kund sedan körde jag till min älskling.

Hos P blev det en hel del mys och OS-tittande (dock inte till min förtjusning). Vi åt varma hallon och glass, så gott! Sedan gick jag och P upp till rummet och myste, och så lyckades vi somna! Vi vaknade upp 01.30, shiet! Vi skulle se film på datorn men det blev aldrig av.

/ Sophie ♥

Träningsvärk som heter duga...

...vaknade av att klockan ringde och när jag skulle gå upp för att stänga av den kom jag knappt upp ur sängen, vad är detta tänkte jag? när jag tillslut lyckades slå av alarmet kände jag hur himla mycket träningsvärk jag hade och snoozade tre gånger ;) Lyckades ändå gå upp klockan 8.00! Åt frukost och satte igång med strömholm. Fick ett riktigt bra flyt och jag känner mig ganska så färdig med PM:et, ska dock konjukturläsa det en sista gång imorgon.

/ Sophie ♥

Yesterday

Igår, torsdag satt jag med strömholms PM:et hela förmiddagen. Vid 15-tiden körde jag ett nytt träningsprogram, fast och välformad och shiiet vad jobbigt det var. Jag började med att göra några tester för att se hur bra balans jag hade och i vilken form jag är i, fick bästa möjliga resultat på alla tester. I själva träningsprogrammet var det en hel del benövningar och de var såå jobbiga men jag klarade av de 45 minutrarna! Efteråt var jag helt slut. Gick och duschade, körde kroppspeeling och ansiktspeeling.

Sedan hjälpte jag mamma med middagen till kvällen, hon hade "syjunta" igårkväll. Så hon bjöd på caesarsallad, västerbottenost paj, och en god chokladmousse dessert med granatäpple och kiwi till, mycket gott! Jag hann äta middag innan damerna kom och när dom kom satt jag i mitt rum och försökte skriva på PM:et men det gick inte nå vidare. Var hur trött som helst så jag slötittade på Internet istället ;P

Senare under kvällen vid 21-tiden gick jag till min vän F. Hon bjöd på teá och kanelsnurra, mycket gott! Vi pratade på om allt möjligt, livet! Vid 23-tiden följde F med mig halva vägen hem (som vi alltid gör), riktigt kallt var det, och jag jäspade massor. Undra om det var träningen som tog kål på mig?! är ju känd för att vara nattmänniska. När jag kom hem var det bara att borsta tänderna, ringa P och hopp i säng.

/ Sophie ♥

Veckan hittills...

Måndag: Vaknade av att P:s larm ringde och så blir jag "skedad" av min varma och gosiga älskling! Vi båda lyckades somna om så som tur var vaknade P av sig själv ett tag senare och åt frukost och körde in till skolan. Jag pussade min älskling hej då och sedan gick jag och la mig och sov 45 min till ;) Gick upp klockan 9 och så åt jag frukost och sedan pluggade jag.

Tisdag: Hade föreläsning i rättsfilosofin och så åt jag lunch med tjejerna sedan satte vi oss i ett grupprum och gick igenom Ekelöfseminariet. Fick åka hem med A. När jag kom hem började jag med Strömholms 2 - PM:et. Hann skriva ca 3 sidor, inte helt sammanhängande men fick i alla fall ner något.

Onsdag: Tog 8.45 bussen in till universitetet där jag träffade, M, T och F. Pratade med F ett tag om ekonomitentorna osv. Sedan gick jag in i mitt och A:s bokade grupprum och efter ett tag kom A. Vi gick igenom doktrin/litteratur till Rättfallsseminariet + PM:et till rättsfallet. Vi hittade riktigt bra litteratur och jag fick större förståelse för fallet vilket kändes väldigt bra. Sedan åt jag lunch med M, E och L. Fick mig även ett x antal pussar av P innan jag tog 13 bussen hem. Väl hemma fortsatte jag med strömholms PM:et.

/ Sophie ♥

Alla ♥ dag

Den 14/2 - 2007 förlovade vi oss! Nu har vi varit förlovade i 3 år. P du är det bästa i mitt liv! Min kärlek till dig växer varje dag!



