La chance by M.O.S


Den kinesiska kulturen är en av de äldsta och mest spännande i världen. 

Original - armbandet från La Chance® har sina rötter i den gamla kinesiska kulturen, där djurkretsens 12 djur symboliserar lycka, god hälsa och rikedom. Armbandet skall påminna den som använder det, om att positiva tankar skapar synergi. ”Allt vad vi är, är ett resultat av vad vi har tänkt” (Buddha 563-483 f kr) 

Hos La Chance® har vi satt samman en exklusiv, individuell och iögonfallande produkt genom att kombinera djurkretsens 12 djur med glittrande swarovski kristaller, halvädelstenar och IP förgylld metall. 

Varje armband är unikt och försett med den patenterade LaChance® hjulet. Din garanti för att armbandet är original. Alla armbandets delar specialframställs på M.O.S egna fabriker i Kina. 

Du bör alltid bära ditt La Chance® armband. Det skall vara en naturlig del av dig. Ett gammalt kinesiskt ordspråk säger: ”Det är inte vinden som styr din seglats, det är hur du har satt dina segel”

Därför; Tänk positivt för positiva tankar skapar positiva handlingar och positiv livsenergi. Med den riktiga inställningen kommer du att nå dina drömmar och mål utan problem. 

Alla val som inte kommer från hjärtat, stannar blint. 
La Chance® 
http://www.lachance.dk/


Fick ett tips om detta armband genom Anna-Stinas blogg: 
http://www.gizmolinas.se/ jag blev helt förälskad i detta armband med dessa söta djur och swarovski kristaller och jag älskar det fina budskapet som ligger bakom armbandet! 

/ Sophie ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0