London

Här kommer ett utrag av min dagbok under min och M:s Londonresa!
Day 1: 11/5 - 2010, På K - Airport, kl 8.18, väntar på att Maria ska komma. Det har börjat pirra i magen nu, känns som en skräckblandad förtjusning! London calling... Planet går först kl 10.00. Igår kom förövrigt min älskling hem ♥ så underbart att vara i hans armar igen, gud vad jag älskar den mannen. Det var så mysigt att ligga tätt ihop, stryka på honom, lukta, pussa, han luktar så gott att jag nästan svimmar. M kom nästan prick 8.30. När hon kom kollade vi på depatures - monetorn och där stod inte vår flight, trodde vi först eftersom inget plan skulle gå kl 10.00, däremot såg vi att planet skulle gå 10.45. Alltså 45 min försenat säkert på grund av askmolnet.

Vi checkade in och satte oss i cafét tills det var dags att stiga ombord på planet. När vi landat på Arlanda hade vi 50 minuter på oss att växla pengar och äta lunch. Vi hann växla pengar och i stress köpa med oss varsin varmsmörgås och en dricka. Vi åt på planet. På väg till Heathrow airport blev det prat om hur vädret skulle vara i London och mycket annat. Vi var båda två mycket förväntansfulla. När vi närmade oss London/Englands kustlinje var det tjockt med moln i luftrummet och inte en tillstymmelse till sol. Vi tänkte att det säkert skulle regna men det gjorde det som tur var inte. 

När vi landade på Heathrow gick vi och hämtade våra väskor. Sedan gick vi till undergrounden för att ta tåget till Earls court, en tåg station som låg nära vårt hotell på Collingham road. När vi klev av tåget, kan man inte säga att värmen slog oss. Det var riktigt kallt och blåste väldigt mycket. Vi försökte läsa kartan i guideboken för att hitta vårt hotell, men på något konstigt sätt lyckades vi gå i cirklar, tillslut hittade vi vårt hotell. Det var en fin entré och vi fick rum 506, alltså rum på 5:e våningen, högst upp.

Vårt hotellrum var ganska stort och större än vad vi hade förväntat oss med tanke på att de flesta som hade kommenterat på hotels.com om vårt hotell hade anmärkt att rummen var små, men majoriteten var amerikanare så det var ju inte så konstigt. Det var ganska gamla trämöbler men badrummet var riktigt fint och fräscht. Däremot luktade det konstigt i rummet, typ instängt.

När vi landar i rummet tog vi med våra handväskor och gick ner till lobbyn för att höra om de hade någon karta och hur man kunde hitta till Harrods. Hon i lobbyn förklarade hur vi skulle gå. Enligt hennes förklaring skulle vi följa Cromwell road och det skulle ta 20 minuter att gå. Så vi gick enligt receptionistens beskrivning. Under vår promenad såg vi mycket vackra byggnader och det var så grönt och en massa blommor, så vackert! Vi såg Earls court och så såg vi ett stort köpcentrum, TESCO, vi gick dock endast förbi. Vi fortsatte gå efter Cromwell road (trodde vi) sedan kände vi inte igen gatuadresserna, vi hittade dom inte på kartan. Tillslut frågade vi en man vars vi var. Tydligen befann vi oss i West Kengsington så på något konstigt sätt hade vi gått helt åt FEL HÅLL, haha! Vi skyllde på hunger ;) Vi frågade mannen om han visste om det fanns något bra ställe att äta på. Han förklarade att det fanns några bra Thairestauramger em bit bort så vi hittade dit, för en gångs skull. Vi båda åt Thaikyckling med cashewnötter, det var riktigt gott! Vi fick även crabcrackers (jag och P lyckades av "misstag" beställa det i Thailand 2009). Efter middagen gick vi tillbaka samma väg som vi hade kommit dit på och gick in på TESCO, där satte vi oss på CASTRO, ett italienskt café och drack varsin varm choklad, såå gott! Sedan köpte vi jordgubbar, vitamindryck, banan, pringles chips, mmm!

När vi kom till hotellrummet duschade vi, kokade teá och åt goda jordgubbar!



Ps. Jordgubbar är vätskedrivande, fick springa på toa hela natten, typiskt!

/ Sophie ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0