P ♥ S


Photoshoot - Valentines Day ♥

Igår var det alla hjärtans dag! Det finns en rad delade meningar om den dag men enligt min mening blir det vad man gör det till. Jag tycker att den dagen är hur mysig som helst och så är den självklart väldigt speciell eftersom det är vår förlovningsdag ♥

Dagen till ära hade vi en Photoshoot. Vi blev mycket nöjda med bilderna, här kommer några bilder på mig och P:


Sophie


Min snygging!


Sophie



Älskar denna bild på P, så jäkla söt och snygg ♥

/ Sophie ♥


Shopping, shopping

I lördags vaknade jag upp med min älskling. Efter lunchen åkte jag och P in till stan. Där hittade vi allt vi ville hitta på två timmar, vi köpte 2 par svinsnygga jeans till P. Han prövade typ 20 par, dom i affären kom med nya modeller hela tiden, de hade P som testperson hah! Vi fick även 100 kronors rabatt så summan slutade på 2200 kr. Jag köpte två stycken par örhängen, samt två linnen från Monki samt ett par leggings med skindetaljer som jag tyckte var snygga P tyckte inte riktigt det men de fick hänga med i alla fall ;)

P köpte även ett par skisspennor och jag fick äntligen köpa 4 stycken pärmar till mina gamla kurser samt en innehållsförteckning. P köpte även ett jätte snyggt svart linne med snygg skurning. Succé! Vi hann hitta allt och när vi var klara stängde stan.

När vi for hem körde vi förbi ICA och köpte en mango samt ramlösa-blåbär & choklad! Väl hemma åt vi pizza, lekte med A (spelade fotboll), bakade en chokladkaka. På kvällen såg vi blåsningen och sedan en ung Jane Austen, käkade godis och åt min chokladkaka som blev en succé!



Hade det hur mysigt som helst! Älskar P så himla mycket!

/ Sophie ♥

ALLSTAR

I fredags hade jag Strömholms seminarium, och det gick bra, fick ingen komplettering på mitt PM så det var skönt ;) Efter seminariet tog jag bussen hem och skulle plugga men det gick inte så bra. Fastnade vid TVn istället. Senare under dagen kom P. Klockan 19.00 for vi in till stan för att äta middag på ALLSTAR med S, J, Em, E, El, A, P, D, vi var ett sällskap på 10 personer. Jag åt en caesarsallad och P tog en Allstar burgare, det var riktigt god mat. Till efterrätt åt P american-panncakes och jag åt chokladpannacotta med bär, mums!


Det var första gången vi var på Allstar och det överträffade verkligen våra förväntningar och så hade vi ett trevligt sällskap och det gör ju mycket!

På kvällen for vi hem, jag körde eftersom P hade tagit några öl och så körde vi Em, S & El till El & G.

/ Sophie ♥

De bryr sig om mig!

Ja i torsdags pluggade jag under dagen, läste Ekelöf artikeln, packade för att fara till P med 16.15 bussen. Strax efter klockan 16 ringde jag till mor för att berätta att jag skulle med bussen och så bad jag henne köpa lite candy åt mig på väg hem. Men eftersom klockan var ganska mycket började jag att gå till bussen och jag hann endast gå några meter tills mamma kom med bilen. Så hon stannade i uppförsbacken och jag fick mitt godis. Men att ta sig upp från backen efter att jag hade gått var inte så lätt. Speciellt inte när en bil står bakom, men jag hann inte se hur det hela slutade eftersom jag var tvungen att gå till bussen.

Väl på bussen skulle jag ringa till mamma för att höra hur det gick, men då står det på displayen att jag inte har någon mottagning. Då förstod jag direkt att det berodde på att jag inte hade byt till mitt nya sim-kort från Max 25, typiskt! Nu kunde jag inte få tag på någon och ingen kunde få tag på mig. Men jag visste vilken buss jag skulle ta men hade inte hunnit säga något till P, så när jag hoppar av bussen klockan 18.00 (jag hann inte med 16.42 bussen till R) så står P där med bilen och han var inte glad. Han hade varit jätte orolig och ringt till min mamma flera gånger för att höra vars jag hade tagit vägen och varför jag hade stängt av mobilen, stackarn! Han hade oroat min mamma också så direkt när vi kommer innanför dörren ringde mamma till P:s mobil.

