...

Day 3: 13/5 - 2010, startade dagen tidigt, gick till en kiosk och köpte en dags bussbiljett och Baker street och Madame Tussaud´s som vi hade köpt biljetter till innan vi for till London så vi stog inte så länge i kö för att komma in. Väl inne kollade vi runt och fotades med en massa kändisar. Blev dock lite förvånad över att vissa kändisar inte alls såg så bra ut i vaxformat jämfört med vad man har sett på TV osv. fast det är egentligen inte så konsigt eftersom de då är väldigt sminkade, retuscherade osv. Jag fotades med bland annat Robert Pattinsson, som är såå himla hypad. Förstår dock inte varför för han är inte snygg alls. Däremot var han bäst klädd av alla!


Morgan Freeman och jag,


Angelina Jolie och Brad Pitt


George Clooney och jag


Robert Downey Jr. & me


Britney Spears


Det var riktigt kul att gå runt och se på alla kändisar, speciellt eftersom de är i "rätt" längd osv. Efter Madame Tussaud´s for vi till TopShop där det blev en hel del shopping, underkläder, klänning, linne m.m. Vi gick i en massa olika butiker. Sedan hittade vi till Primark där vi köpte en hel del!!! Vi hittade även ett annat stort köpcentrum med riktigt lyxiga och fina butiker, vi kom dock dit precis innan ständningsdags. Vi bestämde oss därmed att äta sushi, så vi åt på YO Sushi, det var hur gott som helst!



Till det drack vi vit vin, vinet gick däremot rakt upp i huvudet och vi blev lite snurriga, haha hade knappt ätit eller druckit något under dagen på grund av all shopping. Det var den godaste sushin jag någonsin ätit! Efter middagen tog vi bussen hem till vårt hotell. Där duschade vi som vanligt och åt macarones.



/ Sophie ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0