På kvällen hjälpte jag P att bestämma sig vilka kläder han skulle ha till Photoshooten på söndagen, vilket tog sin tid. Sedan var det bara att gå och lägga sig.

/ Sophie ♥


Wednesday

I onsdags förra veckan skrev jag en kort föredragning om mitt Strömholms-PM samt en fråga till M:s PM. Ringde även och sökte jobb på ett antal ställen, kändes som jag satt i telefon hela dagen, även A, M och P ringde! På kvällen for jag till min kära vän F. Hon bjöd på teá och fika och senare under kvällen poppade vi pann pop-corn, mums! Det var jätte trevligt att träffa dig vännen vi får ta och ses nu i veckan ;) 

/ Sophie ♥

Ta hand om mamma dag ♥

Igår for jag in till skolan 8.45. Sedan gick jag och lämnade in mitt första StrömholmsPM (skönt att ha lämnat i från sig den). Sedan satt jag i fiket med A.Se tills föreläsningen i Rättsfilosofi började 10.15. Föreläsningen var intressant, och läraren var bra så det bådar gott! Efter föreläsningen åt jag lunch med M, E, L, samt två andra tjejer. Sedan tog jag 13. bussen hem, gick förbi ICA på vägen hem och köpte ett magasin samt gelehjärtan och chokladhjärtan från Golden heart och stoppade ett rött snöre runt som min mamma fick när hon kom hem.

Jag gav min mor i 45-års present (hon fyllde år i januari, så det var på tiden) en heldag med mig så därför köpte jag ett magsin och choklad och så fick hon handpeeling, ansikte och läpp-peeling, manikyr, fotbad och så filade jag fötterna samt gjorde pedikyr ;) Det tog ett antal timmar men det var det värt och mamma var nöjd!



Den bästa presenten man kan ge varandra är sig själv och sin tid!

/ Sophie ♥

Måndagen

I måndags försökte jag att blogg men utan framgång, det gick inte att komma in på min blogg genom blogg.se. I måndags vaknade jag hyffsat i tid, läste klart 2 kapitlet till Rättsfilosofin och tränade 30 min Pilates. På kvällen (läs innan midnatt 23.00) såg jag ett avsnitt SATC och åt mitt traditionella kvällsmål nämligen skorpor med västerbottenost samt tapenade på crostantini, dyra vanor jag har! Och inte att förglömma en kopp örttea ;)



/ Sophie ♥

Thailunch & Blåsningen

Idag tog jag och P en lång sovmorgon. Vi hade tänkt stiga upp klockan 9.00 men vaknade istället strax innan 11 av att mamma ringde. Hon sade att vi skulle äta lunch inne i stan eftersom min lillebror skulle flyga ner till stockholm och sedan till hemavan med jägarbateljonen så jag tog 13 bussen in till stan. Men innan jag for åt jag och P frukost och gick sedan en sväng med Hebbe, så himla fint väder idag!

Familjen åt på Baan Thai och så hann jag köpa lite teá på stan. Sedan körde vi S till flygplatsen och så for vi hem. Väl hemma satte jag igång med att läsa det som ska läsas till Rättsfilosofin till tisdag, men jag hann inte så långt. Har fastnat här framför datorn och TV ;P

Nä nu måste jag få något gjort.

Ha en underbar kväll!

/ Sophie ♥

Underbar helg!

Fredag: Åkte in med P till skolan. P skulle träna och jag hade föreläsning i rättshistoria. Efter föreläsningen åt jag lunch med M och L och sedan gick jag och M till biblioteket där vi letade efter litteratur till vår C-uppsats som vi ska skriva tillsammans, vi gick även och pratade med en lärare om att vi ska skriva tillsammans samt vårt område. Nu gäller det bara att hitta en perfekt nyckelfråga som vi kan besvara annars blir det lätt ett för stort och oavgränsat arbete.

När jag och M var "klara" satt vi och pratade ett tag tills jag och P for hem till honom. Väl hemma där åt vi en otroligt god torsksoppa. På kvällen såg vi en bra film med Gerald Butler, Law Abiding Citizen,


P gjorde pan-popcorn hur gott som helst samt citronvatten - vi var nyttiga ;)

Lördag: P gick upp kring 9 för att fara på träning klockan 9.30. Jag gick upp kring 9.35 och så duschade jag och åt frukost. Sedan kom P hem och så gick vi en riktig långpromenad med Hebbe (P:s familjs hund), vi busade och lekte i snön hur kul och härligt som helst. När vi kom hem igen åt vi lunch, den goda torsk soppan och så pluggade vi i ett par timmar.

Vi gjorde clubsandwich till middag, mums! På kvällen såg vi Avatar igen ;) Med P:s lillebror A och A:s flickvän C. Mycket trevligt och så åt vi varma hallon och glass, gött!

Älskar Avatar det är en väldigt vacker och bra film, längtar tills tvåan kommer.

/ Sophie ♥


Spontanitet

I torsdags hade jag som sagt seminarium i rättshistoria, det var väldigt intressant! En hel del vackra bilder också ;) Mycket arkitektur. Efter seminariet åt jag lunch med tjejerna sedan gick jag och A och letade litteratur till ett rättfallsPM som man ska skriva. Vi hittade två böcker som kan vara av intresse. Jag tog 13 bussen hem, skönt att komma hem ganska tidigt. Väl på bussen ringde jag till min älskade som skulle på Hockey på kvällen och då bestämde vi att P skulle komma till mig efter hockeyn. Spontanitet i all ära :)

Väl hemma skrev jag klart Strömholms PM:et eller jag hade endast några meningar i diskussionen som jag ville omformulera vilket jag gjorde klart i lördags. Läste även klart kapitel 8 i Modéer boken. På kvällen kom min älskling. Det blev en massa mys och så såg vi The 70´s Show, jag såg det under låg,-mellan & högstadiet efter skolan med fez, haha!



Till det åt vi min otroligt goda kladdkaka som jag gjorde tidigare i veckan med blodapelsiner och kiwi till.

/ Sophie ♥

Rättshistoria


Klosterruiner i snö



Just nu sitter jag och har rättshistoria och kolla vilka vackra bilder av Caspar David Friedrich

/ Sophie ♥

God morgon onsdag!

Yes, jag lyckades ;) Rekord kan man lugnt säga. Nu blir det frukost och så ska jag göra klart Strömholm PM:et. Shit vad träningsvärk jag har, det blir en vilodag idag känner jag!

Ha en underbar dag!

/ Sophie ♥

Min dag

Började morgonen kring 9. Imorgon måste jag tusan kliva upp på en gång, tror du jag lyckas? Ska vi säga att jag skriver god morgon klockan 8.00 imorgon. Vi får se om jag lyckas ;) Idag har jag för övrigt tränat i 45 min ett jobbigt, men välbehövt mag-, rygg- och benpass! Skönt som tusan när jag var klar! I övrigt har jag läst i Modéer boken, "Juristernas nära förflutna". Har ca 50 sidor kvar som jag ska ha läst till morgondagens föreläsning kl. 13. I övrigt har jag skotat snö, hållit värmen uppe i huset (eldat i kaminen) bakat en kladdkaka och gjort middag.

Just nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel - Finalen! Vet inte riktigt vad det är som gör att man vill kolla på programmet. Det är något jag ALDRIG själv skulle vara med i, men det är underhållande. Tycker att det är oerhört osmakligt så som dom håller på, men det kanske är för att jag typ aldrig har varit singel och endast haft s*x med världens underbaraste man, sedan jag var 16 år, helt fucking lovely! Enligt mig finns det inget bättre än kärlek och sex, det är den bästa kombinationen!



/ Sophie ♥





Fullspäckad dag

I går (måndag) började jag morgonen kring 9-tiden (lyckas aldrig snooza mindre än 1 h). Då åt jag frukost och sedan gick jag igenom Kleineman seminariet som jag hade den dagen. Satt med Kleinemans artikeln i ca 1 & 1/2 h sedan tränade jag 30 min Pilates, duschade och fixade mig. Sedan åt jag lunch, det blev en kycklingsallad. Ringde även lite samtal och sålde ett mineralpuder + borste till M.

Vid 14-tiden gick jag ut till bilen "röda faran" och ser till min förskräkning att det är en enorm ploggkarm vid utfarten, great! Så det var bara att hämta spaden och börja skotta. Jag hann dock till skolan i tid, till det obiligatoriska och eximinerande seminariet. Men vägen dit var inte helt lätt. För det första dog bilen mitt i en rondell men som tur var kom den igång av sig själv och som tur var inga andra bilar på nära avstånd. Sedan höll den på dö i nästa rondell, så med darrande ben gick jag mot skolan efter att ha parkerat faran.

På seminariet gick det bra! Det började med att vår lärare berättade hur det skulle gå till och om lite andra saker på kursen, bland annat om ett jobbigt rättsfall som man borde börja med omgående. Vi fick medans skriva upp oss på en närvarolista och så bockade han av på namnlistan om man sa något av värde så om man inte sa något på seminariet skulle man bli underkänd och få ett mail direkt efter lektionen. Tydligen hade två stycken i förra gruppen blivit underkända. Men som tur var klarade jag mig i alla fall, fick inget mail efter lektionen ;)

Efter seminariet körde jag och M in till stan och parkerade bilen och så sprang vi till Telia eftersom jag fixade Max 25, kände att det var dags speciellt eftersom P har bytt till det och det är han jag ringer till mest = det blir väldigt dyrt att ringa till honom när jag har Halebop + att det är jobbigt att behöva ringa jobbsamtal med hemtelefonen eftersom det kostar så mycket med min mobil med Halebop. Det är dessutom gratis sms så det är alltid bra och så slipper man fylla på kortet hela tiden utan man betalar endast en räkning, smidigt! Får se hur mycket den kommer att hamna på.

Efter Telia hämtade vi bilen igen och gud vad kallt det var igår, vi halvsprang till bilen! Vi körde och parkerade bilen vid ett sushiställe i stan som hade fått 5 stycken stjärnor så självklart for vi dit ;) Det var mycket gott, dock lite väl lång väntetid trots att vi kom dit först.



Väl på sushi-stället fick jag en present av M, eller ett kort där hon hade skrivit så fint och det var en försenad fördelsedagspresent (fyllde år 8 decemeber), och vi ska gå på bio tillsammans där jag får välja filmen ;) Tack så mycket vännen! Det ska bli riktigt kul med en tjejkväll tillsammans. Vi har verkligen setts alldeles för lite under hösten, och sådan ångest jag hade över det men jag läste som sagt 150% men nu är det andra bullar så kuul :)

Efter sushin sprang vi till kvinnorjouren, vi hade juridikjouren klockan 18.00 och vi var någon minut sen, men eftersom vi har två stycken andra tjejer som har juridikjouren med oss, F & M.Ö-A tänkte vi att någon av dem borde ju vara där, så vi skickade ett sms att vi skulle bli lite sena. Men på väg till jouren ringde F och sa att hon helt hade glömt bort att vi hade jouren ikväll och eftersom det var så kallt skulle hon måsta sätta i motorvärmaren i minst i 1 h och det var ju inte så stor idé att komma och vara i 1 h.

Men sedan ringer min telefon igenom och då är det en kvinna på kvinnojouren som ringde till mig och frågade vars vi var. Eftersom det inte var någon där, så M.Ö-A hade inte heller kommit. Tydligen hade det ringt 4 samtal på de få minutrarna vi kom sent. Så vi hade fullt upp hela kvällen. Jag hade tänkt läsa när jag kom hem men istället ringde jag en kund som gjorde en beställning så jag gick och satte mig i soffan i stället och såg på TV och åt två kanelbullar ;) Vardagslyx i all ära!

/ Sophie ♥


Sunday

Vi vaknade sent, kring 11. Det är ju alltid så svårt att kliva upp med en varm och gosig man vid sin sida (plus att jag i normala fall har svårt att stiga upp på morgonen). I alla fall vi gick upp tillslut och åt frukost och lekte lite med A, spelade fotboll. Jag och A var på samma lag och vann mot P båda gångerna ;)

Kring 15-tiden for P hem och jag bloggade och kom inte riktigt igång med pluggandet, hann dock läsa 60 sidor i en bok som vi ska ha läst ut till på fredag på 460 sidor, yeehoo!

/ Sophie ♥

RSS 2.0